Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα (9/12)

Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Κριός
Είναι εξαιρετική η σημερινή μέρα για την κοινωνικότητά σου. Άνοιξε χώρο για νέους ανθρώπους στη ζωή σου και εξέλαβε σωστά τις πληροφορίες και τα ερεθίσματα που σου δίνονται. Δείξε τις ικανότητες και γνώσεις σου στα εργασιακά και μη μένεις στο παρασκήνιο. Διεκδίκησε και κυνήγησε τα όνειρα και τις προσδοκίες σου. Άνοιξε την καρδιά σου στο σύντροφό σου, δείξτε του τις αδυναμίες και τα συναισθήματά σου. Εσύ που είσαι μόνη, μια φιλική μέχρι εχθές σχέση σου, φαίνεται να αλλάζει και να μετατρέπεται σε ερωτική.

 

Ταύρος
Εμπιστεύσου σήμερα τη διαίσθησή σου και πάρε τις αποφάσεις που θα βελτιώσουν την ποιότητα της καθημερινότητάς σου. Μείνε μακριά από παρασκηνιακές και ανταγωνιστικές καταστάσεις στα εργασιακά. Επικέντρωσε το ενδιαφέρον σου στις προσωπικές σου υποχρεώσεις. Μην στέκεσαι στα αρνητικά της σχέσης με το σύντροφό σου και χαλάς τη βραδιά. Εσύ που είσαι μόνη, πάρε τα πάνω σου, ανανέωσε  την εμφάνισή σου και προετοιμάσου για ενδιαφέρουσες γνωριμίες.

 

Δίδυμοι
Μην κλείνεσαι στον εαυτό σου και απομονώνεσαι σήμερα. Εμπιστεύσου τις ιδέες σου και κάνε τες  πράξη. Αν χρειάζεται να καταλήξεις σε μια απόφαση που αφορά στα εργασιακά και το μέλλον, κάνε το σήμερα. Τόλμησε  το διαφορετικό και το νέο, χωρίς το φόβο της αποτυχίας. Πρόσεξε τον τρόπο που εκφράζεσαι στο σύντροφό σου και μη λες λόγια που τον πληγώνουν. Εσύ που είσαι μόνη, καλοί σου φίλοι αναπληρώνουν τα όποια συναισθηματικά σου κενά.

 

Καρκίνος
Οι εξελίξεις που περιμένεις εναγωνίως και που από αυτές εξαρτώνται τα επόμενα βήματά σου, σήμερα καταφτάνουν και μάλιστα, έτσι όπως ακριβώς τις περίμενες. Κάποιες υποθέσεις σου στα εργασιακά χρειάζονται ειδική και προσεκτική μεταχείριση, γι’ αυτό λειτούργησε με προσοχή και συγκέντρωση. Άκουσε τα παράπονα του ερωτικού σου συντρόφου και σκύψε λιγάκι το κεφάλι. Είσαι  απόμακρη απέναντί του αυτό το διάστημα. Εσύ που είσαι μόνη, πολλές ενδιαφέρουσες γνωριμίες προκύπτουν αυτό το διάστημα στη ζωή σου.

 

Λέων
Φίλοι και συνεργάτες διατίθενται να σε στηρίξουν και να σε ακούσουν αρκεί να τους μιλήσεις  ανοιχτά για να μπορέσουν να σε βοηθήσουν να βρεις τις λύσεις που χρειάζεσαι. Κάποιες υποθέσεις σου στα εργασιακά, σου δημιουργούν σήμερα εκνευρισμό. Διατηρήστε την ψυχραιμία σου και απόφυγε βιαστικές ενέργειες. Μη μεταφέρεις  το άγχος των προσωπικών σου υποθέσεων και ανασφαλειών στο σύντροφο σου. Εσύ που είσαι μόνη, να θυμάσαι πως ξεκινά μια άλλη εποχή για τα συναισθηματικά σου.

 

Παρθένος
Η οργανωτικότητά σου σήμερα αποδεικνύεται για μια ακόμη φορά σωτήρια, μιας και σε περιμένουν πολλές υποχρεώσεις. Αν και με λίγη πίεση και λίγη περισσότερη κούραση, καταφέρνεις να ανταπεξέλθεις. Μείνε μακριά από παρασκηνιακές καταστάσεις, κουτσομπολιά και πηγαδάκια στα εργασιακά και μην εκτίθεσαι. Άλλαξε τακτική απέναντι στον ερωτικό σου σύντροφό και πλησίασε τον ουσιαστικότερα. Εσύ που είσαι μόνη, μέσα απ’ τον κοινωνικό σου περίγυρο θα προκύψει μια σημαντική γνωριμία που θα αλλάξει τη ζωή σου.

