Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα (10/12)

Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

ΚΡΙΟΣ

Είναι προτιμότερο να διαχειριστείς και να κινήσεις τις υποθέσεις σου σήμερα με ευελιξία. Η ανάγκη σου για αλλαγές αναγνωρίζεται καλύτερα κι έτσι ξέρεις ακριβώς τι πρέπει να κάνεις και να οργανώσεις τη στρατηγική σου. Επίσης, είναι ισχυρή η στιγμή για να διακρίνεις τα προβληματικά σημεία στις όποιες επαγγελματικές επιδιώξεις σου. Μέχρι στιγμής όντας συντηρητική, ρεαλιστική και πειθαρχημένη αποκομίζεις τις περισσότερες ανταμοιβές. Η σχέση με τον ερωτικό σου σύντροφο, σου παρέχει την ασφάλεια που χρειάζεσαι, αυτό όμως που λείπει είναι το χρώμα και το διαφορετικό. Εσύ που είσαι μόνη, διανύεις μια πολύ ευνοϊκή περίοδο και σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να κάθεσαι με σταυρωμένα τα χέρια.

ΤΑΥΡΟΣ

Απροσδόκητες αλλαγές στα σχέδια ή τα γεγονότα σήμερα μπορεί να δοκιμάζουν την υπομονή σου, αλλά θα μπορούσαν να φέρουν επίσης νέες προσεγγίσεις οδηγώντας σε, σε κρίσιμες διδακτικές ή ενδιαφέρουσες παρακάμψεις. Μπορεί να νιώσεις μια καταπίεση στα εργασιακά ή κάποιους περιορισμούς. Προσπάθησε να προσαρμοστείς και να δώσεις τον καλύτερο σου εαυτό. Πρόσθεσε κέφι στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφο σου, μιας και η Σελήνη από το ζώδιο των διδύμων φροντίζει γι’ αυτό. Εσύ που είσαι μόνη, όσο το κλίμα των εορτών κορυφώνεται τόσο περισσότερο ανακαλύπτεις το πόσο δημοφιλής είσαι.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Νωρίς σήμερα μπορεί να χρειαστεί να ξεφύγεις από μια σχετική διαδρομή ή μια συγκεκριμένη ρουτίνα που δε θα σε φέρει στα αποτελέσματα που επιθυμείς. Η λήψη μικρών βημάτων για την πραγματοποίηση εποικοδομητικών αλλαγών είναι το στοίχημα σου τώρα. Η Σελήνη κινείται στο ζώδιο σου σήμερα και μπορεί να νιώσεις σα να ξυπνάς συναισθηματικά. Παρόλα αυτά, καθώς οι ώρες περνούν, η Αφροδίτη κατευθύνεται προς μια ευθυγράμμιση με τον Κρόνο και μπορεί να κερδίσεις σαφήνεια σε ένα θέμα που σχετίζεται με τα επαγγελματικά και τα οικονομικά σου. Πρόσεξε τον τρόπο που εκφράζεσαι στον ερωτικό σύντροφο σου. Γίνε γλυκιά και τρυφερή μαζί του. Εσύ που είσαι μόνη, κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει τη γοητεία σου. Πόσο μάλλον ο άνθρωπος που σε ενδιαφέρει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η διάθεση σου σήμερα είναι μάλλον ευερέθιστη ή τεταμένη , καθώς υπάρχει και η τάση να εξεγερθείς, κυρίως αν νιώθεις άνεση με κάποιον. Δώσε στους άλλους, αλλά και στον εαυτό σου λίγο επιπλέον χώρο για καλύτερα αποτελέσματα. Τα κίνητρα για να μπορέσεις να πλησιάσεις τους επαγγελματικούς στόχους σου δίνονται, γι’ αυτό κάνε και τις σωστές επιλογές και κινήσεις. Μπορείς να καθησυχάσεις τις συναισθηματικές σου ανασφάλειες εκφράζοντας την αγάπη σου στον ερωτικό σύντροφο σου και παίρνοντας πίσω την επιβεβαίωση. Εσύ που είσαι μόνη, το διάστημα θεωρείται άκρως ευνοϊκό για τη συναισθηματική σου ζωή.

