Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα, Παρασκευή 28 Ιουνίου 2024

Πώς θα είναι η Παρασκευή σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός

Το πρώτο μισό της ημέρας μπορεί να έχει να κάνει με λανθασμένες εκτιμήσεις, αλλά υπάρχει επίσης μια τάση να έρθεις σε αντιπαράθεση για ευαίσθητα θέματα. Αν και αυτό δημιουργεί μια αναταραχή, μπορεί να είναι καλό για να αντιμετωπίσεις προβληματικές περιοχές. Μαθαίνεις πολλά για τον εαυτό σου και η ειλικρίνεια βρίσκεται στο επίκεντρο. Καθώς η μέρα προχωρά, μπορεί γεννηθούν μέσα σου συναρπαστικές ιδέες. Αισθάνεσαι δημιουργικός και αισιόδοξος και ανταγωνιστικά συναισθήματα ή φιλοδοξίες μπορεί να σε ωθήσουν να κάνεις αλλαγές και βελτιώσεις ιδιαίτερα στο σπίτι.

Ταύρος

Τα ευαίσθητα θέματα φαίνονται αναπόφευκτα στο πρώτο μισό της ημέρας ή μπορεί να ακούσεις κάτι που θα σε σοκάρει. Μπορεί να μην είναι σκόπιμο, αλλά το αποτέλεσμα είναι το ίδιο, καθώς ένα κομμάτι σου θέλει να το αγνοήσει, ένα άλλο ή ένα πρόσωπο στη ζωή σου δε θα το αφήσει ασχολίαστο. Στην πραγματικότητα, η αντιμετώπιση του ζητήματος μπορεί να λειτουργήσει υπέρ σου. Τελικά, μπορεί να φτάσεις σε ένα καλύτερο σημείο κατανόησης. Ακόμα κι έτσι, μπορεί να είναι μια καλή ιδέα να είσαι επιλεκτικός με τις λέξεις. Καθώς η μέρα προχωρά, είναι πιο εύκολο να προχωρήσεις και να απολαύσεις χρόνο με τον εαυτό σου, καθώς πλησιάζουμε σε μια αρμονική όψη Αφροδίτης – Άρη.

Δίδυμοι

Οι γύρω σου μπορεί να είναι ευαίσθητοι το πρώτο μισό της ημέρας και μπορεί άθελα σου να ανακαλέσεις κάτι που θα τους επηρεάσει. Μπορεί να προκύψουν άβολα θέματα, αλλά αυτό σε ωθεί στο να αφήσεις πίσω σου μια παρεξήγηση ή ανασφάλεια, είτε αυτό αφορά εσένα, είτε κάποιον άλλον! Καθώς η μέρα προχωρά, οδηγούμαστε προς μια δημιουργική διέλευση Αφροδίτης – Άρη και συναρπαστικές ευκαιρίες μπορεί να προέρχονται από τα παρασκήνια ή από κρυφές πηγές. Μπορεί να ανακαλύψεις έναν χρηματικό ποσό που δεν ήξερες ποτέ ότι είχες ή να κάνεις μια καλή αγορά.

Καρκίνος

Το πρώτο μισό της ημέρας ίσως είναι καλύτερο να διαλέξεις τα λόγια σου πιο προσεκτικά ή να επιβληθείς και να αντιμετωπίσεις τις συνέπειες. Σε γενικές γραμμές, αυτή είναι μια εξαιρετική στιγμή για ανάπτυξη και δημιουργία και μπορείς να αξιοποιήσεις αυτή την ενέργεια πιο άμεσα καθώς η μέρα εξελίσσεται. Η Αφροδίτη στο ζώδιο σου, σε βοηθά να απαλύνεις και να εξομαλύνεις προβλήματα στην κοινωνική σου ζωή αυτές τις μέρες και η γοητεία σου μπορεί να λάμψει τώρα, καθώς η Αφροδίτη έρχεται σε αρμονία με τον Άρη. Αυτή είναι μια δυνητικά εξαιρετική στιγμή για να απολαύσεις την παρέα με φίλους και ίσως να συναντήσεις κάποιον ξεχωριστό.