 

Ζυγός
Αξιοποίησε πλήρως τη διορατικότητα, τη δημιουργικότητα και τη νοημοσύνη σου σήμερα. Σε περιμένουν αρκετές δυσκολίες και διλήμματα που χρίζουν ιδιαίτερης μεταχείρισης. Απόφυγε τις προστριβές και τις συζητήσεις υψηλών τόνων στα εργασιακά, που θα δυσκολέψουν τις συνθήκες και τη μέρα σου. Έκφρασε και μοιράσου τις σκέψεις και ιδέες σου με το σύντροφό σου, κυρίως αυτές που αφορούν στη σχέση σας. Εσύ που είσαι μόνη, η γοητεία σου δεν αφήνει κανέναν ασυγκίνητο.

 

Σκορπιός
Όλο και πιο κοντά φαίνεται να φτάνεις  στους στόχους και τις επιδιώξεις  σου. Κράτησε  χαμηλούς τους τόνους και το προφίλ σου στα εργασιακά, όσο κι αν κάποια λεγόμενα και συμπεριφορές συνεργατών,  σου προκαλούν εκνευρισμό. Μια ερωτική εξομολόγηση από μέρους σου στο σύντροφό σου θα ανεβάσει το πάθος σας στα ύψη. Εσύ που είσαι μόνη, μια ξεκάθαρη και ειλικρινή κουβεντούλα με φίλους, θα σε  ανακουφίσει και θα σε κάνει να νιώσεις καλύτερα. Εξελίξεις στα οικονομικά που με τόση αγωνία περίμενες καταφτάνουν.

 

Τοξότης
Παρόλο που νιώθεις αρκετά κουρασμένη η μέρα σου δεν σηκώνει αναβολές και επιπόλαιες ενέργειες. Κάποιες υποθέσεις σου χρειάζονται άμεση διευθέτηση, γι’ αυτό σφίξε λιγάκι τα δόντια και εκμεταλλεύσου το πέρασμα του Ερμή στο δικό σου ζώδιο. Οι αλλαγές που προκύπτουν στα εργασιακά πολύ σύντομα θα αποδειχθούν για καλό σου. Έκφρασε τα όσα σε προβληματίζουν στη σχέση με το σύντροφό σου και δώσε του την ευκαιρία να διορθώσει τα όσα τουλάχιστον του αναλογούν. Εσύ που είσαι μόνη, κάνε μια ανανέωση στην εμφάνισή σου και φρόντισε περισσότερο τον εαυτό σου.

 

Αιγόκερως
Μείνε μακριά σήμερα και απόφυγε τη συναναστροφή σου με απαισιόδοξους και αρνητικούς ανθρώπους. Θέλεις  να ανεβάσεις τη διάθεσή σου και όχι να τη ρίξεις περισσότερο. Μην υποτιμάς ευκαιρίες στα εργασιακά όσο μικρές κι ασήμαντες και να σου φαίνονται, θα σε βοηθήσουν να βγεις από το λήθαργο. Παρά την πίεση της ημέρας ο ερωτισμός σου  βρίσκεται στα ύψη κι έτσι η βραδιά με το σύντροφό σου φαίνεται, ενδιαφέρουσα. Εσύ που είσαι μόνη, μια πρόσφατη γνωριμία, φαίνεται να έχει αίσιο τέλος.

 

Υδροχόος
Κινήσου μεθοδευμένα και απόφυγε λάθη και επιπόλαιες ενέργειες στην αντιμετώπιση των υποθέσεων σου. Διάφορες καθυστερήσεις στα εργασιακά είναι στο πρόγραμμα, γι’ αυτό μην εκνευρίζεσαι. Διατήρησε  την ψυχραιμία σου και πίστεψε περισσότερο στους στόχους σου. Αν νιώθεις κάποιες αντιδράσεις και συμπεριφορές του συντρόφου σου να σε καταπιέζουν, καλύτερα να του το πεις. Εσύ που είσαι μόνη, μη σκέφτεσαι το παρελθόν και τις όποιες δυσάρεστες στιγμές και καταστάσεις.

 

Ιχθείς
Προστάτεψε σήμερα τον εαυτό σου και μην αφήσεις τρίτα πρόσωπα να σου χαλάσουν τη διάθεση, με την κριτική και τα σχόλιά τους. Οι νέες εργασιακές ιδέες σου δεν είναι καθόλου κακές, καλό θα ήταν όμως να περίμενες λιγάκι πριν περάσεις στην εφαρμογή τους. Κάνε σχέδια για το μέλλον της σχέσης με το σύντροφό σου και σταμάτα να φοβάσαι  τόσο πολύ τις ευθύνες. Εσύ που είσαι μόνη, εμπιστεύσου τη γοητεία σου και φλέρταρε χωρίς αναστολές.

Read More

And More