Η Stewart πήρε προαγωγή… στο στιλ!

Μήπως εδώ ξεκινάει άλλος ένας έρωτας για την Anna Wintour; Η επιλογή της Kritsen Stewart για το εξώφυλλο Φεβρουαρίου της αμερικάνικης Vogue μου φέρνει στο μυαλό τα fashionίστικα ειδύλια που ζήσαμε στο παρελθόν με την Blake Lively και την Sarah Jessica Parker! Η Wintour έχει πάντα τις αντένες της ανοικτές για νέα, φρέσκα πρόσωπα από τον κινηματογράφο που μπορούν να κάνουν καριέρα στη μόδα, και μάλλον η Stewart είναι ένα από αυτά! Στο επόμενο βήμα θα την πάρει μαζί της στην εβδομάδα μόδας της πόλης του φωτός, θα την συστήσει προσωπικά σε όλους τους σχεδιαστές, θα τους κλείσει διακριτικά το μάτι και η Stewart θα βρεθεί μπρστά από τον φωτογραφικό φακό στις επόμενες καμπάνιες τους! The story goes on!

Για το συγκεκριμένο τεύχος η Stewart φωτογραφήθηκε από το Mario Testino φορώντας αποκλειστικά Proenza Schouler! Μια εμπορική συμφωνία ανάμεσα στην Conde Nast και τον οίκο σφραγίστηκε με ένα πολύ εντυπωσιακό editorial, το σχεδιαστικό δίδυμο βρήκε μια νέα μούσα, οι πωλήσεις του τεύχους θα εκτοξευθούν από τους φαν των ταινιών Twilight και όλοι θα είναι ευτυχισμένοι!

Η λήψη που επιλέχθηκε για το εξώφυλλο δεν είναι το αγαπημένο μου κοντινό της Stewart (μπαίνουν αποκλειστικά και μόνο κοντινές λήψεις του προσώπου στο εξώφυλλο της αμερικάνικης Vogue) αλλά ποιος πάει κόντρα στη Wintour; Εσύ τι λές;

Read More

And More