Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα (7/12)

Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Κριός
Η Σελήνη ξοδεύει τη μέρα της στο δικό σου ζώδιο κάνοντάς σε να αναζητάς ένα νέο ξεκίνημα. Παρόλο που αυτή η διαμετακόμιση αναδεικνύει την επιχειρηματική σου πλευρά, υπάρχει μια όψη Ήλιου – Ποσειδώνα που ζητά να επιβραδύνεις. Είναι προτιμότερο να κρατήσεις χαμηλό το προφίλ σου στα εργασιακά ή να επανεξετάσεις τα σχέδια, τις συνθήκες και τις προϋποθέσεις πριν πάρεις αποφάσεις. Χρειάζεσαι επιπλέον προσωπικό χώρο κι αυτό θα πρέπει να το περάσεις με προσοχή στον ερωτικό σύντροφό σου, προκειμένου να αποφύγεις εντάσεις. Εσύ που είσαι μόνη, εκμεταλλεύσου την κοινωνικότητά σου και απόλαυσε απόψε τη διασκέδαση και την ελευθερία σου.

 

Ταύρος
Σήμερα μπορεί να αγωνιστείς με κάποιες ασάφειες καθώς ο Ήλιος και ο Ποσειδώνας σχηματίζουν ένα τετράγωνο. Είναι προσωρινό και πιθανά χρήσιμο για να εξασφαλίσεις χρόνο για τον εαυτό σου. Περιόρισε τις συνομιλίες και τις πολλές δραστηριότητες για σήμερα στα εργασιακά αν δεν μπορείς να απέχεις εντελώς. Απόφυγε τα σενάρια εις βάρος του ερωτικού σου συντρόφου και μην χαλάς τη βραδιά για το τίποτα. Εσύ που είσαι μόνη, αν νιώθεις ενθουσιασμένη με νέες γνωριμίες που προέκυψαν πρόσφατα στη ζωή σου καλά θα κάνεις να συγκρατηθείς προκειμένου να μην απογοητευτείς.

 

Δίδυμοι
Η Σελήνη ξοδεύει τη μέρα της στον κοινωνικό σου τομέα και συνεχίζεις να αναζητάς απαλλαγμένες από πιέσεις, ελαφριές δραστηριότητες και εμπειρίες. Το τετράγωνο Ήλιου – Ποσειδώνα σου υπενθυμίζει πως θα ήταν φρόνιμο από μέρους σου, ορισμένες κινήσεις σου στα εργασιακά να είναι μετρημένες και προσεκτικές. Απόλαυσε δημιουργικές δραστηριότητες με τον ερωτικό σύντροφο σου που θα σας κάνουν να περάσετε όμορφα και να διασκεδάσετε. Εσύ που είσαι μόνη, το τηλέφωνο σου δε σταματά να χτυπά, μιας αυτή την περίοδο είσαι περιζήτητη.

 

Καρκίνος
Ενώ προτιμάς σήμερα να αντιμετωπίσεις και να δεις τα πράγματα πιο ρεαλιστικά, το τετράγωνο Ήλιου – Ποσειδώνα σου δημιουργεί μια απογοήτευση ή μια μελαγχολία. Είναι σημαντικό να έχεις επίγνωση των κανόνων και των καταστάσεων που απαιτούν μεγαλύτερη συγκέντρωση στα εργασιακά και να έχεις κατά νου ότι κάποιες καταστάσεις μπορεί να μην είναι ξεκάθαρες, σαφείς ή βέβαιες. Αφιέρωσε ουσιαστικό χρόνο  στο σύντροφο σου, κάντε κοινά όνειρα και περάστε όσο πιο όμορφα και χαλαρά μπορείτε. Εσύ που είσαι μόνη, σταμάτα να σκέφτεσαι και να αναπολείς το παρελθόν. Στο κάτω κάτω αν ακόμα ενδιαφέρεται για σένα ας έρθει να σε βρει. Εσύ ακόμα είσαι εκεί.

 

Λέων
Μια δημιουργική και ονειρική μέρα έχεις μπροστά σου από τη μια πλευρά, από την άλλη πρόσεξε τη διάθεση σου που εξαρτάται από τους γύρω σου. Μην αφήνεις κανέναν να σου χαλάσει τη ζαχαρένια σου και το κέφι. Θα ήταν  προτιμότερο να απέφευγες δεσμεύσεις και νέες συμφωνίες στα εργασιακά,  μιας και το τετράγωνο Ήλιου – Ποσειδώνα κάνει τις καταστάσεις όχι και τόσο σαφείς. Φρόντισε να μη χαλάσεις τη βραδιά με τον αγαπημένο σου σύντροφο για μικρές και ασήμαντες διαφωνίες. Δέξου τις απόψεις του όπως άλλωστε πολλές φορές και εκείνος απ’ την πλευρά του κάνει το ίδιο. Εσύ που είσαι μόνη, αφιέρωσε χρόνο στον εαυτό σου, στο σπίτι και την οικογένεια. Να είσαι βέβαιη πως θα ξεχάσεις τη μοναξιά του κρεβατιού σου.

 

Παρθένος
Η Σελήνη ξοδεύει άλλη μια μέρα στον τομέα της οικειότητάς σου και η επιθυμία σου είναι να μοιραστείς πράγματα, συναισθήματα και γενικότερα να προσφέρεις τον εαυτό σου, κυρίως σε αυτούς που αγαπάς. Δεσμεύσεις και σκληρά συμπεράσματα καλό θα ήταν να τα αποφύγεις στα εργασιακά. Κέρδισε λίγο χρόνο έτσι ώστε να είσαι βέβαιη και προετοιμασμένη για όλα τα ενδεχόμενα. Αν είσαι δυσαρεστημένη με κάποια πράγματα που συμβαίνουν στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου καλύτερα να τα συζητήσεις μαζί του σε χαμηλούς και ήρεμους τόνους. Εσύ που είσαι μόνη, προτίμησε τη συντροφιά αγαπημένων φίλων,  απ’ το να μείνεις σπίτι κλεισμένη.

