Ζώδια: Οι ερωτικές προβλέψεις της εβδομάδας (από 23 έως 29 Απριλίου 2018)

Πώς θα είναι τα ερωτικά σου αυτήν την εβδομάδα; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

ΚΡΙΟΣ
Οι singles αυτήν την εβδομάδα είναι αρκετά εκδηλωτικές. Και τα άστρα σε συμβουλεύουν να το χρησιμοποιήσεις. Αν λοιπόν το άτομο με το οποίο φλερτάρεις σε μπερδέψει, δεν έχεις παρά να εκδηλώσεις τις απορίες σου. Κάνε ουσιαστικές συζητήσεις, στοχευμένες ερωτήσεις μέχρι να καταλάβεις ό,τι θέλεις να καταλάβεις. Σε συνδυασμό με το ένστικτό σου, θα τα καταφέρεις μια χαρά. Αν είσαι δεσμευμένη, αυτές τις μέρες είσαι λίγο περίεργα. Και ίσως να υπάρξουν ζήλιες, καχυποψία και καυγάδες. Προσπάθησε να κρατήσεις υπό έλεγχο τις αντιδράσεις σου και τις ανασφάλειές σου.

 

ΤΑΥΡΟΣ
Οι singles το παίρνουν απόφαση και προχωράνε μπροστά. Τέλος το παρελθόν. Μάλλον δίνεις αρνητική απάντηση και σε πρόταση επανασύνδεσης. Κοιτάζεις προς το καινούριο και απολαμβάνεις τις καινούριες γνωριμίες. Βασική προϋπόθεση να έχεις πάρει ξεκάθαρες αποφάσεις για να μην τα μπερδέψεις τα πράγματα, ναι; Αν είσαι σε σχέση, οι ανασφάλειές σου τελειώνουν. Είσαι αισιόδοξη, η ψυχολογία σου φτιάχνει και απολαμβάνεις τη σχέση σου. Αν σε πιάσει η ζήλια σου, περιόρισέ την. Όλα είναι στο μυαλό σου.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ
Αν είσαι single, αυτήν την εβδομάδα ο στόχος σου είναι η καινούρια γνωριμία και τα καταφέρνεις. Αυτό που πρέπει να διευκρινίσεις μέσα σου είναι τι είδους σχέση θέλεις -σταθερή ή περιστασιακή; Το πρόσωπο που θα γνωρίσεις θα σου δώσει την ευκαιρία για σχέση και καλά θα κάνεις να μην τη χάσεις. Αν είσαι δεσμευμένη, αυτές τις μέρες απελευθερώνεις τη θερμή σου πλευρά. Απολαμβάνεις εξομολογήσεις και όμορφες στιγμές. Οι αμφιβολίες φεύγουν, εξαφανίζονται.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Φλερτάρεις -αόριστα. Είσαι ανέμελα ερωτική. Δημιουργείς απορίες στο αγόρι που φλερτάρεις και αυτό θα σου βγει σε καλό. Οπότε, το τέλος της εβδομάδας διαθέτει για σένα hot date, που θα είναι και η έναρξη του παρακάτω σας. Το ποιο θα είναι το παρακάτω σας, θα εξαρτηθεί από σένα. Αν είσαι δεσμευμένη, η λέξη που σε χαρακτηρίζει αυτές της μέρες είναι “περίεργη”. Σε πιάνει η καχυποψία σου και περνάς από κόσκινο κάθε κίνηση του αγοριού σου. Κούλαρε. Διώξε τις κακές σκέψεις, δείξε την απαιτούμενη εμπιστοσύνη και θα έχεις τις εγγυήσεις για τα συναισθήματά του.

 

ΛΕΩΝ
Φλερτάρεις. Είσαι κοινωνική, αυθόρμητη. Στόχος η ανανέωσή σου. Η εβδομάδα διαθέτει προκλήσεις και προτάσεις, αλλά εξαρτάται από σένα το αν θα προχωρήσεις με αυτό το αγόρι που θα γνωρίσεις. Οι δεσμευμένες πρέπει λίγο να προσέξουν τις εσωτερικές τους ανησυχίες και τις όχι και τόσο σταθερές επιθυμίες τους. Από τη μία θέλεις ασφάλεια, από την άλλη σου φαίνεται βαρετή. Από τη  μία θέλεις σταθερότητα, από την άλλη αφήνεσαι στον παρορμητισμό σου. Σκέψου τι λες, σκέψου τι κάνεις και προσπάθησε να μην αποσυντονίσεις το σύντροφό σου.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Οι singles αυτήν την εβδομάδα είναι δυναμικές και αποφασιστικά δραστικές. Αναζητάς την αλλαγή με πράξεις και όχι στη θεωρία. Η σκέψη σου γίνεται τολμηρή και θετική, απελευθερώνεσαι συναισθηματικά, νιώθεις δυνατή και διεκδικείς. Το αγόρι που θα γνωρίσεις δίνει νόημα στη ζωή σου. Οι δεσμευμένες δένονται περισσότερο με το σύντροφό τους αυτές τις μέρες και βγαίνουν από τη ρουτίνα. Τα συναισθήματα ισορροπούν και οι συζητήσεις σας είναι ειλικρινείς. Δεν αποκλείεται να κάνετε και το επόμενο βήμα…

