Ευρυδίκη: Αυτός είναι ο νέος της συνοδός! Αποκλειστικές φωτογραφίες

Είναι από τις πιο διακριτικές και γλυκιές παρουσίες της ελληνικής showbiz! Όμορφη, με υπέροχη φωνή και σταθερή παρουσία στην ελληνική μουσική σκηνή, η Ευρυδίκη επέλεξε πάντα να κρατήσει χαμηλούς τόνους στη προσωπική της ζωή.

Μετά από 12 χρόνια συμβίωσης με τον Δημήτρη Κοργιαλά, αποφάσισαν να δώσουν ένα τέλος στη σχέση τους και όπως δήλωσε πρόσφατα η τραγουδίστρια στο Down Town Κύπρου: ” Ήθελα, όσο αθόρυβα ξεκίνησε αυτή η σχέση, όσο αθόρυβα παντρευτήκαμε, έτσι αθόρυβα και να χωρίσουμε”. Και έτσι κι έγινε. Ο Δημήτρης μετά το διαζύγιο, βρήκε τον έρωτα στον πρόσωπο της δημοσιογράφου Φωτεινής Ψυχίδου.

Τον τελευταίο μήνα η Ευρυδίκη δεν βγαίνει πια μόνη αλλά με τον μουσικό Μπομπ Κατσιώνη. Γνωρίστηκαν στο στούντιο όπου η Ευρυδίκη ηχογραφεί τα νέα της τραγούδια. Οι δυο τους συνεργάζονται στενά και η χημεία πάνω στη δουλειά τους έκανε να έρθουν πιο κοντά.

Τον τελευταίο μήνα ο Μπομπ και η Ευρυδίκη βγαίνουν συχνά για φαγητό και ποτό και ο φωτογραφικός φακός τους απαθανάτισε την Παρασκευή το βράδυ να διασκεδάζουν μαζί στο Rock n Roll στο Κολωνάκι όπου γιόρτασε τα γενέθλιά της, η Δέσποινα Ολυμπίου.

Κανείς δεν ξέρει αν πρόκειται για νέο έρωτα στην ελληνική showbiz ή απλά μια δυνατή φιλία! Ο καιρός θα δείξει…


ΠΡΩΤΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ 07:01

Read More

And More