Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα, Πέμπτη 23 Μαΐου 2024

Πώς θα είναι η Πέμπτη σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός

Η σημερινή Πανσέληνος φέρνει συναισθήματα στην επιφάνεια. Μπορεί να φωτίσει κρυμμένα θέματα από το παρελθόν που σχετίζονται με θέματα μάθησης, ειδήσεις, νομικές υποθέσεις ή την ολοκλήρωση ενός έργου. Μια ιδέα πάνω στην οποία εργάζεσαι τώρα μπορεί να ευημερήσει. Με το εξάγωνο Δία – Ποσειδώνα σε συνδυασμό σε αυτό το σεληνιακό γεγονός, είναι μια πολύ καλή στιγμή για εσένα. Η κατάσταση των οικονομικών, η εργασία, η αίσθηση ασφάλειας και η άνεση ενισχύονται ως άμεσο αποτέλεσμα. Εξέτασε τα οικονομικά, την αυτοεκτίμηση, τα ταλέντα και τους πόρους σου με νέους τρόπους.

Ταύρος

Η σημερινή Πανσέληνος σου βγάζει έντονα συναισθήματα και μπορεί να φανερώσει μια αποκάλυψη. Στον προσωπικό τομέα και στις σχέσεις σου με τρίτους, αυτό μπορεί να αφορά την ανάγκη για σύνδεση ή υποστήριξη είτε συναισθηματική, ηθική ή οικονομική. Η ισορροπία σε μια σχέση, χρέη, το εισόδημα ενός συντρόφου ή άλλοι πόροι που μοιράζεσαι με άλλους μπορεί να είναι στο επίκεντρο και να δημιουργήσουν έντονα συναισθήματα. Μια λαμπρή όψη Δία – Ποσειδώνα εμφανίζεται σήμερα και είναι ισχυρή. Οι στόχοι και τα σχέδια για διασκέδαση, η συντροφικότητα και η μια ευχάριστη κοινωνική ζωή ή εμπειρία είναι πολύ πιθανά.

Δίδυμοι

Η σημερινή Πανσέληνος εμφανίζεται στον τομέα της συνεργασίας, ξυπνώντας έντονα συναισθήματα. Μπορεί να είναι μια στιγμή για να συνδεθείς με ένα σημαντικό για σένα πρόσωπο με ευχάριστο τρόπο ή να αφυπνίσεις συναισθήματα σχετικά με τις ανάγκες της σχέσης σου. Υπάρχει έντονη εστίαση στο παρελθόν σήμερα, αλλά με ένα πολύ προοδευτικό τρόπο. Μια ασυνήθιστη σύμπτωση φέρνει λίγη χαρά στη ζωή  σου. Μπορεί να ωφεληθείς από προηγούμενες συνεργασίες, καλές πράξεις και εμπειρίες, ιδιαίτερα στα επαγγελματικά σου.

Καρκίνος

Με την Πανσέληνο σήμερα είναι πιθανό να έχεις μια ξαφνική αναδρομή στο παρελθόν ή να αφήσεις πίσω σου ορισμένες πτυχές του. Τα θέματα υγείας και εργασίας μπορεί να έρθουν στην επιφάνεια και αν δεν είσαι ικανοποιημένος νιώθεις μια στιγμιαία απογοήτευση, καθώς η Πανσέληνος φωτίζει τα θετικά στοιχεία του χαρακτήρα σου. Μπορείς να νιώσεις το κίνητρο να αλλάξεις τη ρουτίνα σου και να νιώσεις καλύτερα με τον εαυτό σου. Μπορεί επίσης να νιώσεις την ανάγκη να εξυπηρετήσεις τους άλλους και ενώ μπορεί να υπάρχουν κάποιες δυσκολίες στο να αντιμετωπίσεις τις ευθύνες σου, τελικά θα νιώσεις καλύτερα αν βοηθήσεις.

