ΟΣΚΑΡ 2011: Η λίστα των πιο καλοντυμένων όπως εσύ την διαμόρφωσες

Από τη Δευτέρα, όλες οι αναγνώστριες του TLIFE ψήφισαν τις αγαπημένες τους εμφανίσεις από τα Όσκαρ!

Πιο καλοντυμένη της βραδιάς ανακυρήχθηκε η Natalie Portman! Δες όλη τη λίστα:

1. Νatalie Portman
2.Cate Blanchett
3.Scarlett Johansson
4.Halle Berry
5.Hillary Swank
6.Mila Kunis
7.Anne Hathaway
8.Sandra Bullock
9.Gwyneth Paltrow
10,Celine Dion
11.Reese Witherspoon
12.Michelle Williams
13.Penelope Cruz
14.Haille Steinfeeld
15.Jennifer Lawrence
16.Sharon Stone
17.Nicole Kidman
18.Oprah Winfrey

Η Natalie Portman με ένα βρέφος στην κοιλιά και ένα Όσκαρ στο χέρι, έχει κάθε λόγο να είναι ευτυχισμένη! Επέλεξε να περπατήσει στο κόκκινο χαλί της 63ης απονομής φορώντας Rodarte, όπως άλλωστε μας έχει συνηθίσει! Μου αρέσουν πολύ τα κρεμαστά σκουλαρίκια της που έρχονται ως φυσική συνέχεια του φορέματός της. Θα μπορούσε άνετα να πάρει το βραβείο “Καλύτερη Τουαλέτα Εγκυμοσύνης”
Η Scarlett Johansson, σαν πιστή πρέσβειρα του οίκου, τίμησε τους Ιταλούς Dolce & Gabbana με ένα μπορντώ φόρεμα από δαντέλα! Το φόρεμα τονίζει την θηλυκότητά της δίνοντας σχήμα κλεψύδρας στο σώμα της και θυμίζει diva του κινηματογράφου όταν ακόμα τα φιλμ ήταν ασπρόμαυρα! Αξίζει το βραβείο για την πιο “Vintage like εμφάνιση”.
Η Penelope Cruz κρατάει το χέρι του Javier Bardem φορώντας L’Wren Scott! Ποιος μπορεί να πιστέψει ότι μία λεχώνα μπορεί να είναι τόσο λαμπερή; Ελπίζω να μην χάσει τα λίγα κιλά που της έχουν μείνει γιατί είναι απλώς μαγευτική! Συνδύασε τις λεπτομέρειες από πούλιες του φορέματός της με κοσμήματα Chopard! Τους αξίζει σίγουρα το βραβείο για τους πιο “Καλοντυμένους Γονείς”.

Η Halle Berry ήταν η πιο συνεπής προς την πρόσκληση όσον αφορά στην εμφάνιση της βραδιάς! Δεν υπάρχει πιο ιδανική τουαλέτα για το κόκκινο χαλί από τη nude, απλικαρισμένη με κρύσταλλα και με τελείωμα οργάντζας τουαλέτα του οίκου Marchesa. Παίρνει δίκαια το βραβείο της πιο “Γνήσιας Οσκαρικής Εμφάνισης”.
Όταν πρωτοαντίκρισα την Cate Blanchett από τα φετινά Όσκαρ σταμάτησα να αναπνέω για λίγα δευτερόλεπτα, αντιλήφθηκα ότι είχα βρει την πιο καλοντυμένη της βραδιάς και ήξερα ότι είχε θέσει σοβαρή υποψηφιότητα για τις πιο καλοντυμένες της χρονιάς! Λατρεύω τη λιλά τουαλέτα του οίκου Givenchy Couture και ιδιαίτερα τη χρωματική αντίθεση του κίτρινου στους ώμους. Συμπλήρωσε το look με κοσμήματα Van Cleef & Arpels και σάρωσε στην κατηγορία της πιο “Καλοντυμένης των Φετινών ΄Οσκαρ”.
Βλέπω την Nicole Kidman και νιώθω απογοήτευση! Ο λόγος δεν είναι τόσο το Christian Dior φόρεμά της αλλά το γεγονός ότι ούτε η ίδια νιώθει άνετα μέσα σε αυτό! Πρόκειται για μια ιδιαίτερα θεατρική τουαλέτα που δεν έδωσε στην Αυστραλή ηθοποιό το δικαίωμα να λάμψει! Στο παρελθόν μας έχει χαρίζει πολλές glamorous στιγμές στο κόκκινο χαλί και για αυτό το λόγο θα πάρει το βραείο “Next Year, Better”