 

ΖΥΓΟΣ
Φλερτάρεις. Κοινωνικοποιείσαι. Υπάρχει περίπτωση να κερδίσει το ενδιαφέρον σου κάποιο γοητευτικό αγόρι και να σε ενθουσιάσει. Μπορεί ακόμα και να ερωτευθείς. Καλά θα κάνεις να ανοιχτείς, να μην κρύψεις το ότι σου αρέσει και οι οιωνοί για σχέση είναι θετικότατοι. Ξεκάθαρες κουβέντες θα σε βοηθήσουν να αποφασίσεις. Αν είσαι δεσμευμένη, αυτήν την εβδομάδα οι επιθυμίες γίνονται πραγματικότητα. Με το σύντροφό σου παίρνετε ώριμες και σοβαρές αποφάσεις.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Αν είσαι single, αυτές τις μέρες υπάρχει περίπτωση να αναθεωρήσεις για κάποιον πρώην σου και το ενδεχόμενο επανασύνδεση ανοίγει. Εμπιστεύσου το ένστικτό σου, σε καθοδηγεί σωστά. Προσέγγισε το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, μίλησε ανοιχτά και όλα θα γίνουν όπως επιθυμείς. Οι δεσμευμένες, αυτήν την εβδομάδα χαρακτηρίζονται από συναισθηματική διέγερση και ένταση. Δεν θα λείψουν οι εντάσεις. Ό,τι όμως κι αν προηγηθεί στο τέλος θα σας ενώσει δυνατή και αμοιβαία έλξη.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Αν είσαι single, αυτές οι μέρες για σένα είναι γεμάτες αυθορμητισμό, φλερτ, ανεμελιά. Χωρίς δεσμεύσεις και περιορισμούς. Οι συγκυρίες σε ευνοούν και φέρνουν ευκαιρίες. Ανανεώνεσαι, εκδηλώνεσαι τολμηρά και όλα αυτά φέρνουν θετική κατάληξη. Αν υπάρχει κάποιος στη ζωή σου, αυτό που πρέπει να κάνεις αυτήν την εβδομάδα είναι να καταλήξεις στο τι θέλεις. Δέσμευση ή χαλαρή σχέση; Με λίγα λόγια, ήρθε η ώρα που θα αναγκαστείς να δώσεις τέλος στις ασαφείς καταστάσεις. Γίνονται ξεκάθαρες κουβέντες.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Αυτή η εβδομάδα βγάζει την ανέμελη πλευρά των singles. Απελευθερώνεσαι. Το μενού διαθέτει προκλήσεις και προτάσεις και οι αποφάσεις είναι στο χέρι σου. Αφήνεις τον εαυτό σου ελεύθερο να προχωρήσει χωρίς αναστολές και άκυρες ανασφάλειες προς την κατεύθυνση που επιθυμεί. Αν είσαι δεσμευμένη, απολαμβάνεις τη σχέση σου. Ανανεώνεστε, ανταλλάσσετε όμορφα λόγια και δεν αποκλείεται να κάνετε το επόμενο βήμα.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Αλλάζεις. Ανανεώνεις τον τρόπο σκέψης σου. Μαθαίνεις καλά νέα και βγαίνεις από την αδράνεια και τον αρνητισμό. Και δεν αποκλείεται κάποιος να βάλει “μέσο” για να μπορέσει να σε γνωρίσει. Θα χαρείς, το καινούριο πρόσωπο θα κερδίσει το ενδιαφέρον σου και είναι μια καλή ευκαιρία να αλλάξεις πίστα. Αν είσαι δεσμευμένη, αποφασίζεις να κάνεις αλλαγές. Γίνεσαι πιο αυθόρμητη και στόχος σου είναι να βγεις από τη ρουτίνα. Καταφέρνεις να ανανεώσεις το κλίμα. Το πάθος ξανάρχεται.

 

ΙΧΘΕΙΣ
Οι singles είναι μπερδεμένες. Καλό είναι να αποφασίσετε τι θέλετε και τι αναζητάτε. Οι αοριστίες δεν οδηγούν πουθενά. Οι δεσμευμένες επιθυμούν την ξεγνοισιά. Επιθυμούν να ξεφύγουν από καταστάσεις που τις καταπιέζουν.
Προσοχή να μην φέρεις μπερδέματα. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να μιλήσεις ανοιχτά με το σύντροφό σου και να του επικοινωνήσεις τις σκέψεις και τα θέλω σου. Απόφυγε τις παρορμητικές ενέργειες.

 

Read More

And More