AT THE BEACH! Tι μαγιό επέλεξαν οι celebrities; Ποιες κέρδισαν τις εντυπώσεις;

Το καλοκαιράκι έχει φτάσει για τα καλά και όπως όλες μας έτσι και οι celebrities φαίνεται να ετοιμάζονται για την απόδραση στις πλαζ εδώ και καιρό. Οι επώνυμες φίλες μας επέλεξαν εντυπωσιακά μαγιό και πάντα έχει ενδιαφέρον όταν συμπαθείς κάποια και σου αρέσει το στιλ της να δεις τι μαγιό μπορεί να επέλεξε.

Το TLIFE βγήκε στις παραλίες για να σου δώσει μία γεύση από το στιλ των celebrities στην παραλία που εκπλήσει από το πόσο απλό και χωρίς υπερβολές είναι.

/
Η Αshley Olsen, το κορίτσι με τον μποέμ χαρακτήρα στο ντύσιμο επέλεξε bikini με το σουτιέν να έχει έντονα tribal prints. Η Beyonce λίγους μόλις μήνες μετά τη γέννηση της κόρης της βγήκε στην πλαζ παρέα με τον Jay-z επιλέγοντας ένα ολόσωμο μαύρο μαγιό με βολάν στη περιφέρεια που κολάκευε τις καμπύλες της. Η Irina Shayk, το τοπ model ήταν δεδομένο πως ό,τι κι αν επέλεγε θα εντυπωασιάζε αφού οι αναλογίες της είναι παραπάνω από ιδανικές. Επέλεξε στράπλες bikini συνδυάζοντας το φλούο με διακριτικό λεοπάρ στο σουτιέν.

/
Το fashion icon, Olivia Palermo επέλεξε bikini στράπλες σε απόχρωση του κόκκινου σε πολύ λιτή γραμμή και μας άρεσε πολύ. Η Jessica Alba φόρεσε φούξια έντονο bikini με το κάτω μέρος να δένει με κορδόνι στο πλάι στιλ που φόρεσε και η Rihanna σε λευκό αποδεικνύοντας πως είναι η πιο σωστή επιλογή στις γυναίκες με καμπύλες.

/
Η Whitney Port επέλεξε στράπλες μαγιό σε απόχρωση του μπεζ -χρώμα ιδανικό για πιο μελαχροινές επιδερμίδες ενώ με διαφορά το πιο θηλυκό κόψιμο φόρεσε η Rosie Huntington Whiteley η οποία είναι η μοναδική που φόρεσε διακριτικά κοσμήματα. Η Jennifer Lopez με κίτρινο στράπλες μαγιό με κρόσσια στο στήθος ανέδειξε για άλλη μια φορά τις καμπύλες της.

/
Τέλος δεν θα μπορούσε να λείπει και το ελληνικό στοιχεία αφού από πολύ νωρίς οι εγχώριες επώνυμες φίλες μας βγήκαν στην παραλία. Η Σταματίνα Τσιμτσιλή βρέθηκε στην Τήνο και φόρεσε μαύρο στράπλες μαγιό ενώ στράπλες σε πιο casual γραμμή επέλεξε και η Ελεονώρα Μελέτη. Η Σίσσυ Φειδά επέλεξε κλασικό κόψιμο στο bikini της αναδεκνύοντας το καλογυμνασμένο της σώμα.

Read More

And More