Όταν μιλάμε για Όσκαρ, μιλάμε για κόκκινες τουαλέτες με ουρά!
Η παρουσιάστρια της βραδιάς Anne Hathaway βρίσκεται στο φυσικό της περιβάλλον! Με άλλα λόγια φοράει Valentino Couture και περπατάει προς της μεγάλη σκηνή των Όσκαρ! Της αξίζει το βραβείο “Δεν θα Μπορούσε να Φορέσει κάτι πιο Εντυπωσιακό”
Η Sandra Bullock με Vera Wang μοιάζει κάπως με την παρουσιάστρια, δεν βρίσκεις; Το φόρεμα, η πόζα, η ουρά… Χωρίς δεύτερη σκέψη παίρνει το βραβείο “Δίδυμη Φωτογραφία της βραδιάς”.
Η Jennifer Lawrence ήταν η πρώτη που πάτησε το χαλί ενώ φέτος ήταν η πρώτη υποψηφιότητά της στα βραβεία! Τα πάντα σε αυτή την εμφάνιση είναι απλά και υπέροχα! Φοράει μια μάξι καλοκαιρίνη τουαλέτα Calvin Klein και τις πλατφόρμες ‘New Lancer’ της Jimmy Choo! Δικαιούται το βραβείο “Keep it Simple”.

H Hllary Swank με τουαλέτα Gucci και clutch Roger Vivier κατάφερε να κάνει μια από τις πιο εντυπωσιακές και στιλάτες εμφανίσεις! Ξέρει πολύ καλά πως να “τιθασεύει” ένα τόσο δύσκολο φόρεμα και να το κάνει δικό της! Παίρνει το βραβείο για την “Καλύτερη Τουαλέτα με Ουρά”
Η Michelle Williams ξέρει πως να κερδίζει τις εντυπώσεις χωρίς περιττές φανφάρες! Επιλέγει μάξι τουαλέτα Chanel Couture με ιδιαίτερες λεπτομέρειες στο ύφασμα αλλά χωρίς στιλιστικούς ακροβατισμούς! Παίρνει το βραβείο της πιο “Συνεπής στο Γνήσιο Στιλ”.
Η Hailee Steinfeld έκανε δύο από τα όνειρά της πραγματικότητα χθες βράδυ! Περπάτησε στα Όσκαρ και φόρεσε το φόρεμα που σχεδίασε η ίδια για τον οίκο Marchesa! Και όλα αυτά πριν κλείσει τα 14! Χωρίς δεύτερη σκέψη της απονέμεται το βραβείο της πιο “Φρέσκιας Εμφάνισης”

Η Sharon Stone ξέρει πως να παίρνει πόζα μπροστά σους φωτογράφους! Δείχνει εκθαμωτική ακόμα και αν το φόρεμα δεν την βοηθάει! Παίρνει το βραβείο “Καλύτερος Μαύρος Κύκνος”.
Η Reese Witherspoon με μια στράπλες ασπρόμαυρη τουαλέτα Armani Privé ακολουθεί τους κανόνες του κλασικού! Της απονέμεται το βραβείο για την πιο “Διαχρονική Εμφάνιση”
Η Oprah απέφυγε το κόκκινο χαλί και εμφανίστηκε μόνο στη σκηνή ως απονεμητής. Οι επιλογές της έχουν πάντα μεγάλο βάρος για τη βιομηχανία της μόδας στην Αμερική αλλά και όλο τον πλανήτη! Η χθεσινή βραδιά την βρήκε με Zac Posen να παίρνει το βραβείο για την πιο “Σπάνια Στιγμή της Oprah με Glamorous Τουαλέτα”.

Η Mila Kunis φοράει Elie Saab και πετυχαίνει το αυτονοήτο… λάμψη, glam, Holywood. Δεν μπορώ να φανταστώ πιο συναρπαστικό φόρεμα για την Mila από τη λιλά, δαντελένια τουαλέτα που της χάρισε ο Saab. Παίρνει το βραβείο “Just WOW”.
Η Celine Dion με Giorgio Armani Privé συναντά την επιτομή της κομψότητας! Θα προτίμουσα να είχε πιάσει τα μαλλιά της επάνω για να φανεί το υπέροχο Cartier κολιέ της αλλά και οι τονισμένοι ώμοι του φορέματος! Παίρνει το βραβείο της πιο “Κομψής Μητέρας Διδύμων”.
Όσο και αν προσπάθησα να αγαπήσω την εμφάνιση της Gwyneth Paltrow με Calvin Klein, δεν τα κατάφερα! Η εμφάνιση της ήταν σχεδόν απογοητευτική και σε καμία περίπτωση στιλάτη! Φεύγει χωρίς να πάρει κάποιο βραβείο.

Read More

And More