Ζώδια: Οι ερωτικές αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (από 29/1 έως 4/2)

Ζώδια: Οι ερωτικές αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (από 29/1 έως 4/2) | tlife.gr

Είτε είσαι single, είτε βρίσκεσαι σε σχέση… τα άστρα έχουν κάτι να σου πούνε!

ΚΡΙΟΣ
Single: Μέσα στην εβδομάδα δεν αποκλείεται να κάνει την εμφάνισή του πρόσωπο από το παρελθόν, με τολμηρή κίνηση θα κάνει το βήμα να σε πλησιάσει. Η ολική Σεληνιακή έκλειψη του Λέοντα ενδεχομένως να μη σου επιτρέψει να γυρίσεις πίσω στα παλιά, θα σε αποτρέψει να πέσεις σε λάθη και παγίδες. Με τον ερχομό του Ερμή στον Υδροχόο θα θελήσεις να ξεφύγεις από αποτυχημένες επαφές ή σχέσεις, δυναμικές θα είναι οι αποφάσεις σου.

Σε σχέση: Με τον ερχομό της Σελήνης στο Λέοντα και την ολική Σεληνιακή έκλειψη θα βάλεις νέους στόχους, η στάση σου θα είναι αποφασιστική, ωστόσο προσπάθησε να αποφύγεις τα αντιδραστικά πείσματα. Η συμπεριφορά σου ενδεχομένως να ανατρέψει τα δεδομένα, καλό θα είναι να αποφύγεις τις υποβολές, κινήσου με αυτοσυγκράτηση. Η εμφάνιση του Ερμή στον Υδροχόο θα σας βοηθήσει να σκεφτείς αντικειμενικά, θα βρεις τον τρόπο να λύσεις προβλήματα και να ισορροπήσεις το δεσμό σου.

 

ΤΑΥΡΟΣ
Single: Με τη Σελήνη να εισέρχεται το Λέοντα εντυπωσιακό θα φροντίσεις να γίνει το στιλ σου, γοητεία και αυτοπεποίθηση θα αναδύεις, η ελκυστικότητά σου θα βρει πρόσφορο έδαφος. Αν θέλεις νέο ξεκίνημα, με τον Ερμή να εμφανίζεται στον Υδροχόο θα είναι σωστή χρονική στιγμή για να δράσεις, θα ανοιχτεί δίοδο επικοινωνίας και προσέγγισης. Σου δίνω τη συμβουλή να αναλάβεις δυναμικές πρωτοβουλίες, κράτα ακμαία την αισιοδοξία σου, οι συνθήκες θα είναι ευνοϊκές για νέα αρχή.

Σε σχέση: Με την ολική Σεληνιακή έκλειψη του Λέοντα το νου σου στις αντιδράσεις σου, κάτι που θα σου αποκαλυφθεί ενδεχομένως να σε βάλει σε έντονες σκέψεις. Αυτό που θα μάθεις θα σε βγάλει από το σκοτάδι, θα αναγκαστείς να αντιμετωπίσεις τις ψευδαισθήσεις σου. Με τον Ερμή να κάνει την εμφάνισή του στον Υδροχόο ειλικρινείς κουβέντες θα ακουστούν, δείξε εμπιστοσύνη σε αυτά που θα σου πει το ταίρι σου, προσπάθησε να εστιάσεις στα απτά γεγονότα και όχι στις εικασίες σου.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ
Single: Ζωηρές θα είναι οι διαθέσεις σου μέσα στην εβδομάδα, η ανάγκη σου για περιπέτεια θα σε ωθήσει σε τολμηρή δράση. Με τον ερχομό της Σελήνης στο Λέοντα και την εμφάνιση του Ερμή στον Υδροχόο, θα αφήσεις στην άκρη τυχόν αναστολές, θα πάρεις την απόφαση να φλερτάρεις, ίσως να διεκδικήσεις πρόσωπο από το παρελθόν. Η ολική Σεληνιακή έκλειψη του Λέοντα θα φέρει ανατροπές στον τρόπο σκέψης σου, αλλάζεις απότομα στάση και σκέψη, πολύ καλά θα κανείς και θα αναλάβεις πρωτοβουλίες.

