Εκλογές β ΄ μέρος ! Πως θα τις καλύψουν τα κανάλια …

Στη μάχη της ενημέρωσης ρίχνονται αύριο Κυριακή οι τηλεοπτικοί σταθμοί, οι οποίοι θα καλύψουν χωρίς exit polls και τον δεύτερο γύρο των Αυτοδιοικητικών Εκλογών.

Στο δεύτερο κανάλι της δημόσιας τηλεόρασης στις 6 το πρωί ξεκινά η «Πρωινή Ενημέρωση» με τους Κώστα Αρβανίτη και Μαριλένα Κατσίμη. Η Μαρία Σαράφογλου στις 10.00 π.μ. μεταφέρει ό,τι «Συμβαίνει τώρα» στις εκλογικές περιφέρειες. Τον εκλογικό μαραθώνιο θα συνεχίσουν στη 1 το μεσημέρι η Πηνελόπη Γαβρά και ο Γιάννης Σκάλκος, ενώ στις 6 μ.μ στο κεντρικό στούντιο θα βρίσκονται οι Τάκης Σπηλιόπουλος, Ρίτσα Μπιζόγλη και Βάλια Πετούρη. Στις 7 μ.μ. η ΝΕΤ θα συνδεθεί με το υπουργείο Εσωτερικών και στις 9 μ.μ. μέσω του συστήματος της Singular Logic θα μεταδώσει την πρώτη σαφή εκτίμηση για τα αποτελέσματα στις περιφέρειες και τους μεγαλύτερους δήμους.

Στο Μega η εκπομπή «Mega Σαββατοκύριακο» ανοίγει τον εκλογικό μαραθώνιο στις 7 π.μ. Ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος και ο Μανώλης Αναγνωστάκης θα μεταφέρουν με ζωντανές συνδέσεις το κλίμα από τις 11 εκλογικές περιφέρειες. Στις 6.45 μ.μ. η Ολγα Τρέμη, ο Γιάννης Πρετεντέρης και ο Παύλος Τσίμας μαζί με τον εκλογικό αναλυτή Ηλία Νικολακόπουλο, τον πρόεδρο της GPO Τάκη Θεοδωρικάκο και παρουσία πολιτικών και δημοσιογράφων θα μεταδώσουν τα πρώτα αποτελέσματα των εκλογών.

Το κανάλι του Αμαρουσίου θα ξεκινήσει την κάλυψη των εκλογών στις 6.45 μ.μ. με τη Μαρία Χούκλη στην παρουσίαση και τον Γιώργο Παπαδάκη, ενώ μαζί τους θα είναι ο Αντώνης Δελλατόλας, ο Γιώργος Βλαβιανός, ο Δημήτρης Κοτταρίδης, η Στεφανία Μουρελάτου και ο Στράτος Φαναράς.

Στις 6 το απόγευμα ξεκινά η κάλυψη των εκλογών στο ALTER με παρουσιαστή τον Νίκο Χατζηνικολάου. Στα στούντιο του καναλιού θα βρίσκονται οι Ακης Παυλόπουλος, Γιώργος Αυτιάς, Μάκης Τριανταφυλλόπουλος, Γιώργος Τράγκας, Κώστας Χαρδαβέλλας, Ανδρέας Κωνσταντάτος και Κάτια Μακρή.

Ο Alpha στις 7 μ.μ. και στο δελτίο ειδήσεων με τον Νίκο Μάνεση, τον Αντώνη Σρόιτερ, τον Δήμο Βερύκιο και τον διευθύνοντα σύμβουλο της MARC Θωμά Γεράκη, θα παρουσιάσει τις πρώτες εκτιμήσεις, ενώ στις 11 μ.μ. θα μεταδοθεί η εκπομπή «Βραδιά εκλογών 2010» με τον Αντώνη Σρόιτερ.

Από τις 6 το πρωί Βασίλης Λυριτζής και Δημήτρης Οικονόμου ξεκινούν στον ΣΚΑΪ την ενημέρωση για τις αυτοδιοικητικές εκλογές. Η Πόπη Τσαπανίδου συνεχίζει στις 10 π.μ. ενώ στις 6 μ.μ. τη σκυτάλη παίρνουν η Σία Κοσιώνη, ο Δημήτρης Οικονόμου και ο Βασίλης Λυριτζής. Παράλληλα στο στούντιο οι: Αλέξης Παπαχελάς, Μπάμπης Παπαδημητρίου, Κατερίνα Ακριβοπούλου κ.ά. θα αναλύουν τα εκλογικά αποτελέσματα.

Τέλος, η ΕΤ3 από τις 11.30 το πρωί θα μεταδίδει την εκλογική διαδικασία από όλη την επικράτεια. Η εκλογική βραδιά αρχίζει στις 6.40 μ.μ. με τη Χριστίνα Καλημέρη και τον Δημήτρη Ντόζη, μαζί με μια πλειάδα καλεσμένων.
ΠΗΓΗ : ΕΘΝΟΣ

Read More

And More