Τσιμτσιλή – Σοφός: Επέστρεψαν στην Ελλάδα!

Η γνωστή παρουσιάστρια Σταματίνα Τσιμτσιλή και ο σύζυγός της, Θέμης Σοφός, όλο αυτό το διάστημα βρίσκονταν στις Ηνωμένες Πολιτείες, όπου απολάμβαναν το ταξίδι του μέλιτός τους! Το νιόπαντρο ζευγάρι είχε προγραμματίσει το ταξίδι αυτό με κάθε λεπτομέρεια.

“Το ταξίδι του μέλιτος θα το συνδυάσουμε με τις διακοπές του καλοκαιριού, όταν θα έχει τελειώσει η εκπομπή και θα έχει ολοκληρώσει και ο Θέμης κάποιες σημαντικές υποθέσεις που έχει”, είχε δηλώσει η Σταματίνα στο TLIFE συμπληρώνοντας πως πολύ ήθελαν ένα ταξίδι στο εξωτερικό.

Οι δυο τους αναχώρησαν για Αμερική στα τέλη Ιουλίου, αμέσως μετά δηλαδή, από το τέλος της εκπομπής “Πολύ Μπλα Μπλα” και οι σταθμοί τους δεν ήταν και λίγοι! Έκαναν ένα tour που περιλάμβανε στάσεις στη Νέα Υόρκη, το Λος Άντζελες και το Μαϊάμι.

Το ζευγάρι εδώ και λίγα 24ωρα βρίσκεται στην Αθήνα, σύμφωνα με το yupi.gr, αφού από πρωί της Δευτέρας, η γνωστή παρουσιάστρια αναμένεται να ξεκινήσει να εργάζεται κανονικά στις εγκαταστάσεις του Alter γιατί η εκπομπή της κάνει πρεμιέρα στις 5 Σεπτεμβρίου.

Οι δικοί τους άνθρωποι δηλώνουν πως και οι δυο θέλουν να γίνουν γονείς το συντομότερο, άρα δεν αποκλείεται να δούμε την Σταματίνα να παρουσιάζει την εκπομπή με φουσκωμένη την κοιλίτσα, ακολουθώντας το παράδειγμα των φίλων της Φαίης Σκορδά, Όλγας Λαφαζάνη και Δέσποινας Καμπούρη.

“Τον τελευταίο καιρό πολλές φίλες μου είτε είναι έγκυες, είτε έχουν αποκτήσει μωράκι και αυτό με έχει βάλει στη διαδικασία να το σκέφτομαι. Έρχομαι συνέχεια σε επαφή με μωρά και όλο αυτό με κάνει να σκέφτομαι πιο έντονα το ενδεχόμενο να γίνω μανούλα… Προς το παρόν δεν το έχουμε προγραμματίσει, αλλά όταν είναι να έρθει θα το δεχτούμε με μεγάλη χαρά”, είχε αναφέρει η ίδα στο TLIFE.

Read More

And More