H… ερήμωση της Σπιναλόγκας, έκανε χθες το “Νησί” να σημειώσει μία τρελή κούρσα τηλεθέασης !

Μία ανάσα πριν το φινάλε έχουμε φτάσει πια και οι εξελίξεις στο “Νησί” είναι κάτι παραπάνω απο καταιγιστικές ! Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα, η τρελή κούρσα που σημειώνει η δραματική σειρά του Mega κάθε εβδομάδα, να σπάει όλα τα… προηγούμενα ρεκόρ που είχε σημειώσει στους πίνακες τηλεθέασης.

Είναι χαρακτηριστικό το γεγονός, πως το χθεσινό επεισόδιο στο οποίο εννοείται πως κυριάρχησε η έξοδος των Χανσενικών από την Σπιναλόγκα και η ερήμωση του “Νησιού”, να κάνουν τα μηχανάκια της AGB να χτυπήσουν κόκκινα ! Οσο ,λοιπόν, το “Νησί” εκτοξευόταν στους πίνακες τηλεθέασης, τόσο ο ανταγωνισμός στα υπόλοιπα κανάλια πήγαινε… περίπατο !

Και για του λόγου το αληθές; Το “Νησί” έκανε κατά μέσο όρο ποσοστό τηλεθέασης 54,6%, ενώ κάποια στιγμή έφτασε να αγγίζει και το 60,8! Ακριβώς εκείνη την ώρα ,δηλαδή, από τις 10.00 το βράδυ μέχρι και τις 11.00 το πρόγραμμα του ΑΝΤ1 βούλιαζε με την επανάληψη του “Wipe Out” να κυλιέται στο 6,4%, ενώ το ίδιο θλιβερά, ήταν και τα ποσοστά τηλεθέασης που έκανε και η ξένη ταινία στον Alpha, η οποία τράβηξε στον πάτο της AGB το κανάλι, σημειώνοντας 4,5% !

Φυσικά, η κυριαρχία του Mega όσο αφορά στο prime time, είχε ξεκινήσει από νωρίς, μιας και η “Ζωή της άλλης” χτύπησε το 50,3%, κερδίζοντας σχεδόν ολόκληρη την πίτα της τηλεθέασης από τις 9.00 το βράδυ μέχρι και τις 10.00. Και γιατί σας το λέω αυτό; Γιατί σε αυτή την συγκεκριμένη τηλεοπτική ζώνη, το “Μην το πεις στην νύφη” στον ΑΝΤ1 έκανε 7,7% και η ξένη ταινία στον Alpha – που σας είπα και πιο πάνω και η οποία είχε ξεκινήσει από τις 9.00 μ.μ. – 5,5% !

Το τηλεοπτικό σκηνικό ως είθισται αλλάζει από τις 11.00 το βράδυ και μετά, όπου οι τηλεθεατές μαζικά κάνουν ζάπινγκ και από το Mega, κολλάνε στον ΑΝΤ1 και στους “Ράδιο Αρβύλα” ,οι οποίοι χθες απογειώθηκαν στο 31,8%, ενώ η “Ανατροπή” του Γιάννη Πρετεντέρη στο Mega, κράτησε μετά την τρελή πάσα τηλεθέασης που της έδωσε το “Νησί” ένα ωραιότατο 17,2%, ενώ οι “Οικογενειακές Ιστορίες” του Alpha ίσα που πέρασαν την… βάση, κερδίζοντας ένα 11,2%.

Και μιας και η κουβέντα που κάνουμε τόση ώρα έχει να κάνει με τα… τερτίπια της AGB, ας δούμε πως μοιράστηκε η πίτα της τηλεθέασης και το πρωί… Τι κι αν έχουμε φτάσει στην δύση της σεζόν 2010-2011 και ουσιαστικά οι νικητές και οι χαμένοι έχουν κριθεί εδώ και καιρό ; Η μάχη στα πρωινά αλώνια της τηλεθέασης καλά κρατεί !

Με το… δεξί μπήκε πάντως και αυτή η εβδομάδα για το “Πρωινό Μou” και τον Γιώργο Λιάγκα, ο οποίος με την Σταματίνα Τσιμτσιλή στο πλευρό του και την ταλαντούχα Γιούλικα Σκαφιδά, εκτοξεύθηκε στο 26,9%, την ίδια στιγμή που το “10 με 1 μαζί” άγγιζε τις συνηθισμένες του επιδόσεις μένοντας κάπου εκεί γύρω στο 13,8%, κάτι το οποίο ίσχυσε και για τον “Καφέ με την Ελένη”.

Ναι, και η ξανθιά παρουσιάστρια χθες δεν έκανε την έκπληξη μιας και παρέμεινε σταθερά στην τρίτη θέση στο βάθρο της AGB με τον “Καφέ” της να… φουσκώνει στα συνηθισμένα επίπεδα και να φτάνει το 12,5% !

Read More

And More