Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα, Σάββατο 13 Απριλίου 2024

Πώς θα είναι το Σάββατο σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη

Κριός

Τα συναισθήματα σου μπορεί να έχουν σκαμπανεβάσματα σήμερα σε σημεία, κυρίως επειδή μπορεί να είσαι εκτός εκτός συγχρονισμού και να κάνεις εσφαλμένη εκτίμηση των καταστάσεων γύρω σου. Ακόμα κι έτσι, οι συνθήκες μπορεί να σε κάνουν να συνειδητοποίησες ότι πρέπει να θέσεις καλύτερα όρια στις σχέσεις σου. Μπορεί να υπάρξει παραπληροφόρηση ή κάποια υπερβολή στο τι θα ακούσεις στον εργασιακό και κοινωνικό σου τομέα, ή οι άλλοι να περιμένουν παραπάνω πράγματα από εσένα. Η λήψη αποφάσεων μπορεί να σου προκαλέσει τύψεις και ενοχές καθώς δεν φαίνεται να υπάρχει εύκολη λύση αυτή τη στιγμή.

Ταύρος

Πιθανόν να βιώσεις εντάσεις σήμερα ιδιαίτερα αν προσπαθήσεις να πιέσεις κάτι που δεν είναι γραφτό. Από τη φύση σου και έχεις την τάση να κρατάς τα πράγματα για τον εαυτό σου και να αφήνεις τα προβλήματα να φουντώνουν μέσα σου. Θα ήθελες να πιστεύεις ότι κανείς δεν μπορεί να σε επιλέξει, αλλά αν κάνεις λάθος σίγουρα αυτό θα συμβεί. Απέφυγε να καταπιαστείς με μεγάλες ιδέες σήμερα, καθώς υπάρχει η ένταση μεταξύ Άρη – Πλούτωνα.

Δίδυμοι

Δεν είναι εύκολο να καταλάβεις με πόσο μπορείς να ασχοληθείς σήμερα, κάτι που κάνει τον προγραμματισμό σου πολύ δύσκολο. Μπορεί να αμφιταλαντευτείς ανάμεσα στο παραμείνεις σε γνώριμες καταστάσεις, ή ακόμα και σε ανθρώπους, ή να δοκιμάσεις κάτι νέο και έτσι να βρεθείς κοιτώντας σε δυο διαφορετικές κατευθύνσεις. Ωστόσο είναι πιθανό να βρεις λύσεις σε παλιά προβλήματα, αλλά και να ανοίξεις τον εαυτό σου σε κάτι νέο όσο εξελίσσετε η μέρα. Είναι εξαιρετική μέρα για να ανακαλύψεις αρετές που ποτέ δεν ήξερες ότι είχες και για να αναζωογονήσεις κάτι παλιό αντί να τα απορρίψεις.

Καρκίνος

Μπορεί να είναι δύσκολο να συμβαδίσεις με τη σημερινή ημέρα. Μην πάρεις βιαστικές αποφάσεις αν δεις ότι οι άλλοι δεν συμφωνούν με τις ιδέες σου. Απέφυγε να είσαι απόλυτος, επιτρέποντας μια πιο ανοιχτόμυαλη προσέγγιση. Μπορεί να δυσκολευτείς να καταλάβεις τι πραγματικά θέλεις αυτή τη στιγμή, καθώς μπορεί να προβληματιστείς, ιδιαίτερα για το αν πρέπει να αποκαλύψεις κάτι που σε ενδιαφέρει ή να το κρατήσεις προς το παρόν για τον εαυτό σου. αν θα αποκαλύψεις ένα μυστικό ή θα μιλήσεις για κάτι που σε ενδιαφέρει. Φαίνεται να σε διακρίνει η αποφασιστικότητα σε ότι αφορά προσωπικά ή οικονομικά θέματα, ωστόσο μην πάρεις ακόμα τελειωτικές αποφάσεις και περίμενε μέχρι τα πράγματα να γίνουν πιο ξεκάθαρα.

Λέων

Τείνεις να διερευνάς βαθιά τα πράγματα αυτή τη περίοδο και ότι κάνεις σήμερα το κάνεις με ζήλο. Προσπαθείς να καταλάβεις τι κρύβουν οι καταστάσεις ή γιατί συμβαίνουν έτσι τα πράγματα. Ίσως νιώσεις μια σχετική αδιαφορία για πράγματα και να δυσκολεύεσαι να συγκεντρωθείς μέσα στην ημέρα, όμως αυτό θα περάσει. Ωστόσο θα πρέπει να απομακρυνθείς από μια κατάσταση προκειμένου να αποκτήσεις μια προοπτική. Μπορεί να είναι μια καλή μέρα για να φτάσεις στον πυρήνα ή την ουσία ενός θέματος και να διορθώσεις προβλήματα που αφορούν τόσο εσένα όσο και τους άλλους.

Παρθένος

Η διαίσθηση σου και το πως αντιλαμβάνεσαι τις ξαφνικές αλλαγές γύρω σου αλλάζουν, κάτι μπορεί να αποτελέσει πηγή προσωπικής δύναμης, αν επιλέξεις να το εκμεταλλευτείς σωστά. Ωστόσο επειδή η σημερινή ημέρα θα είναι αρκετά χαοτική, η αυξημένη διαίσθηση σου θα μπορούσε να σε απογοητεύσει εύκολα. Άσε τα πράγματα να πάρουν από μόνα τους το δρόμο τους. Προς το τέλος της ημέρας γίνεσαι πιο ξεκάθαρος και αντικειμενικός, κυρίως σε ότι σχετίζεται με τις στενές σου σχέσεις.

