Δ. Βανδή: Η εμφάνιση και η συνάντησή της με την Ε. Παπαρίζου στον Sfera! Backstage βίντεο και φωτογραφίες

Στα πλαίσια της εβδομάδας ελληνικής μουσικής του Sfera η Δέσποινα Βανδή βρέθηκε στο το ειδικά διαμορφωμένο στούντιο του σταθμού στο “The Mall Athens”. Η αγαπημένη τραγουδίστρια έφτασε λιγάκι καθυστερημένη και έτσι μόλις έφτασε στον 3ο όροφο του εμπορικού κέντρου έτρεξε γρήγορα να μπει στο στούντιο. Φυσικά, έπρεπε να περάσει ανάμεσα σε δεκάδες θαυμαστές που ήθελαν να της μιλήσουν ή να φωτογραφηθούν μαζί της.

Στο στούντιο του Sfera την περίμεναν η Ναταλία Γερμανού και ο Βαλεντίνο και όλοι μαζί κάνουν μία κεφάτη εκπομπή στην οποία η Δέσποινα επέλεξε αγαπημένα της τραγούδια. Στα διαλείμματα του live οι τρεις τους έκαναν πλάκα μεταξύ τους ενώ η Δέσποινα σιγοτραγουδούσε και χόρευε τα κομμάτια που επέλεξε.

Φυσικά, η Ναταλία δεν μπόρεσε να μην σχολιάσει την εντυπωσιακή εμφάνιση της τραγουδίστριας και το κόκκινο κολάν που φορούσε το οποίο όπως αποκάλυψε η Δέσποινα είναι από την νέα σειρά ρούχων που σχεδίασε η ίδια.

Ολοκληρώνοντας την εκπομπή της, πόζαρε στον φωτογραφικό φακό του TLIFE και τον Πέτρο Χόντο για τις καθιερωμένες αναμνηστικές φωτογραφίες και λίγο πριν φύγει από το σταθμό είχε μία όμορφη συνάντηση!

Φυσικά, με την Έλενα Παπαρίζου η οποία ετοιμαζόταν για την δική της εκπομπή! Οι δύο γυναίκες χαιρετήθηκαν θερμά και υποσχέθηκαν να μιλήσουν σύντομα στο τηλέφωνο…

Το TLIFE ήταν εκεί και εκτός από τις φωτογραφίες έχουμε και αποκλειστικά βίντεο με την επίσκεψη της Δέσποινας στον ραδιοφωνικό σταθμό!

Η Δέσποινα, λιγάκι αργοπορημένη, τρέχει να μπει στο σούντιο του Sfera…

… για να συναντήσει την Ναταλία Γερμανού και τον Βαλεντίνο!

Στα διαλείμματα του live η Δέσποινα τραγούδουσε τα κομμάτια που επέλεξε για τους ακροατές και έκανε πλάκα με τους δύο παραγωγούς.

Λίγο πριν φύγει, συνάντησε την Έλενα Παπαρίζου!

ΔΕΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ ΣΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ

Read More

And More