Χλιαρή η έναρξη του “Elatte” ! Τι έδειξαν τα μηχανάκια της AGB;

“Elatte” μας είπαν χθες το πρωί ο Θανάσης Πάτρας και η Νάντια Μπουλέ και δεν μπορώ να πω, πως οι τηλεθεατές ανταποκρίθηκαν με θέρμη σε αυτή την τηλεοπτική τους πρόσκληση.

Τι κι αν το “Elatte” έκανε πρεμιέρα; Τα μηχανάκια της AGB δεν χτύπησαν κόκκινα, αφού μάλλον δεν ήταν πολλοί εκείνοι που θέλησαν να παρακολουθήσουν την συγκεκριμένη έναρξη ούτε καν κι από περιέργια. Ετσι, μπορεί οι δύο νεαροί παρουσιαστές να έκαναν τα πάντα για να μας πείσουν πως θα είναι για εμάς η καλύτερη, καλοκαιρινή παρέα, όμως, αν κρίνουμε από τις τηλεθεάσεις, δεν μας έπεισαν. Χρειάζεται ακόμα πολύ δουλειά !

Ετσι, το “Elatte” ξεκίνησε και η AGB του… έκοψε την φόρα, μιας και στο σύνολο του χάρισε μόλις ένα χλιαρό, χλιαρότατο 15,8% και στα νεανικά κοινά 19,0%.

Βέβαια, οι Αντεννικοί δηλώνουν ευχαριστημένοι, γιατί λέει το πρόγραμμα στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων και με τον ανταγωνισμό απέναντι να μην έχει πάει… διακοπές, στα νεανικά κοινά που τους ενδιαφέρουν και περισσότερο, κατάφεραν η Νάντια και ο Θανάσης να αγγίξουν σχεδόν το 20,0%.

Μάλιστα, ελπίζουν πως όταν όλοι οι παλιοί πάνε… διακοπές, Καμπουράκης-Οικονομέας και Λυριτζής-Οικονόμου, πως το πρόγραμμα θα πάρει τα πάνω του ! Τι να πω; Μπορεί να έχουν και δίκιο… Αλλωστε είναι γνωστό πως όσο ζει κανείς, ελπίζει σε αυτή την ζωή !

Read More

And More