Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα, Σάββατο 18 Μαΐου 2024

Πώς θα είναι το Σάββατο σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός

Ίσως αποφασίσεις να κάνεις μια ενδιαφέρουσα ή απρόοπτη αγορά ή να επιδοθείς σε κάτι ασυνήθιστο σήμερα. Μπορεί να ανακαλύψεις οικονομικούς πόρους, αν και οι παρορμητικές δαπάνες μπορεί να είναι προβληματικές. Οι επικοινωνία και οι σχέσεις με τρίτους μπορεί να σε εμπνεύσουν στη δημιουργική ή επαγγελματική σου ζωή. Με τις σημερινές ευθυγραμμίσεις μπορεί να νιώσεις το κίνητρο να ξεπεράσεις πράγματα, ιδιαίτερα αυτά που σχετίζονται με την κατάσταση των χρημάτων και των οικονομικών σου γενικότερα.

Ταύρος

Δε θα ανεχτείς περιορισμούς αλλά όσο επαναστατικός ή προκλητικός κι αν νιώθεις σήμερα, εκφράζεις αυτά τα χαρακτηριστικά με ευχάριστο τρόπο. Οι πλανητικές ευθυγραμμίσεις στο ζώδιο σου σήμερα σε παρακινούν να βελτιώσεις τη ζωή σου. Είναι η στιγμή να δημιουργήσεις τις δικές σου ευκαιρίες έχοντας περισσότερη πίστη στον εαυτό σου και τις δυνατότητες σου. Η προσωπική επιρροή σου και η ελπίδα αυξάνονται. Αναλαμβάνεις την ηγεσία και είσαι έτοιμος να αναλάβεις την πρωτοβουλία να αναπτύξεις κάτι είτε πρόκειται για σχέση, έργο ή επιχείρηση.

Δίδυμοι

Οι πλανητικές ευθυγραμμίσεις σήμερα ξυπνούν το εσωτερικό ένστικτο σου ή τα βαθύτερα συναισθήματα σου για ένα θέμα. Μπορεί να απολαύσεις μια σύμπτωση που σε οδηγεί σε υπέροχες αναμνήσεις ή απροσδόκητα συναισθήματα. Μπορεί να σε εμπνέει και να σε παρακινεί ένα κοινό μυστικό ή μια ιδιαίτερη στιγμή. Πιθανότατα να συνδυάσεις διαφορετικές εμπειρίες και τα αποτελέσματα να είναι συναρπαστικά. Οι ιδέες και τα σχέδια ενώνονται και αναβιώνεις ένα παλιό έργο ή ιδέα και να το επαναφέρεις στη ζωή σου.

Καρκίνος

Θα μπορούσες να νιώθεις ευχάριστα αποκομμένος από ένα θέμα που κάποτε σε βάραινε. Φρόντισε να σπάσεις έστω και λίγο τη ρουτίνα για να αξιοποιήσεις στο έπακρο τη μέρα. Η γοητεία σου εκτοξεύεται και οι διελεύσεις ενισχύουν τις θεραπευτικές ενέργειες και τη θετική ενίσχυση. Η υπομονή σου φέρνει τώρα θετικές δονήσεις και προσοχή. Μπορεί να προκύψουν ευκαιρίες για να πετύχεις τους στόχους σου ή να βελτιώσεις τη ζωή σου μέσω φίλων, ομάδων, συμμαχιών και δικτύων. Σκέψου νέους στόχους και αποφάσεις που αντανακλούν καλύτερα τις επιθυμίες που ξυπνούν μέσα σου.

Λέων

Μπορεί να είναι μια στιγμή για μια σημαντική ανακάλυψη σε ένα έργο, ένα εγχείρημα ή μια σχέση, ή μια στιγμή για να συναντήσεις κάποιον ειδικό. Εναλλακτικά, μπορεί να γίνει προφανές ότι πρέπει να κάνεις μερικές αλλαγές στον τρόπο προσέγγισης της εργασίας σου. Άκουσε τη δημιουργική έμπνευση που τώρα αναδύεται μέσα σου. Βρίσκεσαι σε μια περίοδο ευκαιριών για να σκαρφαλώσεις προς την επιτυχία ή να προωθήσεις τους στόχους σου και η πίστη στον εαυτό σου, στις επιδόσεις ή σε αυτό που κάνεις είναι αναπόσπαστο κομμάτι. Η γενναιοδωρία και η ειλικρίνεια λειτουργούν υπέρ σου.

Παρθένος

Οι ημέρα είναι εξαιρετική για να ανοίξεις τον εαυτό σου κοινωνικά και να πάρεις πιο δημιουργικά ή προσωπικά ρίσκα σήμερα. Ασυνήθιστα και ενδιαφέροντα άτομα προσελκύονται και ο ενθουσιασμός και η πρωτοτυπία σου μπορούν να δημιουργήσουν ένα κύμα δραστηριότητας γύρω σου. Είναι μια εξαιρετική στιγμή για να βρεις έμπνευση, ιδιαίτερα μέσα από τα μάτια ενός τρίτου που μπορεί να βλέπει τα πράγματα διαφορετικά από εσένα. Η σημερινή σύνοδος Ήλιου – Δία διεγείρει την επιθυμία σου να ανακαλύψεις, να μάθεις και να αναπτυχθείς.

