Όλες οι λεπτομέρειες από το νέο video clip της Π. Ζήνα στο TLife!

Η Πέγκυ Ζήνα αναρωτιέται αν τελικά είναι “Ευαίσθητη ή λογική”, όπως είναι και ο τίτλος του τελευταίου της album που κυκλοφορεί στις 12 Οκτωβρίου σε όλα τα δισκοπωλεία και τα περίπτερα της Ελλάδας.
Το πρώτο τραγούδι από τον δίσκο έχει ήδη κυκλοφορήσει και έχει γίνει ραδιοφωνική επιτυχία. Ο τίτλος του είναι “Ρώτησα” και είναι σε στίχους Ελεάνας Βραχάλη και μουσική του Γιάννη Χριστοδουλόπουλου. Τα γυρίσματα του video clip του κομματιού έγιναν την Τρίτη και το TLife εξασφάλισε για σένα όλες τις λεπτομέρειες.

Η Πέγκυ συναντήθηκε στις 10 το πρωί με όλη την ομάδα στην Ιερά Οδό, το νυχτερινό μαγαζί που θα εμφανίζεται το χειμώνα μαζί με τον Δημήτρη Μητροπάνο. Εκεί, έγιναν οι απαραίτητες προετοιμασίες και περίπου στις 12 ξεκίνησαν τα γυρίσματα σε δρόμους και ταράτσες στο Γκάζι.

Η Πέγκυ ήταν πιο εντυπωσιακή από ποτέ φορώντας ένα στενό μαύρο midi φόρεμα και YSL γόβες. Φυσικά μαζί της σε όλη την διάρκεια των γυρισμάτων ήταν ο σύζυγός της Γιώργος Λύρας καθώς και η συνεργάτιδα, φίλη και κουμπάρα της Κική Τσόλκα, υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων της ΕΜΙ.
Αξίζει να σημειώσουμε ότι το πρόγραμμα στην Ιερά Οδό ξεκινάει στις 22 Οκτωβρίου και οι δύο καλλιτέχνες έχουν ετοιμάσει ένα πολύ ιδιαίτερο ντουέτο που βρίσκεται στον τελευταίο δίσκο της Πέγκυς και σίγουρα θα γίνει μεγάλη επιτυχία!

Όσον αφορά τους δημιουργούς του video clip την σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Κωνσταντίνος Ρήγος, τα μαλλιά της έφτιαξε ο Στέφανος Βασιλάκης, το make up της η Ρούλα Σταματοπούλου και την επιμέλεια του styling είχε η Georgia Panteli.

Άκου το τραγούδι:

Read More

And More