Λέων

Ενώ μπορεί να υπάρχει κάποια ευαισθησία που πρέπει να αντιμετωπίσεις το πρώτο μισό της ημέρας, υπάρχει επίσης δημιουργικότητα που μπορεί να κερδίσει τις ανασφάλειες σου. Μαθαίνεις την περίπλοκη και ωραία τέχνη να βοηθάς και να υποστηρίζεις τους ανθρώπους που αγαπάς. Το χάρισμα σου ξεχωρίζει καθώς προχωρά η μέρα, επηρεάζοντας θετικά τις σχέσεις σου. Οι ρομαντικές ή δημιουργικές αναζητήσεις μπορούν να πάνε αρκετά καλά, καθώς η Αφροδίτη και ο Άρης έρχονται σε αρμονία. Οι ευκαιρίες μπορεί να έρθουν από τα παρασκήνια ή να βρεις πράγματα που μπορείς τώρα να απολαύσεις στην ιδιωτική σου ζωή.

Παρθένος

Μπορεί να υπάρξουν κάποιες συγκρούσεις που θα πρέπει να αντιμετωπίσεις το πρώτο μισό της ημέρας. Είναι λογικό να προσέχεις ιδιαίτερα αυτά που λες και τα ευαίσθητα σημεία σου. Από τη φύση σου είσαι εξαιρετικά υποστηρικτικός, αλλά υπάρχουν στιγμές που οι άλλοι βλέπουν αυτό το χαρακτηριστικό ως αδυναμία και όχι ως δύναμη. Καθώς η μέρα προχωρά, μια δημιουργική σύνδεση Αφροδίτης – Άρη μπαίνει στο παιχνίδι και οι συζητήσεις με φίλους μπορεί να είναι εμπνευσμένες και διεγερτικές. Μπορεί να προκύψουν ευκαιρίες να γνωρίσεις κάποιον, ιδιαίτερα μέσω μιας παρέας, κοινών ενδιαφερόντων, σπουδών ή δικτύωσης.

Ζυγός

Το πρώτο μισό της ημέρας επηρεάζεται από τον Ερμή και το Χείρωνα που μπορεί να φέρει στην επιφάνεια τις αμφιβολίες και τις ανασφάλειες σου. Είναι καιρός να δεις πως θα μπορούσες να επικοινωνήσεις με τρόπους που δε λειτουργούν εναντίον σου και το να προσαρμοστείς με βάση αυτές τις πληροφορίες έχει τώρα νόημα. Η μέρα προχωρά με ένα υγιές, ευχάριστο επίπεδο ανταγωνιστικότητας που είναι ενθαρρυντικό. Μπορεί να νιώσεις ένα ευχάριστο κίνητρο, σα να γυρίζεις μια νέα σελίδα. Αυτό είναι ιδιαίτερα προφανές όσον αφορά την καριέρα, τις ευθύνες, τους μακροπρόθεσμους στόχους και τα θέματα πορείας ζωής.

Σκορπιός

Οι γύρω σου είναι ευαίσθητοι ή γίνονται εύκολα ευέξαπτοι νωρίς σήμερα και μπορεί αυτό να σε βοηθήσει να είσαι πιο ξεκάθαρος από το συνηθισμένο σχετικά με τα όρια σου. Επιδίωξε να καθησυχάσεις την ανησυχία με γνώση, σκέψη, συνομιλίες ή μια διαφορετική καθημερινότητα. Ο σύντροφος ή κάποιος ειδικός μπορεί να σε βοηθήσει, να τονώσει τον ενθουσιασμό σου και να χτίσει την αποφασιστικότητα σου καθώς προχωρά η μέρα. Μια διέλευση Αφροδίτης – Άρη μπαίνει στο παιχνίδι, που σε ξεσηκώνει και σου δίνει κίνητρο.

