Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα, Σάββατο 25 Μαΐου 2024

Πώς θα είναι το Σάββατο σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός
Σήμερα μπορείς να επεξεργαστείς και να οργανώσεις τις σκέψεις και τις ιδέες σου, και οι αλληλεπιδράσεις ή οι συνομιλίες με τρίτους μπορούν να σε βοηθήσουν σ’ αυτό. Προσπάθησε να διοχετεύσεις την επιπλέον ενέργεια σου σε παραγωγικές δραστηριότητες. Τις στιγμές που βρίσκεσαι με τον σύντροφο σου προσπάθησε να ξεκουράσεις το μυαλό σου και να περάσεις όμορφα. Εσύ που είσαι μόνος, απρόβλεπτες εξελίξεις ή γνωριμίες κάνουν την καρδιά σου να χτυπά δυνατά.

Ταύρος

Ενώ οι ενέργειες σήμερα δημιουργούν μια τάση ανυπομονησίας, είναι μια συναρπαστική στιγμή για να ξεκινήσεις έργα που σχετίζονται με την υγεία, την ευεξία ή την εργασία. Οι ρυθμοί των υποχρεώσεων σου γίνονται πιο απαιτητικοί και γρήγοροι κι αυτό σου δημιουργεί μια ένταση. Πρόσεξε και απέφυγε έντονες συζητήσεις που μπορεί να εκληφθούν ως προσβλητικές. Αυτό ισχύει και για τον ερωτικό σύντροφο σου. Εσύ που είσαι μόνος, μην παρερμηνεύεις λόγια και ενδιαφέροντα.

Δίδυμοι

Η μέρα φέρνει νευρικότητα αλλά και θάρρος. Έχεις την τάση να λαμβάνεις γρήγορες και αυθόρμητες αποφάσεις, ιδιαίτερα σε ότι σχετίζεται με την ψυχαγωγία, την απόλαυση, τις γνωριμίες, τη δημιουργικότητα ή τα παιδιά, ακόμα και τις ερωτικές σχέσεις. Μπορεί να νιώσεις πως θέλεις να φτάσεις μια υπόθεση στο τέλος της και την ανάγκη να λύσεις ένα πρόβλημα από το παρελθόν. Μια ρομαντική αποκάλυψη φαίνεται να είναι σημαντική για σένα, παραπάνω απ’ όσο φαντάζεσαι.

Καρκίνος

Ίσως προσπαθήσεις σήμερα να κατανοήσεις κάποια οικογενειακά θέματα και μπορεί να καταλήξεις σε σημαντικά συμπεράσματα που θα σε βοηθήσουν να προχωρήσεις. Έχεις να μάθεις πολλά απ’ τη διαίσθηση και τη διορατικότητα σου, ενώ μέσα από παλιές σκέψεις γεννιούνται νέες ιδέες. Το μυαλό σου χρειάζεται ξεκούραση γι’ αυτό επέλεξε ευχάριστες και ανάλαφρες δραστηριότητες με τον σύντροφο σου. Εσύ που είσαι μόνος, μια επανασύνδεση είναι ένα πολύ πιθανό σενάριο.

Λέων

Αυτή είναι μια μέρα με πολύ ενέργεια, κυρίως σε ψυχικό επίπεδο, και μπορεί να υπάρξει κάτι που θα σε παρακινήσει να αναλάβεις δράση. Είσαι παθιασμένος μ’ αυτό που κάνεις και ενθουσιώδης με το να μοιράζεσαι ιδέες και σκέψεις. Ωστόσο είναι καλύτερο να κρατάς μια συναισθηματική απόσταση όταν συμμετέχεις σε συζητήσεις, καθώς μπορεί κάτι να παρερμηνεύσεις. Ευχάριστες δραστηριότητες ή ξεκούραση είναι αυτό που χρειάζεσαι πραγματικά.

Παρθένος

Αυτή μπορεί να είναι μια στιγμή για συναρπαστικές ιδέες που αφορούν επιχειρήσεις, χρήματα, πρακτικά θέματα, μάθηση και σπουδές. Επέλεξε ευχάριστες δραστηριότητες για σήμερα και φρόντισε να χαλαρώσεις. Είναι καιρός για επίλυση προβλημάτων αν και ο υπερβολικός ενθουσιασμός μπορεί να οδηγήσει σε ανυπομονησία και παράβλεψη σημαντικών βημάτων. Η συναισθηματική σου ζωή περνά σε δεύτερη μοίρα.

