Kristen Stewart! Τι κάνει για να είναι τόσο αδύνατη;

Είναι το απόλυτο εφηβικό είδωλο… που όμως πρέπει να έχει πάντα μια υπέροχη σιλουέτα. Η κινηματογραφική Bella φρόντισε να είναι αδύνατη και αρκετά γυμνασμένη για να πείσει ως η… νύφη του Βρυκόλακα στην τελευταία ταινία Twilight, The braking Dawn! Τι έκανε για έχει αδύνατη vampire φιγούρα; Ποια ήταν η γυμναστική της;

Τα “καλά” γονίδια!

Η Kristen μπορεί να έγινε διάσημη από την σειρά ταινιών Twilight, έχει όμως γράψει αμέτρητα χιλιόμετρα στα κινηματογραφικά studio. Από 8 χρόνων βρέθηκε στα πλατό και ίσως να τη θυμάσαι στο πλευρό της Jodi Foster στην ταινία “Δωμάτιο Πανικού”! Γιατί όλη αυτή η… ιστορική αναδρομή; Μα φυσικά για να μας εξηγήσει πως τόσα χρόνια δεν είχε καν σκεφτεί να κάνει δίαιτα.

Η petite και αδύνατη φιγούρα της είναι προϊόν καλών γονιδίων όπως η ίδια εξηγεί. “Πρέπει να γνωρίσετε τον αδερφό μου. Μοιάζει αποστεωμένος! Και οι δυο μας τυχαίνει να είμαστε από τη φύση μας πραγματικά skinny” Όμως οι απαιτήσεις της δουλειάς κάνουν ακόμη και την skinny Kristen να αναθεωρεί: “Είναι ντροπή, αλλά τρώω ‘αηδιαστικά’ κανονικά! Όμως θα πρέπει να υποδυθώ μία βρυκόλακα σύντομα και έτσι προσπαθώ να το αλλάξω αυτό”!

Όλα για την τέχνη
Η όμορφη ηθοποιός όμως έπρεπε να αφήσει για λίγο τις καθημερινές διατροφικές της συνήθειες για τις ανάγκες του ρόλου. Έτσι και τη διατροφή της άλλαξε και γυμναστική ξεκίνησε. “Δεν έχω κάνει γυμναστική ποτέ στο παρελθόν” εξηγεί η Kristen. “Τώρα εκτός από τη γυμναστική δεν μου επιτρέπεται να τρώω τίποτα περισσότερο από όσα περιλαμβάνονται μέσα σε ένα κουτί” αναφέρει. “Θα ήθελα πάρα πολύ να απολαύσω ένα λαχταριστό, ζουμερό cheeseburger! Όμως δεν μπορώ” εξηγεί σε συνέντευξή της λίγο πριν το τέλος των γυρισμάτων.

Η δίαιτά της είναι παρόμοια με εκείνη των εταιρειών που προσφέρουν έτοιμο φαγητό στη δουλειά ή το σπίτι. Σχεδιασμένο μενού, με πιάτα έτοιμα που την… έβρισκαν όπου και να ήταν για τα γυρίσματα της ταινίας. Εδώ και ένα χρόνο ακολουθεί το συγκεκριμένο πρόγραμμα για να μπορέσει να αποκτήσει αδύνατη σιλουέτα. Εκείνη δηλαδή που αρμόζει σε ένα vampire που σέβεται τον εαυτό του.

Η δίαιτα των ζευγαριών
Στην προσπάθειά της να χάσει κάποια κιλά, βρήκε υποστηρικτή τον αγαπημένο της και συμπρωταγωνιστή της στην ταινία Robert Pattinson. Και μπορεί να έκαναν πολλές φορές πλάκα με τον συμπρωταγωνιστή τους Taylor Lautner για την εμμονή του με το γυμναστήριο, αυτή τη φορά όμως τα χρειάστηκαν. “Κι οι δυο μας ‘τρελαθήκαμε’ στη γυμναστική, αφού ήταν η πρώτη φορά που χρειάστηκε κάτι τέτοιο για κάποια ταινία από τις προηγούμενες” αναφέρει ο Robert που έδωσε υπόσχεση να μείνει μακριά από μπύρες και γλυκά μέχρι το τέλος των γυρισμάτων. Έτσι οι δυο τους το έριξαν στο γυμναστήριο, κάνοντας εντατικό πρόγραμμα με βάρη, αεροβική και τρέξιμο τουλάχιστον 3 φορές την εβδομάδα.

Άλλωστε όπως οι δύο τους παραδέχονται οι δύο τελευταίαιες ταινίες της σειράς περιλαμβάνουν πολύ… γυμνό και από τους δυο τους και δεν θα ήθελαν κανένα ψεγάδι να… φανεί στον φακό!

And More