Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα, Κυριακή 19 Μαΐου 2024

Πώς θα είναι η Κυριακή σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός

Έχεις την τάση να ακολουθείς τη ροή και να απολαμβάνεις τη διαδικασία σήμερα, με τον Ήλιο και τον Ποσειδώνα να εναρμονίζονται. Η σημερινή μέρα είναι δυνατή για τις επιχειρήσεις και τα περισσότερα προσωπικά, συναισθηματικά ή παρασκηνιακά ζητήματα. Μπορεί να θέλεις να ενεργήσεις βάση μια βαθιάς επιθυμίας ή ενός ονείρου που πάντα είχες και το κάνεις με επιτυχία σε ένα προσωπικό θέμα. Το να βοηθάς τους άλλους μπορεί να είναι απίστευτα ικανοποιητικό τώρα. Επειδή η διαίσθηση και η φαντασία σου είναι σε μεγάλη διέγερση, θα πρέπει να εμπλουτίσεις ένα έργο που βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη με φαντασία και λεπτομέρειες.

Ταύρος

Η προοπτική σου είναι θετική και στραμμένη προς το μέλλον και το κίνητρο να επιδιώξεις νέα ενδιαφέροντα είναι ισχυρό. Μπορεί να υπάρξει μια μαθησιακή ανακάλυψη ή μια ικανοποιητική επίλυση ενός προβλήματος. Ο Ήλιος που αυτή τη στιγμή διασχίζει το ζώδιο σου, εναρμονίζεται με τον Ποσειδώνα σήμερα, ανοίγοντας την καρδιά και το μυαλό σου σε νέες δυνατότητες. Αυτή η πτυχή ενθαρρύνει στο να κοιτάξεις πράγματα και ανθρώπους για την ομορφιά και όχι για ελαττώματα τους. Τα όνειρα και τα ιδανικά είναι σημαντικά για εσένα σήμερα και το να βοηθάς τους άλλους μπορεί να σε ανταμείψει.

Δίδυμοι

Η σημερινή αρμονική όψη Ήλιου – Ποσειδώνα ενθαρρύνει τη χαλάρωση, την εσωστρέφεια και τη φαντασία. Η δημιουργική πλευρά των έργων σου και τα ευφάνταστα στοιχεία τις ς σχέσεις σου με τους άλλους έχουν μεγαλύτερη ελκυστικότητα απ’ ότι συνήθως και είσαι ιδιαίτερα ικανός στο να βλέπεις τη μαγεία στις επιδιώξεις σου ή να φέρνεις μαγεία στα εγχειρήματα σου. Οι γύρω σου μπορεί να στρέφονται σε εσένα για τη μοναδική άποψη σου ή τη δημιουργική σου πινελιά. Μπορεί να αναλάβεις δράση για ένα όνειρο, προσωπικό θέμα ή φιλανθρωπικό έργο και φαίνεται να είσαι αρκετά πετυχημένος στο να κάνεις σημαντικές αλλαγές.

Καρκίνος

Οι σημερινές διελεύσεις σε ενθαρρύνουν να σταματήσεις να σκέφτεσαι υπερβολικά τα πράγματα. Μια σύνδεση Ήλιου – Ποσειδώνα σε εμπνέει να ονειρεύεσαι και να φαντάζεσαι όμορφες πιθανότητες. Αναζήτησε αναζωογονητικές αλλαγές σκηνικού ή δραστηριότητες που προάγουν τη συναισθηματική ανανέωση για να επωφεληθείς πλήρως από αυτή την επιρροή. Μπορεί να αναπτυχθούν φιλίες ή θα μπορούσες να συνδεθείς με ενδιαφέροντες ανθρώπους και ιδέες. Επιπλέον, οι σημερινές αλληλεπιδράσεις μπορούν να πυροδοτήσουν νέες κατευθύνσεις για τις σκέψεις σου και ίσως κάποιες συναρπαστικές νέες ιδέες.

Λέων

Στόχος είναι να συντονιστείς στη δημιουργική, ευφάνταστη ενέργεια που παράγεται από μια επιρροή Ήλιου – Ποσειδώνα σήμερα. Έχεις την τάση να λάμπεις ως ηγέτης και φαίνεται να έχεις την υποστήριξη των άλλων για τους περισσότερους από τους στόχους σου. Τα κανάλια για προσωπική έκφραση ανοίγουν, καθώς η πίστη σου αυξάνεται και βλέπεις περισσότερες δυνατότητες. Είναι καλή ιδέα να λάβεις υπόψη την πιο ευφάνταστη ή πνευματική πλευρά των μακροπρόθεσμων στόχων και των επαγγελματικών σχεδίων ή την επαγγελματική σου πορεία.

Παρθένος

Έχεις την τάση να βλέπεις τις λεπτομέρειες μερικές φορές εις βάρος της μεγάλης εικόνας. Ωστόσο με τον Ποσειδώνα απέναντι από το ζώδιο σου, υπάρχει μια έντονη τάση να βλέπεις τους άλλους ως σύνολο και όχι μεμονωμένα. Είναι λιγότερο πιθανό να δεις τα ελαττώματα τους με αυτόν τον τρόπο, τα οποία μπορεί να είναι μαγικά από τη μια πλευρά και πιθανώς ενοχλητικά από την άλλη. Σήμερα η συμπόνια σου για τους άλλους είναι στο επίκεντρο και θα μπορούσες να έχεις την ευκαιρία να υποστηρίξεις κάποιον που χρειάζεται την ψυχική, σωματική ή πνευματική σου βοήθεια.