Σε σχέση: Εσύ που νιώθεις ένα είδος συναισθηματικής πίεσης, με την Ολική Σεληνιακή έκλειψη του Λέοντα προσοχή στις ανατρεπτικές ενέργειες, προσπάθησε να ξεκαθαρίσεις, να ψάξεις αιτίες και λόγους και όχι να ξεσπάσεις ή να απορρίψεις. Με τον ερχομό της Σελήνης στην Παρθένο θα ηρεμήσεις και θα εστιάσεις στην ασφάλεια που σου προσφέρει ο δεσμός σου. Στο κλείσιμο της εβδομάδας η Σελήνη στο Ζυγό θα σε βοηθήσει να χειριστείς το ταίρι σου με κατανόηση και συγκαταβατικότητα.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Single: Με τη Σελήνη να εισέρχεται στο Λέοντα και τον Ερμή να εμφανίζεται στον Υδροχόο θα πάρεις το θάρρος να εκδηλωθείς στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Η ελκυστικότητα σου σε συνδυασμό με την τολμηρή σου στάση, θα σε ωθήσουν σε αυθόρμητες ενέργειες που θα σου βγουν σε καλό. Με την ολική Σεληνιακή έκλειψη του Λέοντα θα αναλύσεις τις καταστάσεις, θα ψάξεις την ουσία και θα είσαι σε θέση να μην κάνεις λάθη που είχες κάνει στο παρελθόν.

Σε σχέση: Με τη Σελήνη να εμφανίζεται στο Λέοντα προσοχή στα πείσματα και στις απότομες αντιδράσεις. Η ολική Σεληνιακή έκλειψη του Λέοντα θα δώσει βάθος και έκταση στη σκέψη σου, θα σε βοηθήσει να προσεγγίσεις και να κατανοήσεις την ψυχολογική διάσταση κάποιων καταστάσεων με αποτέλεσμα η συμπεριφορά σου να γίνει ώριμη και συγκαταβατική. Η Σελήνη στο Ζυγό θα ενισχύσει την ειρηνική πλευρά του χαρακτήρα σου, με το ταίρι σου θα συνεννοηθείτε θα πάρετε από κοινού αποφάσεις.

 

ΛΕΩΝ
Single: Με τον ερχομό της Σελήνης στο ζώδιό σου θα την περιποιηθείς την εμφάνισή σου, η εβδομάδα σου θα κλείσει με κατάκτηση. Θα έχεις διάθεση για νέες γνωριμίες, η εμφάνισή σου θα είναι ελκυστική, ο ερχομός του Ερμή στον Υδροχόο θα ενισχύσει τις επικοινωνιακές σου ικανότητες. Ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα σου κινήσει το ενδιαφέρον, θα μπεις στη διαδικασία να φλερτάρεις. Στη συνομιλία που θα ανοίξετε θα καταφέρεις να κατευθύνεις τα νήματα.

Σε σχέση: Με τη Σελήνη να εμφανίζεται στο ζώδιό σου χαλαρά θα ξεκινήσει η εβδομάδα σου, όμως η ολική Σεληνιακή έκλειψη του Λέοντα θα έχει σημαντική επίδραση επάνω σου, προσοχή στα ξεσπάσματα για να μην δημιουργηθούν αλλοπρόσαλλες καταστάσεις. Η ανάγκη σου για αποκαλύψεις ίσως να σε οδηγήσει σε πιεστικές ενέργειες, το νου σου να μην δημιουργήσεις ανούσιους καβγάδες. Θα βρεις το τρόπο να ανακαλύψεις και να βγάλεις το φως αιτίες και αποτελέσματα, δεν χρειάζεται να αγχωθείς ή να κινηθείς ακραία.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Single: Με την ολική Σεληνιακή έκλειψη του Λέοντα είναι πολύ πιθανόν να έρθεις σε επαφή με πρόσωπο από το παρελθόν σου. Θα αποκαλυφθούν κρυμμένες καταστάσεις, ουσιαστικά θα λυθούν απορίες σχετικά με θέματα που σας οδήγησαν στο χωρισμό. Με τον ερχομό του Ερμή στον Υδροχόο θερμά λόγια θα ειπωθούν, οι φιλοφρονήσεις που θα ακουστούν θα είναι ειλικρινείς. Με τη Σελήνη να εισέρχεται στο ζώδιό σου δεν αποκλείεται να μπεις σε σκέψεις επανασύνδεσης, στο χέρι σου θα είναι αν θα πάρεις την απόφαση να επιστρέψεις στα παλιά.

Σε σχέση: Με την εμφάνιση της Σελήνης στο Λέοντα και τον Ερμή να εισέρχεται στον Υδροχόο, η στάση σου θα είναι αποκαλυπτική, ρομαντική και ανέμελη. Σε περίπτωση τσακωμού θα τα βρεις με το ταίρι σου, θα γίνουν συζητήσεις που θα καταλήξουν σε αναθεωρήσεις, αναιρούνται τα αρνητικά λόγια. Με τον ερχομό της Σελήνης στο ζώδιό σου στόχο βάζεις να σταθεροποιήσεις το δεσμό σου, δεν αποκλείεται να προγραμματίσεις ουσιαστικές αλλαγές.