Λέων

Ένα κοινωνικό θέμα ή έργο μπορεί να φτάσει σε ένα σημείο καμπής, ή μπορεί να υπάρξει μια αποκάλυψη που σε παρακινεί να κάνεις αλλαγές.  Η σημερινή Πανσέληνος ανοίγει την καρδιά σου σε θαμμένα συναισθήματα και τα μάτια σου σε καταστάσεις που χρειάζονται την προσοχή σου.  Μπορεί να είναι μια καλή στιγμή για μια ανακοίνωση σχετικά με νέα πράγματα που σχετίζονται με μια σχέση σου ή ένα έργο που βρίσκεται κοντά στην καρδιά σου.  Η διέλευση Δία – Ποσειδώνα που συμβαίνει τώρα ευνοεί τις εσωτερικές αλλαγές. Είναι μια εξαιρετική στιγμή για υποστήριξη και πρόοδο.

Παρθένος

Η σημερινή Πανσέληνος εντείνει τα συναισθήματα και μπορεί από τη μια να σε κουράζουν και από την άλλη να σου δίνουν κίνητρο. Αυτό το φεγγάρι μπορεί να προκαλέσει την ανάγκη να ξαναδείς τις προτεραιότητες σου, καθώς η προσοχή σου στρέφεται στο σπίτι και σε εσωτερικά, προσωπικά σχέδια. Επίσης, συνδέεται με μια υπέροχη διέλευση Δία – Ποσειδώνα και έχεις αυξημένη αίσθηση νοήματος. Μια συνεργασία μπορεί να είναι πηγή έμπνευσης και η υλοποίηση ενός στόχου που έχει να κάνει με ψυχαγωγία φαίνεται πιθανή. Η συνεργασία φέρνει ανταμοιβές και ενδιαφέρουσες προοπτικές και εμπειρίες. Σε ελκύει η χαλαρή διασκέδαση και μπορεί να υπάρξει μια σχεδόν καρμική σχέση με κάποιο σημαντικό άτομο στη ζωή σου.

Ζυγός

Αυτή είναι μια εξαιρετική στιγμή για να εξετάσεις τις βαθύτερες ανάγκες σου, καθώς οι άλλοι ανταποκρίνονται και μερικά από τα συνηθισμένα εμπόδια και όρια εξαφανίζονται. Η σημερινή Πανσέληνος μπορεί να φέρει στο φως μια κορύφωση. Επειδή εμφανίζεται στον τομέα της επικοινωνίας και του άμεσου περιβάλλοντος, μπορεί να τονώσει αρκετή τη ροή και τη δραστηριότητα στη ζωή σου. Μπορεί να υπάρξουν πολλές πληροφορίες που πρέπει να λάβεις αυτή τη στιγμή, δουλειές που πρέπει να κάνεις, προθεσμίες που πρέπει να κρατήσεις, το αποκορύφωμα ενός έργου ή μελέτης ή νέα που απασχολούν το μυαλό σου.

Σκορπιός

Η σημερινή Πανσέληνος φέρει νέες πληροφορίες, ένα σημείο καμπής ή μια κορύφωση σε ένα πρακτικό θέμα. Θέματα ιδιοκτησίας, επιχειρηματικά ή οικονομικά ζητήματα μπορούν να βρεθούν τώρα στο επίκεντρο. Αυτή η Πανσέληνος πέφτει κατά μήκος ενός άξονα που έχει να κάνει με τα ταλέντα και τα χρήματα, καθώς και τις σεξουαλικές και προσωπικές σχέσεις. Νέα συναισθήματα ή ανακαλύψεις μπορεί να περιστρέφονται γύρω από αυτά. Με το εξάγωνο Ποσειδώνα – Δία, είσαι σε υπέροχη φόρμα για έρωτα, ρομαντισμό, δημιουργικότητα και συνεργασία. Βελτιώνεις τη ζωή σου καθώς συνδέεσαι με την ανάγκη σου για περισσότερο χρώμα στη ζωή σου, διασκέδαση και ρομαντισμό.