Τοξότης

Με τη μετακίνηση της Σελήνης στον 5ο οίκο σου, μπορεί να προσελκύσεις θετικά σχόλια, επιβεβαίωση ή θαυμασμό. Έχεις τη διάθεση για λίγη διασκέδαση και δημιουργική έκφραση και μια διέλευση Αφροδίτης – Άρη αργότερα σήμερα την ενισχύει! Το πρώτο μισό της ημέρας ωστόσο, ίσως είναι καλύτερο να προσεγγίζεις τους ανθρώπους με διακριτικότητα. Μια όψη Ερμή – Χείρωνα στο παιχνίδι υποδηλώνει ότι είμαστε πιο ευαίσθητοι στις λέξεις που εκφράζονται τώρα. Μπορεί να υπάρχουν αμφιβολίες σχετικά με τις ιδέες και την ικανότητα να επικοινωνείς αποτελεσματικά τα συναισθήματα σου. Καθώς η μέρα προχωρά τα προσωπικά θέματα είναι ενδιαφέροντα, εύκολα και φυσικά.

Αιγόκερως

Μπορεί να υπάρχουν πληγωμένα συναισθήματα που πρέπει να διαχειριστείς το πρώτο μισό της ημέρας. Οι συζητήσεις μπορεί να γίνουν συναισθηματικές και αρκετά αποκαλυπτικές. Καθώς η μέρα προχωρά, οι αλληλεπιδράσεις σου μπορεί να είναι ιδιαίτερα διεγερτικές και ακόμη και παραγωγικές, καθώς η Αφροδίτη και ο Άρης οδηγούν σε αρμονία. Ο ρομαντισμός ή η ευχαρίστηση ή ένα συγκεκριμένο έργο μπορεί να σε συναρπάσει και ίσως να υπάρχει η ευκαιρία να προσθέσεις περισσότερο άρωμα σε μια σχέση ή φιλία. Τα δημιουργικά σχέδια μπορούν επίσης να επωφεληθούν από το πάθος που δημιουργεί αυτός ο συνδυασμός.

Υδροχόος

Νωρίς σήμερα συζητήσεις ή αλληλεπιδράσεις μπορεί να σε προκαλέσουν να αντιμετωπίσεις ορισμένες ανασφάλειες, που σχετίζονται ιδιαίτερα με τη επικοινωνία ή τη γνώση. Ωστόσο, όσο η μέρα προχωρά η Αφροδίτη κινείται σε αρμονία με τον Άρη και θα μπορούσε να υπάρξει μια επιτυχημένη αγορά που αφορά το σπίτι ή την οικογένεια, δημιουργικές δραστηριότητες με αγαπημένα πρόσωπα ή ευχάριστη παραγωγικότητα. Μια δόση ανταγωνιστικότητας μπορεί να σε κρατήσει σε εγρήγορση και να σου δώσει το κίνητρο να κάνεις το καλύτερο δυνατό, αλλά η διάθεση είναι ευχάριστη.

Ιχθύες

Είναι πολύ εύκολο να ληφθούν με λάθος τρόπο το πρώτο μισό της ημέρας ή τα νέα που ακούς, καθώς φέρνουν στο φως συζητήσεις που ίσως δεν περίμενες να κάνεις. Ένα τετράγωνο Ερμή – Χείρωνα μπορεί να υποδηλώνει μια άβολη αλληλεπίδραση σχετικά με τα χρήματα ή τα όρια. Θα φτάσεις σε μια διαφωτιστική ανακάλυψη τελικά, αλλά ίσως υπάρξει μια μικρή, προσωρινή ενόχληση. Καθώς η μέρα προχωρά ξεφεύγεις από τη λογική και οι δημιουργικές διέξοδοι μπορεί να είναι αυτό που χρειάζεσαι. Μια διέλευση Αφροδίτης – Άρη σε επηρεάζει και φέρνει ανταμοιβές μέσα από μια πρόκληση.

Εδώ μπορείς να μαθαίνεις καθημερινά τις αστρολογικές προβλέψεις του ζωδίου σου!

Κεντρική φωτογραφία: iStock

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164