Ζυγός

Η αρμονία μεταξύ Ήλιου – Ποσειδώνα σήμερα προσθέτει δημιουργική διάθεση και μια ωραία πινελιά φαντασίας στην ημέρα. Σε ενθαρρύνει να πας με τη ροή αντί να πιέζεις τα πράγματα. Από την άλλη πλευρά η Σελήνη στο ζώδιο σου είναι άμεση, δυναμική και εμπλεκόμενη. Μπορεί να υπάρχουν διαισθητικές προαισθήσεις που σε οδηγούν στις σωστές πληροφορίες και δημιουργικούς τρόπους για να βελτιώσεις την εργασία ή την υγεία σου. Η υποστήριξη των άλλων ή οι προσπάθειες αυτοβελτίωσης μπορεί τώρα να σε ανταμείψουν.

Σκορπιός

Μια χαλαρή όψη μεταξύ του Ήλιου και του Ποσειδώνα χτίζει την πίστη σου ότι τα πράγματα θα εξελιχθούν όπως θα έπρεπε σήμερα, βοηθώντας σε να χαλαρώσεις και να ανοίξεις την καρδιά σου. Μπορεί να υπάρξει μεγαλύτερη κατανόηση και αποδοχή σε μια σχέση. Η σύνδεση με άλλους μπορεί να οδηγήσει σε ελκυστικές ευκαιρίες και οι δημιουργικές προσπάθειες είναι ιδιαίτερα επιτυχημένες. Αυτή είναι μια καλή στιγμή για να βάλεις μυστήριο, φαντασία και μεγάλη δόση εμπάθειας σε μια σχέση. Εύκολα και σχεδόν μαγικά προσελκύεις τους άλλους.

Τοξότης

Υπάρχει μεγαλύτερη εστίαση στη δουλειά, την υγεία, τις συνήθειες και την καθημερινότητα αυτό το διάστημα. Σήμερα μπορεί να νιώσεις αρκετά εμπνευσμένος. Μπορεί να φέρεις περισσότερη φαντασία, δημιουργικότητα και γενναιοδωρία στη δουλειά ή στις υποχρεώσεις σου. Διαισθητικές ικανότητες σχετικά με την υγεία ή τα πρόσφατα έργα μπορεί να είναι στο επίκεντρο. Το κίνητρο σου να κάνεις κάτι ουσιαστικό είναι ισχυρό. Η αφοσίωση σου στους άλλους, στην οικογένεια, σε ένα πρόγραμμα υγείας, στα καθήκοντα ή στην εργασία μπορεί να είναι ιδιαίτερα ισχυρή και να τονώσει τη διάθεση σου.

Αιγόκερος

Η σημερινή αρμονική όψη ανάμεσα στον Ήλιο και τον Ποσειδώνα σε βοηθά να χαλαρώσεις. Σε γεμίζει με πίστη και υπομονή για να αφήσεις τη ζωή να ξεδιπλωθεί μπροστά σου, αντί να προσπαθήσεις να πιεστείς όταν δεν είσαι ακόμα έτοιμος να κινηθείς. Ευτυχώς μπορείς να εκφραστείς με όμορφους τρόπους. Είναι μια περίοδος δημιουργικής ή συναισθηματικής έμπνευσης. Περνάς σωστά το μήνυμα σου. Στην πραγματικότητα έχεις ένα ιδιαίτερο πλεονέκτημα, μια ικανότητα να εκφράζεσαι με τρόπους που δεν βασίζονται εξ ολοκλήρου στις σωστές λέξεις.

Υδροχόος

Η σημερινή αρμονία μεταξύ του Ήλιου – Ποσειδώνα υποστηρίζει την πίστη και το όραμα σου, καθιστώντας φυσικό να χαλαρώνεις και να ακολουθείς τη ροή. Θέτει το σκηνικό για την εστίαση σε δραστηριότητες που παράγουν πνευματικές ανταμοιβές. Μπορεί επίσης να είναι μια καλή μέρα για να αξιοποιήσεις τη διαίσθηση σου και να βρεις λύσεις που ωφελούν τα οικονομικά, την οικογένεια, τη ζωή στο σπίτι και την αίσθηση ασφάλειας. Η επίλυση προβλημάτων ενισχύεται σήμερα. Η κοινή χρήση ιδεών ή σχεδίων με την οικογένεια μπορεί τώρα να είναι ιδιαίτερα ικανοποιητική.

Ιχθύες

Σήμερα αποδυναμώνεις τον υλικό ή πρακτικό κόσμο και ενδιαφέρεσαι περισσότερο για τις πνευματικές ή συναισθηματικές διαστάσεις της ζωής σου. Ο κόσμος της φαντασίας, της τέχνης ή του μυστηρίου σου έχει μεγαλύτερη σημασία και ελκυστικότητα. Μπορεί να αισθάνεσαι ώθηση να μοιραστείς ένα όραμα ή μια ιδέα με κάποιον που σε ενδιαφέρει ή μπορεί ακόμα και να γράψεις για τα όνειρα και τις αντιλήψεις σου. Οι πιο ευαίσθητες ιδιότητες και η εσωτερική σου δύναμη λάμπουν σήμερα, καθώς ο Ήλιος και ο Ποσειδώνας εναρμονίζονται.

 

Κεντρική φωτογραφία: iStock

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164