Τοξότης

Η σημερινή Πανσέληνος φέρνει τα συναισθήματα σου στην επιφάνεια αρκετά ξαφνικά και ίσως δραματικά. Η Πανσέληνος στο ζώδιο σου, μπορεί να με τον τρόπο σου να προσελκύσει την προσοχή αλλά και αρκετό ενθουσιασμό και δραστηριότητα γύρω σου. Εάν έχεις επικεντρωθεί στις σχέσεις σου ή κάνεις πολλά για τους άλλους αυτές τις μέρες, είναι βέβαιο ότι θα αναγνωρίσεις την ανάγκη σου για κάποια ανεξαρτησία ή προσωπικό χρόνο. Αυτή η Πανσέληνος συμβαίνει την ίδια μέρα με μια ισχυρή διέλευση Δία – Ποσειδώνα και μπορεί να αισθάνεσαι ότι σε εκτιμούν περισσότερο για το πολύτιμο έργο σου. Μπορεί να εμπνευστείς προκειμένου να φροντίσεις καλύτερα τον εαυτό σου.

Αιγόκερως

Η σημερινή Πανσέληνος εμφανίζεται στον τομέα της ιδιωτικής σου ζωής και μπορεί να βιώσεις σημαντικά όνειρα ή διαισθητικές αναλαμπές.  Αν έχεις αγνοήσει την ανάγκη σου για διακοπές, φαντασία ή ξεκούραση, αυτό το φεγγάρι σου υπενθυμίζει να δίνεις περισσότερη σημασία στη ψυχική σου υγεία. Το να αφήσεις πίσω το παρελθόν με ουσιαστικό τρόπο μπορεί να είναι έντονη ανάγκη σου, αν και είναι καλύτερο να μη βιαστείς. Η διαίσθηση σου πιάνει δυνατά μηνύματα και διαθέτεις μια εξαιρετική ενέργεια για να διευρύνεις τους ορίζοντες σου μέσω δημιουργικών προσπαθειών ή να απολαύσεις απλές χαρές της ζωής, ρομαντισμό ή κάποιο χόμπι.

Υδροχόος

Η σημερινή Πανσέληνος ρίχνει φως στις ελπίδες και τις επιθυμίες σου. Οι φίλοι ή ο ερωτικός σου σύντροφος μπορούν να είναι μέρος της αυτού ή να γίνουν καταλύτες για να νιώθεις έτσι όπως νιώθεις.  Αυτό το φεγγάρι προκαλεί μεγάλη δραστηριότητα στην κοινωνική σου ζωή. Μπορεί επίσης να σε παρακινήσει να προχωρήσεις σε ένα νέο σχέδιο ή έργο που είναι φρέσκο και συναρπαστικό. Η Πανσέληνος συμβαίνει παράλληλα με τη διέλευση Δία – Ποσειδώνα και τα υλικά οφέλη μπορεί να σχετίζονται με το σπίτι, την οικογένεια ή την ακίνητη περιουσία σου. Η βελτίωση της ζωής στο σπίτι μπορεί να συνδεθεί με ένα καλύτερο εισόδημα ή τη στάση σου απέναντι στα χρήματα, την αυτοεκτίμηση και τα ταλέντα σου.

Ιχθύες

Η σημερινή Πανσέληνος εστιάζει έντονα στην απόδοση σου, την καριέρα, τη φήμη ή τις ευθύνες σου. Έχεις επικεντρωθεί ιδιαίτερα στον εσωτερικό σου κόσμο ή και την προσωπική σου ζωή αυτές τις μέρες και τώρα καλείσαι να δράσεις. Αυτή η Πανσέληνος αυξάνει την διορατικότητα σου και την αίσθηση ότι πρέπει να τα καταφέρεις. Καθώς συμβαίνει παράλληλα με μια διέλευση Δία – Ποσειδώνα, βρίσκεις επίσης έμπνευση μέσω των συνομιλιών ή των επικοινωνιών σου με τρίτους. Το να εκφραστείς μέσα από αυθόρμητες, ενδιαφέρουσες και ίσως ασυνήθιστες δραστηριότητες μπορεί να είναι αυτό που χρειάζεσαι.

Εδώ μπορείς να μαθαίνεις καθημερινά τις αστρολογικές προβλέψεις του ζωδίου σου!
Κεντρική φωτογραφία: Istock

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164