Marathon for Greece: Οι Έλληνες celebrities που φωτογραφήθηκαν για την εκστρατεία

Προσωπικότητες από όλο τον κόσμο στηρίζουν το ελληνικό ιδεώδες και άφησαν για λίγο τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις για να φωτογραφηθούν για την εκστρατεία του Marathon for Greece. Πρόκειται για μία παγκόσμια εκστρατεία για την Ελλάδα, με την στήριξη της UNESCO, που ξεκινάει με αφετηρία τον φετινό Mαραθώνιο της Αθήνας και έχει ήδη προκαλέσει τεράστιο ενδιαφέρον στο διαδίκτυο!

Τα 30 χρόνια κλασσικού Μαραθωνίου, η εμπειρία της αυθεντικής διαδρομής του ιστορικού ημεροδρόμου αλλά και το ιδιαίτερο συναίσθημα που προκαλεί ο τερματισμός στο στάδιο που φιλοξένησε τους πρώτους Ολυμπιακούς Αγώνες το 1896 αποτελεί ερέθισμα για εκατομμύρια λάτρεις του αθλητισμού από όλο τον κόσμο! Ένα ιστορικό ενδιαφέρον που μετουσιώνεται σε 26.000 συμμετοχές από 86 διαφορετικές χώρες!

Στόχος της ομοσπονδίας του ΣΕΓΑΣ και φυσικά της εκστρατείας είναι να προβάλει την Ελλάδα στο εξωτερικό, να διατηρήσει αλλά και να προβάλει την ιστορική και πολιτιστική μας κληρονομιά αλλά και να φέρει στο στάδιο οικογένειες, θεατές όλων των ηλικιών! Μικρά παιδιά φωτογραφίζονται αγκαλιασμένοι με ανθρώπους που θαυμάζουν και όλοι μαζί θα βρίσκονται στο Καλλιμάρμαρο την Κυριακή 11 Νοεμβρίου είτε ως δρομείς, είτε ως εθελοντές , είτε ως θεατές!

Δες κάποιους από τους celebrities που φωτογραφήθηκαν για τις ανάγκες της εκστρατείας!

Από τους πρώτους που πόζαραν για τον σκοπό ήταν η Τατιάνα…

Με μεγάλο ενθουσιασμό και με συντροφιά την μικρή Λυγερή φωτογραφήθηκε η Έλενα Παπαρίζου. (δες παρασκήνια από την φωτογράφιση)

Η Ζέτα Δούκα στηρίζει πάντα τις διοργανώσεις που έχουν καλό σκοπό.

Από την εκστρατεία δεν θα μπορούσε να λείπει και το γλυκό προσωπάκι της Δούκισσας Νομικού.

Με μια πανέμορφη νεαρή φωτογραφήθηκε και η Άννα Πρέλεβιτς.

Η Εύα Καϊλή χαμογελάει φορώντας το μπλε μπλουζάκι του Μαραθωνίου.

Η Miss Teen America Ελεάνα Φραντζέδη τιμά την χώρα καταγωγής της και ποζάρει για την εκστρατεία. (διάβασε περισσότερα για την Ελεάνα)

Ο Γιώργος Σαμαράς άφησε για λίγο τις ποδοσφαιρικές του υποχρεώσεις στο εξωτερικό και ταξίδεψε στην Ελλάδα για τις ανάγκες της διοργάνωσης.

Από μία εκδήλωση που εξυμνεί το αθλητικό πνεύμα δεν θα μπορούσε να λείπει ο πρώην τερματοφύλακας Αντώνης Νικοπολίδης.

Συμμετείχαν ακόμα οι Μαριέττα Χρουσαλά, η Ζωή Δημητράκου, η Φανή Χαλκιά, η Βασιλική Δεληνικόλα, η Βούλα Πατουλίδου, η Γκλόρια Μίκα και ο Γιώργος Ντάβλας.

Την ευθύνη για την δημιουργία και την προώθηση της εκστρατείας είχε ο Σωτήρης Κυρανάκος (τμ. Κοινωνικής Ευθύνης ΣΕΓΑΣ). Να αφαρέφουμε ακόμα ότι η φωτογράφιση για τη φετινή διοργάνωση έγινε από την Ολυμπία Κρασαγάκη σε γνωστό εμπορικό κέντρο των βορείων προαστίων.

Read More

And More