Ζυγός

Σήμερα είσαι ενθουσιώδης και ανεβασμένος ψυχικά. Ωστόσο θα πρέπει να αποφύγεις βιαστικές κινήσεις και αποφάσεις. Έχεις μια ισχυρή άποψη και το κουράγιο να εκφραστείς έτσι όπως θέλεις. Ωστόσο θα πρέπει να αποφύγεις τος διαπληκτισμούς. Παρόλα αυτά κάποιο πισωγύρισμα ή απογοήτευση μπορεί να χρησιμεύσει ως κίνητρο. Η συναισθηματική σου ζωή έχει ενδιαφέρον, είτε βρίσκεσαι σε μια σχέση είτε όχι.

Σκορπιός

Η μέρα είναι αρκετά γεμάτη από υποχρεώσεις και μπορεί να δυσκολευτείς να ξεκουραστείς. Ταυτόχρονα είναι μια εποχή έντονης εστίασης στον εσωτερικό σου κόσμο, το παρελθόν, την ολοκλήρωση σημαντικών έργων, την απομάκρυνση από αδιέξοδα και την αναζήτηση καλά κρυμμένων επιθυμιών. Μια νέα πληροφορία ή μια ξαφνική μνήμη μπορεί να βάλει το μυαλό σου σε εγρήγορση. Έχεις την ανάγκη να μοιραστείς πράγματα και συναισθήματα με τον σύντροφο σου. Εσύ που είσαι μόνος, η κοινωνικότητα σου κρύβει ευκαιρίες.

Τοξότης

Το μυαλό σου είναι πολύ απασχολημένο σήμερα και μπορεί να είναι δύσκολο να το ξεκουράσεις. Οι φιλίες είναι απαιτητικές, συναρπαστικές ή πιο δραστήριες απ’ το συνηθισμένο. Μπορεί να συμμετέχεις σε συνομιλίες και σημαντικές συζητήσεις. Μια ειλικρινής συζήτηση θα σε οδηγήσει σε μια νέα κατεύθυνση ή θα σε παρακινήσει να κάνεις θετικές αλλαγές. Η κοινωνικότητα σου βοηθά τη συναισθηματική σου ζωή.

Αιγόκερως

Εξετάζεις πρότυπα του παρελθόντος με νέους τρόπους, ιδιαίτερα σε θέματα που σχετίζονται με τη φήμη, την εργασία και την υγεία σου, τους γονείς και την καριέρα. Μαθαίνεις ενδιαφέροντα πράγματα ή βλέπεις μια νέα οπτική ενός παλιού προβλήματος. Προσπάθησε να ισορροπήσεις τη λογική με το συναίσθημα για να αποφύγεις παρεξηγήσεις ή απογοητεύσεις. Παρελθοντικές καταστάσεις και πρόσωπα θα σε απασχολήσουν, είτε βρίσκεσαι σε μια μόνιμη σχέση είτε όχι.

Υδροχόος

Θέματα που σχετίζονται με την εκπαίδευση, τα ταξίδια ή τα κοινά, έχεις την ευκαιρία να τα δεις με νέους τρόπους. Αυτά που ακούς και μαθαίνεις σήμερα είναι χρήσιμα για τα μελλοντικά σχέδια σου. Αντλείς από την εμπειρία σου και δημιουργείς κάτι νέο. Η επικοινωνία καθορίζει τις φιλίες σου, οπότε βεβαιώσου ότι δε λες πράγματα που μπορούν να τις τραυματίσουν. Η ανταγωνιστικότητα με τον σύντροφο σου χρειάζεται μέτρο και προσοχή. Εσύ που είσαι μόνος, σε απασχολεί έντονα το παρελθόν.

Ιχθύες

Έχεις την τάση να κοιτάζεις ένα παλιό πρόβλημα με ένα νέο πιο αποτελεσματικό για την επίλυση του τρόπο. Αφιέρωσε χρόνο σε συνομιλίες καθώς μπορείς να μάθεις πολλά και προς όφελος σου. Η ανησυχία που νιώθεις μπορεί να σε οδηγήσει σε σημαντικές αποκαλύψεις αλλά μπορεί επίσης και να σε απογοητεύσει αν δεν είσαι προσεκτικός. Επικεντρώσου στα υπάρχοντα προβλήματα αντί για την αναζήτηση νέων. Βιαστικά λόγια μπορεί να επηρεάσουν αρνητικά την ερωτική, συναισθηματική σου ζωή.

Εδώ μπορείς να μαθαίνεις καθημερινά τις αστρολογικές προβλέψεις του ζωδίου σου!
Κεντρική φωτογραφία: iStock

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164