 

ΖΥΓΟΣ
Single: Με τον ερχομό της Σελήνης στο Λέοντα θα νιώσεις την ανάγκη να ανανεωθείς τόσο εσωτερικά όσο και εξωτερικά, θα αλλάξεις στιλ αλλά και τρόπο σκέψης. Η Σεληνιακή έκλειψη θα σε βγάλει από την απογοήτευση, με αντικειμενικότητα και ρεαλισμό θα κρίνεις και θα εκτιμήσεις καταστάσεις και γεγονότα. Ο ερχομός της Σελήνης στο ζώδιό σου θα σε βοηθήσει να βάλεις στη ζυγαριά τα υπέρ και τα κατά των περιπτώσεως, αποφασίζεις αν θα επανασυνδεθείς ή αν θα προχωρήσεις με καινούρια γνωριμία.

Σε σχέση: Αλλαγές θα θελήσεις μέσα στη σχέση σου, ο ερχομός της Σελήνης στο Λέοντα θα κάνει δυναμική τη στάση σου. Με τον Ερμή στον Υδροχόο και τη Σεληνιακή έκλειψη αποκαλυπτικά και αυθόρμητα θα είναι τα λόγια σου, θα μιλήσεις με αλήθειες έστω κι αν αυτές φέρουν εντάσεις ή αναθεωρήσεις. Με τον ερχομό της Σελήνης στην Παρθένο και στη συνέχεια στο Ζυγό, θα καταφέρεις να πείσεις το ταίρι σου για ένα συγκεκριμένο θέμα που υπάρχει από καιρό έντονη διαφωνία.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Single: Με τη Σελήνη να εμφανίζεται στο Λέοντα και την Ολική Σεληνιακή έκλειψη, στις ανατροπές θα στοχεύσεις, νέα γνωριμία θα αναζητήσεις. Θα νιώσεις έντονα την επιθυμία να ανανεωθείς, να ερωτευτείς, να βάλεις στη ζωή σου το συναρπαστικό και το μοιραίο. Παίρνεις την απόφαση να κινηθείς και να εκδηλωθείς χωρίς αναστολές. Με τον ερχομό της Ερμή στον Υδροχόο απελευθερωμένη διάθεση θα έχουν οι προσεγγίσεις σου.

Σε σχέση: Με την ολική Σεληνιακή έκλειψη του Λέοντα θα βγουν κρυμμένες ανάγκες και επιθυμίες, ανάμεσα σε εσένα και το ταίρι σου ίσως να προκύψει θέμα σχετικά με την ειλικρίνεια των αισθημάτων σας. Έρχονται ξεκαθαρίσματα που θα σε βοηθήσουν να εστιάσεις στη χημεία που υπάρχει μεταξύ σας, επικεντρώσου στα ουσιαστικά αισθήματα. Η εμφάνιση του Ερμή στον Υδροχόο θα σε ωθήσει σε ειλικρινείς συζητήσεις, φεύγουν αμφιβολίες και καχύποπτες σκέψεις.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Single: Με τη Σελήνη να εισέρχεται στο Λέοντα δυναμικές θα είναι οι κινήσεις σου, ίσως να ανεβάσεις και λίγο τον πήχη των προτιμήσεών σου δεδομένου ότι η αυτοπεποίθησή σου θα βρίσκεται σε ανεβασμένο επίπεδο. Ο ερχομός του Ερμή στον Υδροχόο θα ενισχύσει την αισιόδοξη και απελευθερωμένη πλευρά του χαρακτήρα σου, μόλις εντοπίσεις το ενδιαφερόμενο πρόσωπο θα βρεις τον τρόπο να πιάσεις την κουβέντα. Στο κλείσιμο του εξαημέρου τα αποτελέσματα των ενεργειών σου θα σε ενθουσιάσουν.

Σε σχέση: Ο Ερμής στον Υδροχόο ανήσυχη θα κάνει τη σκέψη σου, προσοχή στις ιδέες που θα σκαρφιστείς, καλό θα είναι οι επιθυμίες σου να είναι προσγειωμένες. Εσύ που θέλεις να τουμπάρεις το ταίρι σου για να γίνει το δικό σου, θα εφαρμόσεις μελετημένη τακτική, θα βρεις τρόπο να το σπρώξεις στα δικά σου νερά. Στο κλείσιμο της εβδομάδας θα ηρεμήσεις συναισθηματικά, θα νιώσεις ικανοποίηση γεγονός που θα σε βοηθήσει να αφήσεις στην άκρη τα πείσματα και να εστιάσεις στην έλξη και την αρμονική συνύπαρξη.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Single: Με τον ερχομό της Σελήνης στο Λέοντα και την εμφάνιση του Ερμή στον Υδροχόο, βασική σου επιθυμία θα είναι να εντυπωσιάσεις τόσο με την εξωτερική σου εμφάνιση, όσο και με τα λόγια σου. Η ολική Σεληνιακή έκλειψη του Λέοντα θα σε ωθήσει στο να αναρωτηθείς τι ακριβώς θέλεις από την προσωπική σου ζωή, είναι πολύ πιθανόν να διαφοροποιήσεις τους στόχους και τις βλέψεις σου. Το παρουσιαστικό σου θα είναι γοητευτικό, οι επιθυμίες σου ξεκάθαρες, πέρνα σε ουσιαστικές ενέργειες.

