Όλα όσα έγιναν στην πρεμιέρα του Dancing! Το TLIFE ήταν εκεί

Οι αγαπημένοι σου star μπήκαν στο χορό και πέρασαν το πρώτο δύσκολο live με μεγάλη επιτυχία! Το Dancing with the stars έκανε πρεμιέρα την Κυριακή το βράδυ για τρίτη συνεχόμενη χρονιά και οι εκπλήξεις που μας επιφύλαξε ήταν πολλές. Το TLIFE, φυσικά, βρέθηκε στα παρασκήνια του χορευτικού show για να σου μεταφέρει όλο το κλίμα.

/

/

Εκτός από το άγχος που υπήρχε σε όλους τους διαγωνιζόμενους, αυτό που κυριαρχούσε ήταν ο ενθουσιασμός για το ξεκίνημά τους. Εξάλλου στο 1o live δεν υπήρξε αποχώρησε οπότε οι χορευτές έδωσαν απλά τον καλύτρεό τοςυ εαυτό με σκοπό να μας εντυπωσιάσουν. Τα κατάφεραν;

DWTS-3 : Τι μας άρεσε, τι μας… ξίνισε !

Πρώτος σε βαθμολογία βγήκε ο τραγουδιστής Ηλίας Βρεττός ενώ στην τελευταία θέση του πίνακα, βρέθηκε ο Γιάννης Αϊβάζης.

Βέβαια, η κριτική επιτροπή, στην οποία φέτος προστέθηκε η Κάτια Δανδουλάκη, ήταν αυστηρή μαζί τους για να τους δώσει περιθώρια βελτίωσης στα επόμενα live.

/

Ο Ηλίας είπε ότι δεν έχει κάνει στο παρελθόν μαθήματα χορού αλλά παρόλα αυτά το τανγκό που χόρεψε με τη ντάμα του, ήταν το καλύτερο της βραδιάς! Κι αυτό, παρά τον τραυματισμό που είχε η ντάμα του Κλόντια Άννα Στογια, λίγο πριν το live.

Δες τον χορό τους!

Η πρώτη που ξεκίνησε την βραδιά ήταν η Κέλλυ Κελεκίδου η οποία κέρδισε πολύ θετικά σχόλια από την επιτροπή και φυσικά δεν παρέλειψε να δώσει φιλιά στο γιο της Θάνο που την παρακολουθούσε από το σπίτι.



Δες την εμφάνισή της!

Από τις καλύτερες στιγμές της βραδιάς ήταν η εμφάνιση της Βάνας Μπάρμπα. Ο παρτενέρ της, είπε ότι τη θαύμαζε από μικρός ενώ ανάμεσα στο κοινό, ήταν και η κόρη της, που πήγε να δει από κοντά τη μαμά της, μαζί με φίλους της. Όταν η ηθοποιός ολοκλήρωσε το χορευτικό της, πέταξε το… γάντι στον κριτή Γιάννη Λάτσιο!

Τις εντυπώσεις όμως κέρδισαν και οι υπόλοιπες κυρίες με την σέξι εμφάνισή τους.

Η Έλενα Παπαβασιλείου, η Λάουρα Νάργιες, η Νικολέττα Ράλλη, η Μαριάντα Πιερίδη και η Ντορέττα Παπαδημητρίου πρωταγωνίστησαν στα social media με άκρως κολακευτικά σχόλια τόσο για τις χορευτικές τους ικανότητες όσο και για το καλλίγραμμο κορμί τους.


Πάντως, η πρεμιέρα του χορευτικού show του ΑΝΤ1 συζητήθηκε πολύ! Όλοι οι διάσημοι φίλοι των διαγωνιζόμενων αλλάκαι απλοί θαυμαστές σχολίασαν το χορό τους και πολλά άλλα…

To “Dancing”… χόρεψε στο ταψί τον ανταγωνισμό; Τι τηλεθεάσεις “χτύπησε” ;

Φυσικά, έλειψαν και τα χιουμοριστικά tweets.


Θερμό χειροκρότημα αλλά και υψηλή βαθμολογία κέρδισε και η Βάσια Τριφύλλη. “Κάλλιο αργά παρά ποτέ” είπε η ίδια λίγο πριν χορέψει στην πίστα των αστέρων, καθώς εξήγησε ότι πάντα της άρεσε ο χορός αλλά τώρα, αποφάσισε να κάνει το μεγάλο βήμα, με τη συμμετοχή της στο show.

Εκτός από τον πρώτο σε βαθμολογία Ηλία Βρεττό τις εντυπώσεις κέρδισαν κι άλλα αγόρια. Ο “mister θετική ενέργεια” Γιώργος Τσαλίκης αλλά και ο Κώστας Κρομμύδας.

Δες περισσότερα βίντεο από τη βραδιά στο ZappIt

Read More

And More