Όλες οι λεπτομέρειες του λαμπερού γάμου! Αποστολή του TLIFE στις Σπέτσες!

Με τα ιερά δεσμά του γάμου θα ενωθούν σήμερα το απόγευμα στο Ναό του Αγίου Νικολάου στις Σπέτσες, ο Νικόλαος και η αγαπημένη του Τατιάνα. Το TLIFE είναι στο νησί και σας μεταδίδει όλες τις λεπτομέρειες του γάμου της χρονιάς.

Χθες, ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος και η σύζυγός του Άννα Μαρία έδωσαν ένα κοκτέιλ πάρτι για να καλωσορίσουν στο νησί, τους καλεσμένους του γάμου. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο “Ποσειδώνιο” από το οποίο θα βγει νυφούλα η Τατιάνα και έχει μισθωθεί εξ’ ολοκλήρου για τη φιλοξενία των προσκεκλημένων.


Το ξενοδοχείο “Ποσειδώνιο” στις Σπέτσες!

Γύρω στη 1 το μεσημέρι έφθασαν στο ξενοδοχείο η ανηψιά της Άννας-Μαρίας και κόρη της Βενεδίκτης, ενώ λίγο αργότερα κατέφθασαν και άλλοι καλεσμένοι του λαμπερού γάμου!


Έχουν ξεκινήσει να έρχονται οι καλεσμένοι!

Στο ξενοδοχείο ήταν και ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος, ο οποίος χαιρέτισε θερμά όσους βρίσκοταν εκεί. Την ίδια ώρα, στο “Ποσειδώνιο” ήρθε και ο Νικόλαος για να πάρει την αγαπημένη του Τατιάνα και να πάνε μια βόλτα με το σκάφος.


Το λαμπερό ζευγάρι ετοιμάζεται για μια βόλτα με το σκάφος!


Οι δυο τους κρατιούνται χέρι-χέρι!


Ο Νικόλαος χαιρετά από το πλοίο!

Ο Νικόλαος ήταν ευδιάθετος και χαμογελαστός. Μιλούσε σε όλους και χαιρέτισε και τον Αλέξανδρο Λυκουρέζο που έπινε τον καφέ του στην αυλή του ξενοδοχείου.


Ο θερμός χαιρετισμός του Νικόλαου με τον Αλέξανδρο Λυκουρέζο!

Όσον αφορά τις λεπτομέρειες του γάμου, να αναφέρουμε πως η εξέδρα που θα είναι οι δημοσιογράφοι έχει ήδη τοποθετηθεί κοντά στην εκκλησία του Αγιού Νικολάου στις Σπέτσες. Το γραφικό εκκλησάκι που αποτελεί ένα κόσμημα για το νησί δεν χωρά περισσότερους από 30 καλεσμένους. Έτσι οι παρευρισκόμενοι θα βρεθούν στο εσωτερικό προαύλιο της εκκλησίας που χωρά γύρω στα 360 άτομα και οι υπόλοιποι θα μπορούν να παρακολουθήσουν το γάμο από το εξωτερικό προαύλιο της εκκλησίας που θα έχει τεράστιες γιγαντοοθόνες.


Το εκκλησάκι του Αγίου Νικολάου!


Το εσωτερικό προαύλιο της εκκλησίας!


Ο Μητροπολίτης Ύδρας και Σπετσών που θα παντρέψει το Νικόλαο με την Τατιάνα!


Το εξωτερικό προαύλιο!


Η εξέδρα που έχει στηθεί για τους δημοσιογράφους.

Μάλιστα, η τέως βασιλική οικογένεια, ζήτησε από τους άνδρες ασφαλείας και το δήμαρχο να αφήσουν όσους θέλουν από το νησί να δουν το γάμο από το εξωτερικό προαύλιο της εκκλησίας.

Αξίζει να σημειώσουμε πως ο Νικόλαος θα περιμένει την αγαπημένη του μέσα στην εκκλησία. Η Τατιάνα Μπλάτνικ θα φθάσει στο εκκλησάκι πάνω σε μια άμαξα που θα σέρνουν λευκά άλογα. Στο νησί επικρατεί πανικός μεταξύ των αμαξάδων για το ποιος θα είναι αυτός που θα οδηγήσει τη νύφη μέχρι την εκκλησία. Μάλιστα, πηγές λένε πως η νύφη θα διασχίσει το μικρό δρομάκι που οδηγεί στην εκκλησία και θα φθάσει σχεδόν απ’ έξω με την άμαξα.


Το δρομάκι που θα διασχίσει η Τατιάνα με την άμαξα!

Κουμπάροι του ζευγαριού θα είναι τα δυο αδέλφια του Νικόλαου, Φίλιππος και Παύλος και ο φίλος του Νάσος Θανόπουλος, καθώς επίσης και τα τέσσερα αδέλφια της νύφης Ανούσκα, Μπόρις, Ατίλιος και Ιγκόρ. Ακόμη, την νύφη θα συνοδεύουν στο γάμο 6 παράνυμφες.


Ο αδελφός της νύφης Ιγκόρ!

Στο νησί έχουν φθάσει ήδη δημοσιογράφοι από τα διεθνή μέσα ενημέρωσης για να καλύψουν το λαμπερό γάμο και τη δεξίωση που θα παραθέσει η τέως βασιλική οικογένεια. Παράλληλα, οι κοπέλες που έχουν αναλάβει τη διοργάνωση του γάμου τρέχουν όλη τη μέρα για να προλάβουν και τις τελευταίες λεπτομέρειες και φοράνε λευκές τσάντες που έχουν σχεδιαστεί ειδικά για το γάμο.

Στις τσάντες αυτές υπάρχουν αναμνηστικά μλπουζάκια με φωτογραφία του ζευγαριού και αμυγδαλωτά.

Ανάμεσα στους καλεσμένους θα βρίσκονται μέλη βασιλικών οικογενειών, αρχηγοί κρατών και πλήθος επισήμων και ως εκ τούτου τα μέτρα ασφαλείας θα πρέπει να είναι δρακόντεια. Ήδη, λοιπόν, έχουν κινητοποιηθεί εκτός από την Αστυνομία, το Λιμενικό, άνδρες ασφαλείας από τις πρεσβείες των χωρών των υψηλών προσκεκλημένων, η Δημοτική Αστυνομία του νησιού και δεκάδες ιδιωτικοί σωματοφύλακες. Μάλιστα, οι άνδρες ασφαλείας δεν φορούν επίσημη στολή, αλλά κυκλοφορούν με πολιτικά ανάμεσα στον κόσμο.


Με πολιτικά οι άντρες της προσωπικής φρουράς της τέως βασιλικής οικογένειας!

Αποστολή στις Σπέτσες: Άρτεμις Θύμιου

Read More

And More