Η Ε. Μελέτη έγινε κουμπάρα! Δες φωτογραφίες από το γάμο του Π. Καλλίτση

Όρκους αιώνιας πίστης και αγάπης αντάλλαξαν χθες το απόγευμα στο γραφικό εκκλησάκι του Αγίου Νικόλα κοντά στο Λουτράκι ο hair stylist και make-up artist των διασήμων Πάνος Καλλίτσης με την εκλεκτή της καρδιάς του Έλενα Χριστοπούλου. Κουμπάρα του ζευγαριού ήταν η καλή τους φίλη Ελεονώρα Μελέτη. Το TLIFE ήταν εκεί!

Το ζευγάρι ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου σε μια ρομαντική τελετή που θύμιζε αγαπημένο ελληνικό κινηματογράφο, αφού το εκκλησάκι που παντρεύτηκαν έγινε γνωστό από τους κινηματογραφικούς γάμους που έκαναν εκεί μεγάλοι Έλληνες ηθοποιοί όπως: ο Λάμπρος Κωνσταντάρας, ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ και η Αλίκη Βουγιουκλάκη.

Η Έλενα φορούσε ένα πανέμορφο νυφικό, που ανέδειξε το ξεχωριστό στυλ της, το οποίο σχεδίασε για εκείνη η καλή της φίλης και γνωστή σχεδιάστρια Έλενα Κατσανίδου.

Από τις πιο ξεχωριστές παρουσίες στο γάμο, ήταν αυτή της κουμπάρας Ελεονώρας Μελέτη που φόρεσε επίσης μια δημιουργία της ίδιας σχεδιάστριας. Αξίζει να αναφέρουμε ότι η κουμπαριά της Ελεονώρας με τον Πάνο ήρθε να σφραγίσει την εδώ και πολλά χρόνια συνεργασία και φιλία τους. Ο Πάνος Καλλίτσης είναι ο άνθρωπος που επιμελείται την εμφάνιση της Ελεονώρας και η γνωστή παρουσιάστρια τον εμπιστεύεται με κλειστά τα μάτια.

Όσο για το γαμήλιο γλέντι που ακολούθησε… Αυτό έγινε με κάθε επισημότητα στην κατοικία του ζευγαριού στο Λουτράκι. Οι δυο τους είχαν οργανώσει ένα μεγάλο σικελιάνικο γλέντι με πάγκους και τραπέζια, που είχαν καλό μεσογειακό φαγητό. Προϊόντα βιολογικής καλλιέργειας από το κτήμα του σπιτιού και παραδοσιακοί μεζέδες ήταν τα βασικά συστατικά του μενού.

Ο Πάνος και η Έλενα είναι μαζί τα τελευταία 3,5 χρόνια Οι δυο τους γνωρίζονταν από το χώρο της δουλειάς τους, καθώς η Έλενα Χριστοπούλου είναι μάνατζερ μοντέλων και ιδιοκτήτρια του πρακτορείου Vice Versa και έχει συνεργαστεί με top models, όπως η Δούκισσα Νομικού, η Υβόννη Μπόσνιακ και η Μαριέττα Χρουσαλά. Ωστόσο, η ουσιαστική γνωριμία τους έγινε μέσω φίλων και από τότε είναι αχώριστοι. “Γνωριστήκαμε μέσω φίλων και κοινής παρέας, αν και μέσω δουλειάς ξέραμε κάποια πράγματα ο ένας για τον άλλον”, είχε δηλώσει ο Πάνος Καλλίτσης στο TLIFE.

Οι δυο τους φαίνεται ότι έχουν μια πολύ ουσιαστική σχέση που επισημοποιήθηκε και μέσω του γάμου τους.
Να ζήσουν!

Δες τις φωτογραφίες του γάμου:


Θεοχάρης Ιωαννίδης και Μιχάλης Μουρούτσος


Ιωάννα Σουλιώτη


Σάσα Σταμάτη, Κάτια Δέδε, Αναστασία Περάκη


Θεοχάρης Ιωαννίδης, Εύη Αδάμ


Η κουμπάρα Ελεονώρα Μελέτη με την Κική Τσόλκα


Εύη Αδάμ


Ο Μιχάλης Μουρούτσος με την σύζυγό του Αναστασία Περάκη


Κάτια Δέδε


Νόνη Δούνια


Εύη Αδάμ, Νόνη Δούνια

Read More

And More