Θ. Μαραντίνης – Σ. Χρηστίδου: Όμορφες οικογενειακές στιγμές λίγο πριν έρθει το δεύτερο μωρό!

Από τα πιο αγαπημένα ζευγάρι είναι ο Θοδωρής Μαραντίνης και η Σίσσυ Χρηστίδου. Η ευτυχία τους θα ολοκληρωθεί μάλιστα σε λίγους μήνες με τον ερχομό του δεύτερου μωρού τους! Ο 4χρονος Φίλιππος Ραφαήλ θα αποκτήσει αδερφάκι κάτι που ήθελαν πολύ και η παρουσιάστρια και ο τραγουδιστής!

Η Σίσσυ μας ανακοίνωσε το χαρμόσυνο γεγονός μέσα από το twitter της και ενώ θέλει να κρατήσει πολύ χαμηλούς τόνους σε όλη αυτή την περίοδο είδαμε ήδη και την πρώτη φωτογραφία με την φουσκωμένη κοιλίτσα της. Γιαί όμως κράτησε κρυφή την εγκυμοσύνη τόσο καιρό; “Εντάξει ήταν και λόγω δουλειάς. Προσπάθησα να αποφύγω κι εγώ λίγο την έκθεση. Απλά θεώρησα πως πρέπει να είσαι σίγουρος πως θα πάνε όλα καλά”, είπε μιλώντας στην κάμερα του Star.

“Είναι πολύ χαρούμενη στιγμή για μας και την περνάμε λίγο ήσυχα” δήλωσε η παρουσιάστρια, που διανύει ήδη τον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης της. Δεν είναι όμως μόνο το ζευγάρι που ανυπομονεί να έρθει στον κόσμο το 4ο μέλος της οικογένειας αλλά και ο πρωτότοκος γιος τους.

Μέχρι σήμερα ο μικρός ήταν η προτεραιότητα του ζευγαριού και ο ελεύθερος χρόνος τους ήταν αφιερωμένος σε εκείνον. Ο frontman των Onirama και η σύζυγός του απολαμβάνουν κάθε στιγμή με τον μικρό τους πρίγκιπα ο οποίος από την πρώτη στιγμή τους έχει μαγέψει και όχι μόνο εκείνους.

Δες εδώ το love story του ζευγαριού

Ο μικρός Φίλιππος είναι σταρ από κούνια, αφού έχει ήδη κλέψει καρδιές, κάνοντας πολλές μαμάδες της ελληνικής που έχουν κοριτσάκι να τον θέλουν για γαμπρό τους! Αν και δεν ξέρουμε ακόμα το φύλο του δεύτερου μωρού είμαστε σίγουροι ότι θα είναι όμορφο αν κρίνουμε από το πρώτο παιδάκι τους και αφού και οι δύο γονείς του είναι εξίσου…

Δες εδώ όμορφες στιγμές της οικογένειας Μαραντίνη!

Read More

And More