ΛΕΩΝ

Νωρίς σήμερα μπορεί να νιώσεις πως πολλές απ’ τις υποθέσεις σου βρίσκονται στον αέρα και αυτό να σου ρίξει λιγάκι την ψυχολογία. Καθώς όμως περνούν οι ώρες ένας έλεγχος πραγματικότητας, μια νέα ευθύνη ή ένα πρόβλημα μπορείς να το διαχειριστείς καλύτερα. Είναι ένας καλός χρόνος για να βάλεις μια τάξη όχι μόνο στις εργασιακές υποθέσεις, αλλά και τα σχέδια σου. Οι μέρες είναι κατάλληλες για να επιδιώξεις συζητήσεις με τον ερωτικό σου σύντροφο και να λύσετε τις όποιες διαφορές σας με ανώδυνο και γλυκό τρόπο. Εσύ που είσαι μόνη, φρόντισε τον εαυτό σου και ανανέωσε την εμφάνιση σου!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Νωρίς σήμερα θα μπορούσες να λαχταρήσεις κάποια επιπλέον καινοτομία ανεξαρτησίας και δημιουργικό χώρο. Αυτό μπορεί να είναι ενοχλητικό, αν δεν αναγνωρίζεις την ανάγκη σου για αλλαγές ή αν δεν μπορείς να βρεις τα κανάλια για να εκφράσεις τον εαυτό σου. Καθώς η μέρα εξελίσσεται, οι εργασιακές υποχρεώσεις σου σε βάζουν σε τάξη και πειθαρχία, όπως άλλωστε έχεις συνηθίσει να κάνεις. Είναι η κατάλληλη στιγμή, για να επιδιώξεις μία ανανέωση στη σχέση με τον ερωτικό σου σύντροφο. Εσύ που είσαι μόνη, εκμεταλλεύσου την περίοδο και πάρε τα πάνω σου.

ΖΥΓΟΣ

Σήμερα δεν ενδιαφέρεσαι για γρήγορες λύσεις και διορθώσεις, καθώς εστιάζεις περισσότερο στο τι θα αντέξει στη δοκιμασία του χρόνου. Μια ευθύνη ή δέσμευση στα εργασιακά ίσως χρειαστεί περισσότερο την προσοχή σου. Οικογένεια και σπίτι είναι στην απόλυτη προτεραιότητα σου, γι’ αυτό και εξοικονομείς χρόνο, προκειμένου να λύσεις θέματα αλλά να εναποθέσεις και συναίσθημα. Δείξε τις πραγματικές σου ανάγκες  στον ερωτικό σύντροφο σου και μην περιμένεις να τις καταλάβει από μόνος του. Εσύ που είσαι μόνη, έχεις πολλές ευκαιρίες να περάσεις όμορφα και να ανεβάσεις την ψυχολογία σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σήμερα, τις ενδεχόμενες μικρές εντάσεις αντιμετώπισε τες με ψυχραιμία και θετική διάθεση. Να είσαι ευέλικτη, αν υπάρξουν μικρές αλλαγές στο πρόγραμμα της ημέρας. Η Αφροδίτη έρχεται μαζί με τον Κρόνο στον τομέα της επικοινωνίας σου και είναι καιρός να καταρτίσεις ρεαλιστικά και εφικτά σχέδια. Η αναβλητικότητα σου στα εργασιακά μπορεί να σε εκθέσει γι’ αυτό φρόντισε να είσαι συνεπής. Δείξε έμπρακτα την αφοσίωση σου στον ερωτικό σου σύντροφο και πάψε να είσαι τόσο κτητική μαζί του. Εσύ που είσαι μόνη, μια ερωτική προσέγγιση από ένα άτομο, που ήδη θαυμάζεις, θα ανεβάσει την αυτοπεποίθηση σου στα ύψη.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η επιθυμία σήμερα για κάτι διαφορετικό μπορεί να συγκρατηθεί και είναι καλύτερο να αναγνωρίσεις την ανάγκη για αλλαγή, παρά να αφήσεις την ανησυχία να οδηγήσει τις ενέργειες σου. Καθώς η μέρα προχωράει, μπορεί να απολαύσεις την ιδέα ενός μακροπρόθεσμου σχεδίου με κάποιον για ένα κοινό στόχο στα εργασιακά. Βρείτε μόνιμες λύσεις στα όσα από κοινού σας απασχολούν και σας αφορούν με τον ερωτικό σύντροφο σου. Εσύ που είσαι μόνη, νέες γνωριμίες προστίθενται στο καρνέ των θαυμαστών σου. Από εκεί και πέρα από εσένα θα εξαρτηθεί το τι και ποιόν θα επιλέξεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΟΣ

