Α. Λάμπρη: Λίγες μέρες πριν γίνει μανούλα, μιλά στο TLIFE για τον ερχομό της κόρης της!

Μέσα στις επόμενες μέρες περιμένει τον ερχομό του πρώτου της παιδιού και ήδη πλέει σε πελάγη ευτυχίας. Ο λόγος για την Αγγελική Λάμπρη που γνωρίσαμε ως αντιδραστική “Αγγέλα” στο “Παρά πέντε” και τώρα ετοιμάζεται για τον πιο ξεχωριστό ρόλο της ζωής της… αυτόν της μανούλας.
Η γνωστή ηθοποιός και σύντροφός της και σκηνοθέτης Αντώνης Αγγελόπουλος περιμένουν ανυπόμονα τον ερχομό της κορούλας τους. Η Αγγελική έχει μπει στο μήνα της και αναμένεται να γεννήσει μέσα στις επόμενες μέρες, μέχρι τις 20 Δεκέμβρη, κάτι που περιμένει με μεγάλη λαχτάρα καθώς θέλει πολύ να δει “τη φατσούλα του μωρού της”
Το TLIFE επικοινώνησε με την μέλλουσα μανούλα, που μοιράστηκε μαζί μας τα συναισθήματά και τις ανησυχίες της για τον ερχομό της μπέμπας.
“Έχω μπει στο μήνα μου και από μέρα σε μέρα περιμένουμε να γεννηθεί η μπέμπα. Μέχρις τις 20 Δεκέμβρη θα γεννηθεί μας έχει πει ο γιατρός. Αλλά δεν ξέρεις τώρα ανά πάσα ώρα και στιγμή μπορεί να έρθει το μωρό”, δήλωσε χαρακτηριστικά.

Υπάρχει άγχος για τον τοκετό;
“Υπάρχει μια γλυκιά αναμονή, που νομίζω ότι είναι λογικό όσο πλησιάζουν οι μέρες. Άγχος δεν υπάρχει. Το μόνο που θέλουμε είναι να πάνε όλα καλά. Προσπαθώ να είμαι ήρεμη”.
Η εγκυμοσύνη μέχρι στιγμής ήταν εύκολη;
“Όχι, δεν μπορώ να πω ότι ήταν ιδιαίτερα εύκολη. Να φανταστείς ότι έχω ακόμη εμετούς και ναυτίες. Ταλαιπωρήθηκα λίγο. Η μπέμπα είναι λίγο άτακτη, αλλά είμαι καλά!”

Έχετε κάνει προετοιμασίες για το μωρό; Έχετε φτιάξει παιδικό δωμάτιο;
“Να πω την αλήθεια δεν έχουμε κάνει ιδιαίτερες ετοιμασίες. Στην αρχή η μικρή θα είναι στο δωμάτιό μας. Δεν είμαι υπέρ του να έχουμε ένα έτοιμο δωμάτιο και να μείνει εκεί το παιδί μόνο του. Θέλω να γεννηθεί με το καλό και μετά να ετοιμάσουμε σιγά σιγά το δωμάτιό της προς το καλοκαιράκι. Δεν είμαι από αυτούς που αγχώνονται να είναι όλα έτοιμα. Είμαι πιο χαλαρή”.

Έχετε σκεφτεί όνομα για την μικρή;
“Περιμένουμε να γεννηθεί πρώτα, να την δούμε και μετά να αποφασίσουμε για το όνομα. Μου αρέσει πολύ να συνδυάζω ονόματα με ανθρώπους και θα θέλαμε πολύ ένα όνομα που να της πηγαίνει. Το να αποφασίσω ένα όνομα χωρίς να δω καν το μωρό, μου φαίνεται λίγο περίεργο. Τώρα για το αν θα είναι κάποιο όνομα από τις γιαγιάδες της δεν το ξέρουμε. Δεν το αποκλείουμε, αλλά πρέπει πρώτα να την δούμε. Θέλω να δω το προσωπάκι της… Ανυπομονώ!”
Εμείς να της ευχηθούμε να γεννηθεί η κορούλα της με ένα πόνο!

Read More

And More