Ζυγός
Μπορεί να υπάρξει έλλειψη συγχρονισμού στις σχέσεις σου σήμερα και η υπομονή είναι απαραίτητη. Εάν παρατηρήσεις τις αντιδράσεις σου σε ένα βαθύτερο επίπεδο, μπορεί να ανακαλύψεις κρυφές πτυχές του εαυτού σου μέσα από τις σχέσεις σου. Οι ιδέες γίνονται τώρα πιο ξεκάθαρες και γίνεσαι πιο σίγουρος για αυτές. Νιώθεις μια ένταση σήμερα και αυτό μπορεί να σε βοηθήσει να εστιάσεις ή να σε βγάλει εντελώς εκτός πορείας.

Σκορπιός

Μπορεί να μπεις σε παιχνίδια εξουσίας με τρίτους άλλους, ιδιαίτερα αν βρεθείς πρόσωπο με πρόσωπο. Ωστόσο η στάση σου μπορεί να σώσει την κατάσταση. Είναι καλύτερο να αποφύγεις να εμπλακείς σε συγκρούσεις ή να χάσεις τον έλεγχο, εκτός αν νιώθεις πως έτσι θα σε καταλάβουν καλύτερα. Αυτό γίνεται πολύ πιο διαχειρίσιμο όσο προχωρά η μέρα. Η σκέψη σου γίνεται πιο σαφής και αντικειμενική.

Τοξότης

Οι επικοινωνία με τους άλλους μπορεί να είναι λίγο δύσκολη σήμερα, καθώς μπορεί να νιώθεις πως οι περιστάσεις και οι άνθρωποι σε κρατάνε πίσω. Μπορεί να νιώθεις πως δεν έχεις υπομονή, ωστόσο αν αφήσεις τα πράγματα να κυλήσουν θα νιώσεις την ευκαιρία να διαχειριστείς αλλιώς τις καταστάσεις. Δεν ωφελεί να πιέζεις πράγματα καθώς σήμερα υπάρχει ένταση μεταξύ Άρη – Πλούτωνα. Αν και δε χρειάζεται να χαμηλώσεις τους ρυθμούς ή να σέρνεις τους άλλους, έχεις την επιλογή να κάνεις αυτό που θέλεις ανεξάρτητα από τους γύρω σου. Ωστόσο αργότερα σήμερα, θα βρεις τον τρόπο να εκφράσεις τις ιδέες και τα συναισθήματα σου.

Αιγόκερος

Ενώ σήμερα έχεις ανάγκη για ησυχία και χαλάρωση πιο πολύ από ότι συνήθως, οι γύρω σου μπορεί να είναι σε ένταση. Εάν μπορείς να βρεις τρόπους να κρατήσεις τις ισορροπίες, θα έχεις μια πολύ ικανοποιητική μέρα. Η ικανότητα σου να μεσολαβείς και να συμβιβάζεσαι είναι επίσης σημαντική και μπορεί να θεωρηθεί δώρο. Είναι μια καλή στιγμή να εξετάσεις τις επιλογές σου και ταυτόχρονα να ακούσεις και τις απόψεις των άλλων, φέρνοντας έτσι ισορροπία στη ζωή σου.

Υδροχόος

Αν και οι προσπάθειες σου μπορεί να μην αναγνωρίζονται προς το παρόν ξέρεις ότι τα καταφέρνεις καλά και αυτό είναι που έχει μεγαλύτερη σημασία. Η δημιουργία τάξης μέσα στο χάος θα μπορούσε να είναι το θέμα της ημέρας. Καθώς ωστόσο η μέρα προχωρά, η καλή ενέργεια επιστρέφει σε σένα προκειμένου να τακτοποιήσεις πράγματα και καταστάσεις. Είσαι εξαιρετικά ευφυής και οι συζητήσεις σου με τρίτους ευνοούνται. Ίσως μπορέσεις να επιλύσεις μια σύγκρουση ή να καταλήξεις σε ένα ικανοποιητικό συμπέρασμα σε ένα εργασιακό ζήτημα.

Ιχθύες

Το πρώτο μισό της ημέρας μπορεί να αισθανθείς σαν ένα υπερφορτωμένο δίκτυο, αλλά πριν καείς κάνε ένα βήμα πίσω και κάνε έναν απολογισμό της κατάστασης. Θέλει προσοχή με τον τρόπο που εκφράζεσαι, όχι μόνο με την επιλογή των λέξεων, αλλά και με τον τρόπο σου. Μπορεί να αισθανθείς πίεση να πάρεις μια απόφαση ή να κάνεις αλλαγές, αλλά ίσως είναι καλύτερα να περιμένεις έως ότου έχεις όλες τις πληροφορίες για μια κατάσταση. Καθώς η μέρα προχωρά θα έχεις τη δυνατότητα να βρεις λύσεις ή να κάνεις σχέδια που σχετίζονται με οικονομικά και εργασιακά.

Φωτογραφία: iStock

 

Read More

And More