Νωρίς σήμερα ίσως χρειαστεί να αλλάξεις σχέδια, λόγω μάλλον μιας αιφνίδιας αποκάλυψης ή μιας ταλάντευσης διάθεσης, ή μίας άποψης πάνω σε ένα θέμα. Ψάξε για νέους τρόπους αναζωογόνησης της ζωής σου σε περιοχές που έχουν γίνει βαρετές ή και άψυχες. Καθώς προχωρά η μέρα η σοβαρότητα ενός επαγγελματικού σχεδίου ή ευθύνης έρχεται στο προσκήνιο. Ορισμένες απ’ τις εντάσεις που ένιωθες τελευταία διαλύονται καθώς λαμβάνεις μια πιο ακριβή, ώριμη και ρεαλιστική ματιά στα πράγματα. Μικρά μυστικά ή μπερδέματα σε παράλληλες καταστάσεις μπορεί να σε εκθέσουν ανεπανόρθωτα απέναντι στον ερωτικό σύντροφο σου. Εσύ που είσαι μόνη, ευχάριστες ειδήσεις και μηνύματα ανεβάζουν τη διάθεση σου και την όρεξη για περιπέτεια.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Νωρίς σήμερα είναι δυνατές οι μικρές διακοπές στη συνηθισμένη ρουτίνα, κάνοντας προσαρμογές στη σκέψη και στάση σου και θέτοντας μια στρατηγική σε εφαρμογή. Η πεποίθηση σου για επιτυχία στα εργασιακά ανεβαίνει, καθώς όσο προχωρούν οι ώρες η Αφροδίτη ευθυγραμμίζεται με τον Κρόνο. Εφάρμοσε τις έξυπνες ιδέες σου στα εργασιακά και απαλλάξου από διλήμματα και προβληματισμούς. Κάντε κοινά όνειρα απόψε με τον ερωτικό σου σύντροφο. Οργανώστε το πρόγραμμα των εορτών και λάβετε υπόψη ο ένας τις ανάγκες του άλλου. Εσύ που είσαι μόνη, μην εκπλαγείς αν μια, μέχρι εχθές, φιλία ή και συναδελφική σχέση αλλάξει μορφή.

ΙΧΘΥΕΣ

Νωρίς σήμερα η ανάγκη σου για ανεξαρτησία, ελευθερία ή αλλαγή γίνεται πιο έντονη από κάθε άλλη φορά. Μπορεί να νιώθεις ανήσυχη σχετικά με το αν θα πρέπει να κάνεις πράγματα που θέλουν και απαιτούν οι άλλοι από εσένα. Παίρνεις και κρατάς μια πιο ρεαλιστική απόφαση ή στάση απέναντι σε μακροπρόθεσμα εργασιακά σου σχέδια. Η σωστή, ειλικρινής επικοινωνία με τον ερωτικό σύντροφο σου μπορεί να κάνει και θαύματα. Εσύ που είσαι μόνη, αξιόλογες γνωριμίες μην τις περνάς στα αζήτητα. Κρίνε αντικειμενικά τα προσόντα και τη συναισθηματική προσφορά και εγκυρότητα.

Read More

And More