Η μανούλα Σ. Φαραζή μιλάει στο TLIFE για τη νεογέννητη κορούλα της!

Η ηθοποιός Σοφία Φαραζή, έφερε Τετάρτη βράδυ, στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι. Στο TLIFE αποκαλύφθηκαν εξ’αρχής όλες οι λεπτομέρειες, αλλά η Σοφία κοίμησε τη μικρή της και κατάφερε να ξεκλέψει χρόνο ώστε να μας μιλήσει η ίδια για όλα!

A
ρχικά μας αποκάλυψε πώς είναι το δωμάτιο της μικρής που προς έκπληξή μας λέει πως δεν είναι όλα ροζ! “Δεν το είχα εετοιμάσει το δωμάτιο… Ήταν μια έκπληξη που μου έκανε ο άντρας μου, Νάσος με την αδερφή μου όσο ήμουν στο μαιευτήριο. Το βρήκα έτοιμο, όταν γύρισα! Δεν μου αρέσει το ροζ… Έχει όλα τα χρώματα μέσα… Σε ηρεμεί βέβαια κι έχει παλ αποχρώσεις. Είναι πολύ ωραίο!”

Σε ποιον μοιάζει; “Το μωρό είναι πέντε ημερών! Δεν μοιάζει σε κανέναν προς το παρόν γιατί καλά καλά δεν έχει διαμορφωθεί. Έχει ακόμη τις κοκκινίλες από τη γέννα να φανταστείς!”

Πώς ήταν ο τοκετός; “Γέννησα φυσιολογικά και απ΄όσο μου λένε δεν δυσκολεύτηκα κιόλας. Αυτά που λένε ότι στο πρώτο παιδί παιδεύεσαι… Εγώ μέσα σε τρεις ώρες είχα γεννήσει! Όλα πήγαν καλά!”

Μέσα στον τοκετό ήταν κι ο σύζυζός της. Πώς ένιωσε; ” Ένιωσα πολύ μεγάλη ασφάλεια που ήταν δίπλα μου!”

Οι πρώτες μέρες στο σπίτι: “Την μικρή τη θηλάζω κανονικά. Έχω αρκετή βοήθεια. Είμαστε και μεγάλη οικογένεια! Για το φύλο του μωρού δεν με ένοιαζε καθόλου. Τώρα που την βλέπω είναι ό,τι καλύτερο έχω κάνει στη ζωή μου…”

Όταν την κράτησε για πρώτη φορά στην αγκαλιά της: “Αυτό είναι το μοναδικό συναίσθημα που δεν υπάρχουν λέξεις να το περιγράψεις. Είναι πάρα πολύ φτωχές οι λέξεις που έχω παρόλο που έχουμε πολύ μεγάλο λεξιλόγιο ως Έλληνες, δεν μπορώ να το περιγράψω με τίποτα! Αν δεν το έχει ζήσει ο άλλος… Δεν μπορείς να τον κάνεις να το νιώσει!”

Πώς θα την ονομάσουν; “Έχουμε αποφασίσει και για το όνομά της. Θα την πούμε Αγγελική! Έτσι λένε και τη μαμά του Νάσου.”

Πριν από ένα χρόνο περίπου υπήρχε μια ατυχία για την οικογένεια Φαραζή. Οι εγκαταστάσεις του εργοστασίου κατασκευής σκαφών αναψυχής της εταιρίας Drago που ίδρυσε ο πατέρας της το 1968,καταστράφηκαν ολοσχερώς από φωτιά που ξέσπασε στις 13 Ιουνίου. Πώς είναι σήμερα τα πράγματα; Πόσο επηρέασε την οικογένεια ο ερχομός του μωρού; “Δεν υπάρχει κανείς που δεν χαίρεται σε μία οικογένεια, όταν έρχεται ένα μωρό. Δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητο. Εννοείται ότι χάρηκαν όλοι. Τώρα όσο για το πρόβλημά μας, δεν είμαστε οι μόνοι! Όλη η Ελλάδα αντιμετωπίζει προβλήματα. Το σίγουρο είναι ότι για την ώρα επιβιώνουμε στον αγώνα όπως όλοι. Είναι όλη η οικογένεια εκεί, δουλεύει και προσπαθεί για το καλύτερο!”

Ποια είναι τα επαγγελματικά της σχέδια;
“Έχω πάρει απόφαση να μείνω αρκετούς μήνες εκτός ώστε να είμαι με το παιδί. Δεν θέλω να είμαι καθόλου μακριά της. Έχω συζητήσει για μία θεατρική παράσταση η οποία μάλλον θα ανέβει ένα μήνα πριν το Πάσχα. Τα πράγματα στην τηλεόραση τα βλέπω όπως τα βλέπουν όλοι…”

Κρατάει επαφές με τους συναδέλφους της από τη σειρά Λίτσα.com; “Μιλάω κανονικά, έχω κρατήσει σχέσεις. Περισσότερο με την Ιωάννα Τριανταφυλλίδη και τον Μάριο Αθανασίου. Περάσαμε πολύ καιρό μαζί…’


Read More

And More