Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα (18/5)

Ο Ερμής εναρμονίζεται με τον Κρόνο και μας επιτρέπει να δούμε πιο ξεκάθαρα τα μελλοντικά σχέδιά μας.

 

ΚΡΙΟΣ
Ήρθε η ώρα να σταματήσεις να τρέχεις και να αντιμετωπίσεις τα εμπόδια που έρχονται στον δρόμο σου. Ευτυχώς η ανταμοιβή σου για όσα κάνεις θα είναι μεγάλη. Θα κερδίσεις ακόμη περισσότερο την εύνοια του αγαπημένου σου, με τον οποίο θα περάσεις μια όμορφη ημέρα.

 

ΤΑΥΡΟΣ
Ακόμη και τα πιο δύσκολα προβλήματα μπορεί να λυθούν σήμερα εξαιτίας της απροθυμίας σου να κοιτάξεις πίσω. Θα ανακαλύψεις ότι υπάρχει λύση σε ένα βασικό οικονομικό σου πρόβλημα, θα δεις ότι όλα διορθώνονται. Το παζλ που υπάρχει άλυτο στην προσωπική σου ζωή, τώρα ήρθε η ώρα να ενώσεις τα κομμάτια. Η απλή και καλή επικοινωνία που θα έχεις με τον αγαπημένο σου θα βοηθήσει πολύ.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ
Τα νεύρα σου έχουν «χτυπήσει κόκκινο» γιατί δεν μπορείς να συνεννοηθείς με τους συνεργάτες σου. Η ανυπομονησία τους σε δυσκολεύει και θα έλεγα ότι αμαυρώνει και την πρόοδό σου. Προσπάθησε να μείνεις προσηλωμένη στον στόχο σου. Δεν έχεις διάθεση για παιχνίδια σήμερα, είσαι έτοιμη να κάνεις σωστές κινήσεις για τα οικονομικά σου. Μην αφήσεις όλες αυτές τις υποχρεώσεις να σου χαλάσουν τη σχέση σου με τον αγαπημένο σου.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Λαμβάνεις αντίθετα κοσμικά μηνύματα που προκαλούν ταυτόχρονα έκπληξη και σταθερότητα. Μην αφήσεις τίποτα να σε αποσπάσει από τα σχέδιά σου. Τα οικονομικά σου θα έρθουν σε μία ισορροπία αρκεί να μην κάνεις περιττές αγορές που θα σε βγάλουν εκτός προϋπολογισμού. Η σαφήνεια της σκέψης σου θα σε βοηθήσει να λύσεις προβλήματα με τον αγαπημένο σου. Το να είσαι πιστή στη σχέση σου είναι ότι καλύτερο μπορείς να κάνεις για τον αγαπημένο σου. Μην το ξεχνάς!

 

ΛΕΩΝ
Είναι σημαντικό να μην υπερεκτιμήσεις τις δυνάμεις σου και να λάβεις κατά νου ότι οι συνεργάτες σου δεν είναι και συγγενείς σου. Για αυτό φρόντισε να είσαι τυπική στη δουλειά σου. Στα οικονομικά σου έχεις μάθει από τα λάθη σου, για αυτό προσπάθησε να μην κάνεις τα ίδια. Προσπάθησε να μετριάσεις τα νεύρα σου για να μην υπάρξουν ανούσιοι καβγάδες με τον αγαπημένο σου.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Είναι εύκολο να βγάζεις συμπεράσματα, όμως μην προτρέχεις. Φρόντισε να ζητήσεις όλα τα δεδομένα από τους συνεργάτες σου, πριν προχωρήσεις σε βιαστικές αποφάσεις. Θα υπάρξουν κάποιες αλλαγές στα οικονομικά σου, για αυτό διαχειρίσου όσο καλύτερα μπορείς τα χρήματά σου. Η επικοινωνία με τον αγαπημένο σου βελτιώνεται.

 

ΖΥΓΟΣ
Ζήτησε άμεσα αυτό που χρειάζεσαι και φρόντισε να είσαι ξεκάθαρη στις επαγγελματικές σου επιδιώξεις. Θα δεχθείς μία δελεαστική οικονομική προσφορά, όμως πρόσεξε γιατί ό,τι λάμπει δεν είναι χρυσός. Δεν υπάρχει λόγος να θεωρείς δεδομένα κάποια πράγματα στη σχέση σου, γιατί πολύ απλά δεν είναι.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Μην χάσεις επαφή με τους συνεργάτες σου, σήμερα πρέπει να εργαστείς ομαδικά. Μόνο έτσι θα ανταπεξέλθεις στο βαρύ σου πρόγραμμα. Μην επιχειρήσεις κινήσεις ρίσκου στα οικονομικά σου, δεν θα σου βγει σε καλό. Η σταθεροποίηση των προσωπικών σου σχέσεων θα σου δώσει μεγάλη αίσθηση ικανοποίησης.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Έχεις την ικανότητα να βρίσκεις λύση ακόμη και στα πιο δύσκολα προβλήματα. Σήμερα θα έχεις την εντολή να κάνεις πολλά πράγματα. Μην αφήσεις το άγχος να σε κυριεύσει. Δεν είσαι άπληστη, όμως πρόσεξε μην παρασυρθείς σε κινήσεις που θα καταστρέψουν τον οικονομικό προγραμματισμό σου. Η δουλειά σου είναι απαιτητική και σε έχει απομακρύνει από τον αγαπημένο σου. Προσπάθησε να κερδίσεις το χαμένο έδαφος.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Σήμερα δεν είσαι πολύ στα πάνω σου. «Τρώγεσαι» για καβγά όμως έτσι δεν θα βγει άκρη και η δουλειά σου θα μείνει πίσω. Μην ανέχεσαι άσχημες καταστάσεις, αλλά μην δημιουργείς και προβλήματα εκεί που δεν υπάρχουν. Οι προσπάθειές σου θα αποδώσουν καρπούς. Η προθυμία σου να βελτιώσεις τη σχέση σου θα κάνει πολύ χαρούμενο στον σύντροφό σου.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Τα συναισθήματά σου είναι τόσα πολλά σήμερα που σε κυριεύουν και δεν σε αφήνουν να σκεφτείς λογικά τα επόμενα επαγγελματικά σου σχέδια. Προσπάθησε να εξισορροπήσεις λίγο τις καταστάσεις . Θα χρειαστεί να κάνεις ένα επαγγελματικό ταξίδι τις επόμενες ημέρες, άρχισε να προετοιμάζεσαι. Τα οικονομικά σου βελτιώνονται και πλέον μπορείς να κάνεις σχέδια για το μέλλον σου. Μην αφήσεις τις αναμνήσεις του παρελθόντος να θολώσουν τη σχέση σου.

 

ΙΧΘΕΙΣ
Έχεις επιτέλους τη θέση που ήθελες στη δουλειά σου, η οποία όμως δεν ήρθε μόνη της. Έφερε και πολλές ευθύνες στις οποίες πρέπει να ανταπεξέλθεις. Κάνε καλύτερο προγραμματισμό γιατί αλλιώς δεν θα τα καταφέρεις. Χρησιμοποίησε τις δεξιότητές σου ως μοχλό για να λάβεις και την αύξηση που σου αναλογεί. Μην παρασυρθείς σε βιαστικές αποφάσεις. Συζήτησε με τον αγαπημένο σου τα μελλοντικά σας σχέδια. Ιδανική περίοδος για ένα νέο ξεκίνημα.

Read More

And More