Ζυγός

Οι ενέργειες σήμερα μπορεί να σε βοηθήσουν να απομακρυνθείς από την υπερβολική σκέψη και αυτό σου προκαλεί ανακούφιση. Οι σημερινές ενέργειες είναι επίσης εξαιρετικές για την κατανόηση έργων ή φιλοδοξιών σου. Ο Ήλιος και ο Δίας ευθυγραμμίζονται και ξυπνούν την ανάγκη για μια νέα προσέγγιση στην προσωπική σου ζωή ή μια ισχυρότερη σύνδεση με ένα άτομο ή ένα έργο. Έχεις το κίνητρο να κάνεις βελτιώσεις, έχεις αυτοπεποίθηση για τη θέση σου και αυτή η στάση μπορεί να σε βοηθήσει να κατευθυνθείς προς τη σωστό δρόμο.

Σκορπιός

Αν δεν ήσουν ευτυχισμένος με κάποια πτυχή της ζωής σου, τώρα είναι η ώρα να τη βελτιώσεις. Εάν δεν κάνεις τίποτα γι’ αυτό, μπορεί να αισθανθείς νευρικός ή ανυπόμονος. Η καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου τείνει να λάμπει σε καταστάσεις και συνεργασίες ένας προς έναν αυτή τη στιγμή, καθώς ο Ήλιος και ο Δίας ενώνουν τις δυνάμεις και τις αλληλεπιδράσεις σου. Προσελκύεις ανθρώπους και καταστάσεις που ωφελούν την προσωπική σου ανάπτυξη και οι σημερινές πτυχές μπορούν να δημιουργήσουν τα απαραίτητα κίνητρα για να βελτιώσεις τις σχέσεις σου ή να ενισχύσεις ένα δεσμό.

Τοξότης

Η αυξημένη αισιοδοξία και η ελπίδα μπορεί να είναι δυνατοί θεραπευτές σήμερα. Το να βρίσκεις περισσότερο νόημα στη δουλειά σου και ικανοποίηση όταν βοηθάς ή εξυπηρετείς τους άλλους, είναι ένα μεγάλο θέμα και η ευγένεια οδηγεί στην επιτυχία. Είναι σημαντικό να προσέξεις την υπερβολική δέσμευση, καθώς μπορεί να σε στοιχειώσει αργότερα όταν θα είσαι λιγότερο δραστήριος ή παρακινημένος. Ωστόσο, μπορεί να αισθανθείς ένα κύμα αισιοδοξίας και αυτοπεποίθησης σχετικά με τη φροντίδα του εαυτού και τη βελτίωση, ιδιαίτερα μέσω των προσπαθειών καλυτέρευσης της υγείας, της εργασίας, της καθημερινής ζωής, των συνηθειών και της ρουτίνας σου και αυτό είναι κάτι υπέροχο.

Αιγόκερος

Οι συνήθεις αναστολές σου σε κοινωνικό ή δημιουργικό επίπεδο εξαφανίζονται σήμερα και μπορεί να νιώσεις ευχάριστα αφοσιωμένος ή πρόθυμος να πάρεις ένα μικρό ρίσκο. Οι διελεύσεις σήμερα χρησιμεύουν ως ένα ευχάριστο κουμπί επαναφοράς σχετικά με την αγάπη, το ρομαντισμό και την ψυχαγωγία. Η επιθυμία να βελτιώσεις τη ζωή σου σε ρομαντικό ή δημιουργικό επίπεδο μπορεί να είναι επιτακτική. Είσαι αισιόδοξος, παθιασμένος και καινοτόμος. Υπάρχει ένα πολύ δυναμικό στοιχείο στα συναισθήματα και τις επιθυμίες σου, το οποίο μπορεί να χρησιμεύσει ως εικονικό κίνητρο.

Υδροχόος

Οι εναλλακτικές λύσεις σε οδηγούν στο να ξανασκεφτείς παλιά προβλήματα και ανησυχίες σήμερα, ιδιαίτερα όσον αφορά τις ρυθμίσεις και τις συνθήκες διαβίωσης, καθώς και τις στενές σχέσεις με τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Η επιθυμία σου να βελτιώσεις την προσωπική σου ζωή εκτοξεύεται σήμερα. Μπορεί να είναι μια στιγμή για να ενισχύσεις τις οικογενειακές σχέσεις ή να αναβαθμίσεις τις συνθήκες διαβίωσης σου. Μπορεί να απελευθερωθείς από ένα βάρος και να νιώσεις πιο ελεύθερος και ανάλαφρος. Διευρύνεις το comfort zone σου χωρίς να πας πολύ μακριά με μη ρεαλιστικές προσδοκίες.

Ιχθύες

Οι σημερινές πλανητικές όψεις μπορούν να χρησιμεύσουν ως ενεργειακή ώθηση, ανακινώντας νέα ξεκινήματα σε προσωπικά ενδιαφέροντα, τις σπουδές και την επικοινωνία. Η περιέργεια σου και η επιθυμία σου να μάθεις, να διδάξεις και να μοιραστείς είναι στο επίκεντρο, τονίζοντας τη σημασία των πράξεων και αποφάσεων σου. Είσαι σε εξαιρετική κατάσταση για νέα ή πληροφορίες που σε οδηγούν στη σωστή κατεύθυνση ή βελτιώνουν τις προοπτικές σου. Ταυτόχρονα, μπορεί να ελκύεις πληροφορίες που φέρνουν οφέλη στη ζωή σου.

 

Κεντρική φωτογραφία: iStock

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164