H “Πολυκατοικία” ανοίγει την πόρτα της !

Oλοι οι…συγκάτοικοι στην τρέλα της οδού Αλαμάνας επιστρέφουν δριμύτεροι απόψε στους δέκτες μας (9.50 μ.μ. στο Mega) και υπόσχονται να μας προσφέρουν για ακόμα μία χρονιά -την τρίτη κατά σειρά- γενναίες δόσεις γέλιου!

Οι ένοικοι θα μπλέξουν σε βεντέτα, θα αντιμετωπίσουν το διαβόητο κουνούπι-τίγρης, θα αναζητήσουν ένα χαμένο θησαυρό, θα τραγουδήσουν σε διαγωνισμό καραόκε, θα παίξουν στο ποδοσφαιρικό πρωτάθλημα 5Χ5, οι γυναίκες θα φωτογραφηθούν γυμνές, οι άντρες θα κάνουν ομαδικό στριπτίζ. Θα εμφανιστούν νέα πρόσωπα, αστέρια της ποπ, σκληρά αφεντικά, γοητευτικές γυναίκες από το παρελθόν και όχι μόνο…

Τι έχει, όμως, να πει για όλα αυτά και ο σκηνοθέτης της σειράς Βασίλης Θωμόπουλος;

«Υποσχόμαστε να προσφέρουμε φέτος πολύ πολύ γέλιο στον κόσμο… Επιστρέφουμε με απίστευτη όρεξη και θα κάνουμε τα πάντα για να περάσει ο κόσμος καλά», λέει ο σκηνοθέτης Βασίλης Θωμόπουλος και συνεχίζει:

«Η ‘Πολυκατοικία’ έρχεται ανανεωμένη και μαζί της φέρνει και πολλά νέα πρόσωπα, όπως είναι μεταξύ άλλων η Τάμτα, ο Δημήτρης Μαυρόπουλος, ο Γιάννης Μαλούχος, η Κάρμεν Ρουγγέρη, η Ζωή Φιτούση, η Θεοφανία Παπαθωμά, ο Πέτρος Μπουσουλόπουλος, ο Τόνυ Δημητρίου και πολλοί πολλοί άλλοι».

– Η τρίτη χρονιά για την «Πολυκατοικία» είναι μια πιο εύκολη ή μια πιο δύσκολη υπόθεση;

– Δεν υπάρχουν εύκολες και δύσκολες χρονιές… Ολες οι χρονιές έχουν τις δυσκολίες τους. Σίγουρα πάντως αν μια δουλειά συνεχίζεται για καιρό, από ένα σημείο και μετά έχεις το αβαντάζ της επικοινωνίας. Εχεις το αβαντάζ ότι όλοι πια γνωρίζονται μεταξύ τους και μπορείς να δουλέψεις και μόνο με μία ματιά.

– Και με τα ποσοστά τηλεθέασης τι γίνεται; Μία σειρά που έχει σαρώσει στις τηλεθεάσεις όπως είναι η «Πολυκατοικία» είναι εύκολο να διατηρήσει τις υψηλές της επιδόσεις και την επιτυχία της;

– Τα νούμερα δεν είναι ο αυτοσκοπός. Δεν μπορείς να δουλεύεις και ταυτοχρόνως να έχεις στο μυαλό σου να κυνηγάς τα νούμερα. Φυσιολογικό είναι κάποια στιγμή να έρθεις πολύ κοντά με τον κόσμο, μετά να απομακρυνθείς και στη συνέχεια να ξανασυναντηθείς μαζί του. Το θέμα είναι να κάνουμε δουλειές που να μας αρέσουν και να περνάμε καλά. Και εγώ με την «Πολυκατοικία» τρία χρόνια τώρα έχω περάσει πολύ καλά. Είναι μια δουλειά που την έχω αγαπήσει και από την οποία έχω μάθει πολλά.

– Πολλοί έχουν πει πως η «Πολυκατοικία» είναι μια κλασική, τηλεοπτική συνταγή…

– Εννοείται… Η «Πολυκατοικία» είναι μια κλασική τηλεοπτική συνταγή, η οποία πρέπει να υπάρχει πάντα στην τηλεόραση. Απασχολεί πολύ κόσμο, έχεις γρήγορους ρυθμούς και μαθαίνεις απ’ αυτή απίστευτα πράγματα. Αλλωστε κλασική τηλεόραση δεν σημαίνει και εύκολη τηλεόραση. Γιατί το δυσκολότερο πράγμα είναι να δουλέψεις μια σειρά η οποία φαίνεται…απλή!

Παίζουν: Παύλος Χαϊκάλης, Βασιλική Ανδρίτσου, Χάρης Ασημακόπουλος, Αντιγόνη Γλυκοφρύδη, Γιάννης Τσιμιτσέλης, Γιάννης Παπαζήσης, Παύλος Ορκόπουλος, Νικολέττα Βλαβιανού, Βάσω Λασκαράκη, Μάρθα Βούρτση κ.ά.

Read More

And More