Irina Shayk: Όλες οι λεπτομέρειες για τον ερχομό της στην Ελλάδα!

Λίγες μέρες έμειναν από την άφιξη του πασίγνωστου μοντέλου στην Eλλάδα, Irina Shayk και όλα είναι έτοιμα για την υποδοχή της. Ο Χάρης Σιανίδης μίλησε στο TLIFE και μας έδωσε όλες τις λεπτομέρειες για τον ερχομό της καλλονής στην Ελλάδα.

“Eίμαι πάρα πολύ χαρούμενος που θα πραγματοποιηθεί αυτό με την Irina, εγώ την είχα γνωρίσει το καλοκαίρι στο Μονακό που έκανα διακοπές με τον καλό μου φίλο και ποδοσφαιριστή Άκη Ζήκο, που ζει εκεί για κάποιο διάστημα. Γινόταν μια μεγάλη διοργάνωση εκεί για τα βραβεία της UEFA που ήταν καλεσμένος ο Cristiano Ronaldo με την Irina Shayk και ήταν μαζί και η μάντατζέρ της, Έλενα Παΐκοβα. Αρχίσαμε να κάνουμε πλάκα ότι θα κάνουμε ένα μεγάλο πάρτυ στην Ελλάδα και πως θα φέρουμε την Irina και κάπως έτσι κλείστηκε η συμφωνία.”

Και συνεχίζει: “Δεν ήταν πολύ έυκολο, γιατί η Irina κάνει πολύ επιλεγμένες εμφανίσεις .Τους γώρισα όμως, με συμπάθησαν… Ταυτόχρονα με το MTV Greece που ήθελε αυτή την περίοδο να κάνει ένα πάρτυ κι εγώ ήθελα να κάνω επίσης ένα μεγάλο πάρτι για να γιορτάσω τα τρία χρόνια λειτουργίας της εταιρίας μου, Beautiful People Event Pr Management. Έτσι ενώσαμε τις δυνάμεις μας και την Κυριακή 14 Απριλίου θα γίνει το πάρτι της χρονιάς στο Ακρωτήρι. Αν και φαινόταν πολύ δύσκολο το καταφέραμε!”

Η Ιrina θα έρθει την Κυριακή το μεσημέρι και είναι προγραμματισμένο να μείνει για δύο ημέρες, σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας! Το απόγευμα είναι προγραμματισμένο ένα δείπνο προς τιμήν της και το βράδυ είναι θα έτοιμη για το μεγάλο πάρτυ στο Ακρωτήρι που θα χει πολύ κόσμο! Μέσα σε αυτές τις ημέρες θέλει οπωσδήποτε να επισκεφτεί την Ακρόπολη. Οι απαιτήσεις της δεν είναι τρελές. Ένα ωραίο ξενοδοχείο και μια λογική αμοιβή, για την οποία μεσολάβησε και το αγγλικό MTV… Δεν ζήτησε τίποτα άλλο. Είναι πολύ φιλική…

Χαίρομαι πολύ γιατί θα την ακολουθήσουν δύο πολύ γνωστά lifestyle περιοδικά, το ένα από την Ισπανία και το άλλο από την Ρωσία και το συνδρομητικό κανάλι Sport της Ισπανίας και σίγουρα θα ακουστεί και η χώρα μας αρκετά! Και το ωραίο είναι που έρχεται στο απόγειο της καριέριας της και όχι αφού έχουν περάσει κάποια χρόνια…
Ακόμη και που ο σύντροφός της είναι ένας από τους διασημότερους ποδοσφαιριστές στον κόσμο είναι πολύ σημαντικό. Το αρχικό πλάνο είναι να έρθει με τη μάνατζέρ της. Υπάρχει όμως μια μικρή περίπτωση αν πάνε καλά τα πράγματα στον αγώνα που παίζει ο Cristiano Ronaldo να έρθει κι εκείνος και να μείνει η Irina δυο μέρες παραπάνω στη χώρα μας, αλλά αυτό είναι κάτι που δεν αφορά το πρόγραμμα που έχουμε φτιάξει εμείς. Αφορά τους ίδιους και μόνο.”

Read More

And More