 

Ζυγός
Ίσως χρειαστεί σήμερα να αλλάξεις το πρόγραμμά σου προκειμένου να ευχαριστήσεις κάποιο δικό σου αγαπημένο πρόσωπο. Η Σελήνη όμως σε ευαισθητοποιεί ιδιαίτερα και το κάνεις με ευχαρίστηση. Είναι δύσκολο να κατανοήσεις τα σήματα και τα μηνύματα στα εργασιακά,  γι’ αυτό καλύτερα να προτιμήσεις να μείνει σιωπηλή και να μη βγάλεις συμπεράσματα. Η επικοινωνία και οι αλληλεπιδράσεις με τον ερωτικό σύντροφό σου μπορεί να αφήσουν περισσότερα ερωτηματικά απ’ ότι απαντήσεις. Εσύ που είσαι μόνη, ό,τι λάμπει δεν είναι χρυσός, γι’ αυτό συγκράτησε τον ενθουσιασμό σου απέναντι σε νέες γνωριμίες.

 

Σκορπιός
Με τη Σελήνη σήμερα στον τομέα της πρακτικής εργασίας σου όλη μέρα, αισθάνεσαι ικανοποίηση όταν νιώθεις χρήσιμη και παραγωγική. Το κλίμα ασάφειας που επικρατεί στον εργασιακό σου χώρο είναι προσωρινό,  γι’ αυτό και δεν υπάρχει λόγος να μπερδεύεσαι και να απογοητεύεσαι. Πρόσθεσε λίγη έμπνευση ή φαντασία και κάνε ονειρικό το κλίμα με τον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, διασκέδασε, φλέρταρε όμως μην εμπιστεύεσαι όρκους και μεγάλα λόγια τουλάχιστον απόψε. Μπορεί να υπάρξουν πειρασμοί να μεταβείς σε μια αγορά ή εμπειρία, χωρίς όμως να λάβεις υπόψη σου τις συνέπειες.

 

Τοξότης
Με τη Σελήνη για μια μέρα ακόμα στο δημιουργικό σου τομέα, γίνεσαι πιο παιχνιδιάρα και αφοσιωμένη απ’ το συνηθισμένο. Το τετράγωνο Ήλιου – Ποσειδώνα επηρεάζει την επιθυμητή σκέψη απ’ το όραμα. Ως εκ τούτου είναι μάλλον σοφό να αποφύγεις συμπεράσματα και αποφάσεις, τόσο σε θέματα που αφορούν στα επαγγελματικά όσο και τα προσωπικά σου. Επιδίωξε να ανταποκριθείς στις ανάγκες της σχέσης με τον ερωτικό σύντροφό σου και να του δείξεις το απαιτούμενο ενδιαφέρον. Εσύ που είσαι μόνη, διασκέδασε μέχρι το πρωί και φρόντισε να περάσεις καλά χωρίς ενοχές και προκαταλήψεις.

 

Αιγόκερως
Η Σελήνη ξοδεύει άλλη μια μέρα στον οικιακό και οικογενειακό σου τομέα, γι’ αυτό αφιέρωσε τους χρόνο και δείξε τους το ενδιαφέρον σου με καθαρά πρακτικούς και απλούς τρόπους. Το τετράγωνο Ήλιου –Ποσειδώνα δημιουργεί μια αβεβαιότητα γύρω απ’ τα επαγγελματικά σχέδια σου, η οποία βέβαια δεν θα κρατήσει για πολύ. Πρόσθεσε φαντασία, ρομαντισμό ή πνευματικότητα στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, ασχολήσου με τους  προσωπικούς χώρους και την εμφάνισή σου.

 

Υδροχόος
Απόφυγε οποιαδήποτε δέσμευση στα εργασιακά και αρκέσου  σ’ αυτά που μπορείς να ελέγξεις. Απελευθέρωσε τον ερωτισμό και το πάθος σου στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφο σου. Να ξέρεις πως η βραδιά μπορεί να μείνει αξέχαστη. Εσύ που είσαι μόνη, Σαββατόβραδο μη μείνεις μέσα και αρχίζεις την αναπόληση του παρελθόντος. Στο κάτω κάτω όποιον θέλεις διεκδίκησέ τον.

 

Ιχθείς
Η ανάγκη σου για ασφάλεια, άνεση και αξιοπιστία σήμερα μεγαλώνει. Ωστόσο ο Ήλιος σχηματίζει ένα τετράγωνο με τον Ποσειδώνα και η έλλειψη σαφήνειας είναι πολύ πιθανή. Εσύ προσπάθησε να είσαι όσο πιο σαφής γίνεται στις όποιες συναλλαγές σου, αλλά αποθήκευσε σκληρές αποφάσεις ή συνομιλίες για μια καλύτερη στιγμή. Βρες νέα ενδιαφέροντα που θα μοιραστείς με τον ερωτικό σύντροφό σου και που θα σας βοηθήσουν να ανανεώσετε τη σχέση σας. Εσύ που είσαι μόνη, πάτα στη γη και μην πετάς στα σύννεφα. Νέες γνωριμίες μπορεί να σε ενθουσιάζουν, όμως θα ήταν προτιμότερο να μείνεις προσγειωμένη.

 

Read More

And More