Dominique Papadopoulos! Ο Europe Μakeup Training Manager της Chanel αποκλειστικά στο TLIFE!

Βερνίκια που εξαφανίζονται από τα ράφια την πρώτη κιόλας μέρα. Σκιές που κάνουν το βλέμμα σου ακαταμάχητο. Αρώματα που κάνουν τα κεφάλια να γυρνούν προς το μέρος εκείνης που το φορά. Και στο φόντο όλων η καμέλια- έμβλημα του οίκου.

Το Φθινόπωρο μυρίζει Chanel (αλήθεια, ποια εποχή δεν έχει το άρωμά της;). Σε λίγες μέρες όλα εκείνα τα beauty αγαθά- αντικείμενα πόθου θα προσγειωθούν στα stands των καταστημάτων κι εσύ θα έχεις μόλις βρει τον τέλειο λόγο να λατρέψεις τούτη ‘δω την εποχή.
Autumn 2011!
Αυτή η σεζόν δεν θα μπορούσε να ανοίξει με καλύτερο τρόπο. Το TLIFE υποδέχεται τον Dominique Papadopoulos, Europe Makeup Training Manager, για ένα αποκλειστικό Live Beauty Chat.
Who is who
Έδρα του είναι το Παρίσι. Ζει ανάμεσα σε μισοανοιγμένες βαλίτσες και πινέλα που αποκτούν μαγικές διαστάσεις στα χέρια του. Στην Ελλάδα ταξιδεύει μόνο δύο φορές τον χρόνο. Φωτογραφίζει δύο editorials ομορφιάς και φεύγει. Αυτή την φορά, όμως, ο Dominique έρχεται ξανά, αποκλειστικά για το TLIFE!
Έχει ελληνογερμανικές ρίζες. Οφείλει το επάγγελμά του στον πατέρα του ή για την ακρίβεια, στο επάγγελμα του πατέρα του ο οποίος σαν στρατιωτικός ταξίδευε σε όλο τον κόσμο. “Πηγαίναμε σε μέρη όπως Αφρική και Καραϊβική όπου οι άνθρωποι άπλωναν μπογιά στο πρόσωπό τους για θρησκευτικούς λόγους. Μου άρεσε πολύ η ιδέα να αλλάζω εντελώς την προσωπικότητα κάποιου απλώς με το χρώμα. Επιστρέφοντας στην Ευρώπη δεν είδα κάτι αντίστοιχο αλλά τελικά είναι το ίδιο ακριβώς πράγμα καθώς και με το make up εκφράζεις αυτό που είσαι”, λέει ο Dominique.
Τα υπόλοιπα ήρθαν αβίαστα. Μαθήματα μακιγιάζ στο Παρίσι, βραβεία, fashion shows, shootings για τους μεγαλύτερους τίτλους ανά τον κόσμο ώσπου το 1987 μπαίνει στο δυναμικό των εκλεκτών της Chanel. Έκτοτε ο Dominique κάνει αυτό που ξέρει καλά: πλάθει την ομορφιά!
Live beauty chat με τον Europe Makeup Training Manager της Chanel!
Αυτή την Τετάρτη, 7 Σεπτεμβρίου και ώρα 19:00 ο Dominique Papadopoulos θα είναι στο TLIFE για να απαντήσει ζωντανά στις ερωτήσεις σου. “Για μένα κάθε γυναίκα είναι celebrity”, λέει. Μιλάει για ‘σένα, για μένα, για την φίλη μας, τα κορίτσια που βγαίνουν το βράδυ περπατώντας ζωηρά στα ψηλοτάκουνα τους, την γυναίκα που περιμένει τον καλό της πίνοντας καφέ, εκείνη που ξεκινάει τη μέρα της με μερικές σταγόνες No5, αυτή που αγαπά την μόδα ή απλώς αυτή που θα ήθελε να έχει περισσότερο χρόνο για τον εαυτό της. Ο Dominique έρχεται στο TLIFE γι’ αυτό: να μας κάνει να νιώσουμε celebrities!

Read More

And More