TLIFE ρεπορτάζ: Πότε θα γυρίσει σπίτι η Φαίη με τον μπέμπη;

Πιο ευτυχισμένη από ποτέ είναι η Φαίη Σκορδά που πριν από δυο μέρες έφερε στον κόσμο ένα πανέμορφο αγοράκι. Τόσο η ίδια, όσο και ο σύζυγός της Γιώργος Λιάγκας περνούν ευτυχισμένες στιγμές και ανυπομονούν να γυρίσουν σπίτι μαζί με το μωράκι τους.

“Η Φαίη είναι μια χαρά. Είναι πολύ ευδιάθετη και χαρούμενη. Δεν έχει ιδιαίτερο άγχος. Θα λέγαμε ότι έχει το άγχος της μητέρας που γέννησε το πρώτο της παιδί. Αλλά έχει δίπλα της πολλούς ανθρώπους που την βοηθούν.”, δήλωσε στο TLIFE, ο γυναικολόγος της Θάνος Παράσχος.
Ο ίδιος σημείωσε πως ο Γιώργος Λιάγκας έχει ενθουσιαστεί πολύ που έγινε πατέρας και δεν φεύγει λεπτό από το πλευρό της αγαπημένης του. “Ο πατέρας ήταν στην αίθουσα του τοκετού καθόλη τη διάρκεια. Ήταν συνέχεια στο πλευρό της Φαίης και προσπαθούσε να την εμψυχώσει και να της δώσει κουράγιο”, είπε και πρόσθεσε πως παρόλο που ο τοκετός κράτησε πολλές ώρες, όλα πήγαν καλά και μητέρα και βρέφος είναι μια χαρα΄.
Ακόμη, ο ίδιος τόνισε πως στο πλευρό της Φαίης είναι και οι γονείς της, συγγενείς και φίλοι, ο παιδίατρος που την βοηθούν σε ό,τι χρειαστεί, διώχνοντας μακριά το άγχος.

Για το τι είπε ο Γιώγος Λιάγκας, όταν άκουσε να λένε πως το μωρό μοιάζει στην Φαίη, ο μαιευτήρας της ανέφερε: “Δεν τον πείραξε καθόλου που είπαμε πως το μωρό μοιάζει στην μαμά του. Είναι μικρό ακόμη. ίσα ίσα χάρηκε, αλλά πιο πολύ χάρηκε και συγκινήθηκε η Φαίη”.

Όσον αφορά το πότε θα γυρίσει στο σπίτι, ο κ. Παράσχος είπε: “Αύριο, μεθαύριο θα πάρει εξιτήριο. Κατά πάσα πιθανότητα θα επιστρέψει αύριο στο σπίτι της. Αν όλα πάνε καλά και το μωράκι δεν παρουσιάσει ίκτερο, θα μπορέσει να βγει και αύριο από το μαιευτήριο”.
Μάλιστα, η γνωστή παρουσιάστρια περιμένει να επιστρέψει στο σπίτι της με το μωράκι της και να περάσουν οικογενειακά το πρώτο Πάσχα με τον μπέμπη.

Αυτές είναι οι χθεσινές δηλώσεις του Θάνου Παράσχου. Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες σε λίγο η Φαίη θα βγει από το μαιευτήριο, κρατώντας αγκαλιά το μωράκι της. Ο Γιώργος Λιάγκας είναι πανευτυχής και δεν σταματάει να κερνάει τους δημοσιογράφους που βρίσκονται έξω από το μαιευτήριο! Φωτογραφίες σε λίγο στο TLIFE!

Read More

And More