Σε σχέση: Με τη Σελήνη να εισέρχεται στο Λέοντα το νου σου στις εξουσιαστικές σου διαθέσεις, αν προσπαθήσεις να επιβληθείς και να κυριαρχήσεις ίσως να μην λείψουν με το ταίρι σου οι μικρό-εντάσεις. Με τον Ερμή να εισέρχεται στον Υδροχόο ανήσυχη θα είναι η σκέψη σου, ερωτήματα θα θέσεις, ουσιαστικές απαντήσεις θα λάβεις. Με την Ολική Σεληνιακή έκλειψη στο Λέοντα εσώψυχες καταστάσεις θα βγουν στην επιφάνεια, ετοιμάσου για συναισθηματικές αποκαλύψεις!

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Single: Στις αρχές της εβδομάδας ο ερχομός της Σελήνης στο Λέοντα θα σε ωθήσει στο να περιποιηθείς την εμφάνισή σου και γενικότερα την εικόνα που βγάζεις προς τα έξω, στόχος σου θα είναι να ενισχύσεις την ελκυστικότητά σου. Η εμφάνιση του Ερμή στο ζώδιό σου θα σε βοηθήσει να συνειδητοποιήσεις πως για να βγεις από τη στασιμότητα ή μοναχικότητα θα πρέπει να διαγράψεις τα παλιά και να κυνηγήσεις τα καινούρια. Παίρνεις την απόφαση να δράσεις, εκδηλώσου άφοβα δεν θα βρεις απόρριψη.

Σε σχέση: Μέσα στην τωρινή εβδομάδα η ολική Σεληνιακή έκλειψη του Λέοντα θα δημιουργήσει μια μεγάλη μεταστροφή στη σκέψη και στη δράση σου, αλλάζεις αποφάσεις, βγαίνεις από αυταπάτες και ψευδαισθήσεις. Επιθυμία σου θα είναι να προχωρήσεις το δεσμό σου ένα βήμα πιο μπροστά όμως μόνο αν οι βάσεις είναι στέρεες και γερές. Θα καταφέρεις να διαπιστώσεις και να εξακριβώσεις, έρχονται συνειδητοποιήσεις που θα σε βοηθήσουν να πορευτείς με σταθερότητα.

 

ΙΧΘΕΙΣ
Single:
Η ολική Σεληνιακή έκλειψη του Λέοντα θα σε ωθήσει στο να ψαχτείς συναισθηματικά, θα διεισδύσεις στο βάθος της καρδιάς σου προκειμένου να καταλάβεις τι θέλεις, ποιες είναι οι πραγματικές σου ανάγκες και τι είδους προσωπικότητα σου ταιριάζει. Δυναμική θα είναι η στάση σου, εσύ που απογοητεύτηκες από την ως τώρα πορεία της προσωπικής σου ζωής θα διαγράψεις τα παλιά και θα συνεχίσεις αναζητώντας το κάτι καλύτερο. Η εμφάνιση της Σελήνης στην Παρθένο θα σε βοηθήσει να προσανατολιστείς συναισθηματικά.

Σε σχέση: Με τον Ερμή στον Υδροχόο απελευθερωμένες και τολμηρές συζητήσεις θα κάνεις με το ταίρι σου. Η ολική Σεληνιακή έκλειψη του Λέοντα θα σε βοηθήσει να αναλύσεις και να επιβεβαιώσεις, αυτήν τη φορά δεν θα σταθείς στις επιφανειακές ενδείξεις ούτε στις αβάσιμες εικασίες. Η επεξηγηματική σου διάθεση θα βγάλει στο φως αλήθειες, έρχονται συνειδητοποιήσεις που ουσιαστικά θα σε βγάλουν από αυταπάτες και αμφιβολίες. Τώρα θα σιγουρευτείς και θα προχωρήσεις τη σχέση σου με περισσότερη εμπιστοσύνη.

 

"Κλήση 901 151 32ΧΧ: Σταθερό 1,56€/λεπτό* , Κινητό 1,74€/λεπτό ** * χρέωση με ΦΠΑ και τέλος σταθερής τηλεφωνίας **εφαρμόζεται επιπλέον τέλος κινητής τηλεφωνίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηναίου λογαριασμού ***με ελάχιστη χρέωση το πρώτο λεπτό AUDIOTEX S.A. Κηφισίας 10-12, 15125 Μαρούσι Γραμμή υποστήριξης 2111815922"

READ more