Σταρ Ελλάς 2012 η Βασιλική Τσιρογιάννη! Φωτογραφίες και βίντεο από τη λαμπερή βραδιά!

Ο μεγαλύτερος διαγωνισμός ομορφιάς του 2012 ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία! Το στέμμα της Σταρ Ελλάς κέρδισε η Βασιλική Τσιρογιάννη σε μία βραδιά που θα μείνει αξέχαστη σε όλους. Το TLIFE σου μετέδωσε ζωντανά την μεγάλη βραδιά των καλλιστείων αλλά και όλα όσα δεν έδειξαν οι κάμερες…

Σταρ Ελλάς 2012 Βασιλική Τσιρογιάννη

Η Βασιλική δήλωσε αμέσως μετά τη στέψη στο TLIFE: “Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη και πάρα πολύ συγκινημένη. Χαίρομαι απίστευτα… Η βραδιά ήταν φανταστική! Το μόνο άγχος που είχα ήταν δημιουργικό και με βοήθησε να βγάλω τον καλύτερό μου εαυτό και να ανταπεξέλθω στις απαιτήσεις!”

-Αναπληρωματική Σταρ Ελλάς Ευτυχία Λαζάρου

-Μις Ελλάς 2012 είναι η Αθηνά Πικράκη!

-Αναπληρωματική Μις Ελλάς Χριστίνα Γεωργοπούλου

-Ελληνική ομορφιά 2012 Αντιγόνη Αμπαδά

-Μις Τουρισμός Έλενα Κωνσταντινίδου

-Μις Γιανγκ 2012 βγήκε η Ελένη Κοκκίνου!

-Αναπληρωματική Mις Γιανγκ Φανή Πατουχέα

H στιγμή της στέψης!

Η 10αδα των καλλιστείων!


Οι ερωτήσεις των κριτών!

Tατιάνα Στεφανίδου και Νίκος Ευαγγελάτος για τα καλλιστεία!

Φυσικά αυτό που κυριάρχησε ήταν η ομορφιά, η φρεσκάδα και η λάμψη των 19 κοριτσιών που διεκδίκησαν τους τίτλους Σταρ Ελλάς, Μις Ελλάς και Μις Γιάνγκ 2012!

Η ομάδα του διοργανωτή Βασίλη Πρεβελάκη φρόντισε όλες τις λεπτομέρειες για το φαντασμαγορικό event που απολαύσαμε στο “Dream City” ενώ η Ελεονώρα Μελέτη κέρδισε τις εντυπώσεις με την εμπειρία και την άψογη παρουσίαση του show.

Η έναρξη της βραδιάς!

Από τις μεγάλες εκπλήξεις της βραδιάς ήταν η εμφάνιση της σέξι Ελένης Φουρέιρα που έντυσε μουσικά το διαγωνισμό και μας ξεσήκωσε με τις μεγάλες της επιτυχίες και τα χορευτικά της.

Δες την εμφάνιση της Ελένης!

Το μουσικό κομμάτι της βραδιάς ενίσχυσε και η κατερίνα Στικούδη δίνοντας τον δικό της παλμό.

Δες την εμφάνισή της Κατερίνας!

Όσον αφορά στο μουσικοχορευτικό κομμάτι και την σκηνική παρουσία των κοριτσιών, αυτό ήταν στα χέρια του χορογράφου Πάνου Μεταξόπουλου, ενώ το Styling της εκδήλωσης ανέλαβε η Αλεξάνδρα Κατσαΐτη, την σκηνοθεσία ο Γιώργος Παπατζήμας και υπεύθυνος παραγωγής είναι ο Ανδρέας Μηλιώνης.

To αυτοσχέδιο χορευτικό Μελέτη – Μεταξόπουλου!

Την λαμπερή βραδιά συμπλήρωσαν μεγάλα ονόματα από τον καλλιτεχνικό χώρο που βρέθηκαν στην κριτική επιτροπή και με την βοήθειά τους βρήκαμε τις φετινές εστεμένες.

Ανάμεσά τους είναι η διάσημη φωτογράφος Calliope, οι πρώην εστεμμένες Εύη Αδάμ και Ευαγγελία Αραβανή, ο Γιάννης Σπαλιάρας, η διευθύνουσα σύμβουλος των ιατρικών κέντρων Skouras Med, Έλενα Σκούρα και ο σχεδιαστής Θοδωρής Τρανούλης.

Τέλος, να αναφέρουμε ότι στα παρασκήνια της διοργάνωσης που παρακολούθησες αποκλειστικά από το TLIFE βρέθηκε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας ο οποίος μας μετέφερε το κλίμα από όλα όσα έγιναν πίσω από τις κάμερες… Δες εδώ τα backstage!

Η εμφάνιση των κοριστιών με τουαλέτες!

Η εμφάνιση των κοριστιών με μαγιό!

Read More

And More