Η Δούκισσα του Cambridge αναλαμβάνει τα βασιλικά της καθήκοντα! Δες φωτογραφίες

Τα καθήκοντά της ως μέλος πια της βασιλικής οικογένειας ανέλαβε η Δούκισσα του Cambridge. Μόλις δυο μήνες μετά το γάμο της, η Catherine αναλαμβάνει ενεργό ρόλο στο πλευρό του αγαπημένου της πρίγκιπα William.
Η ίδια επισκέφθηκε χθες μαζί με τον σύζυγό της την Victoria Barracks για να βρεθεί στην εκδήλωση που έγινε για την απονομή των μεταλλίων στα μέλη της Ιρλανδικής Φρουράς, που επέστρεψαν από την αποστολή στο Αφγανιστάν.

Πρόκειται για τον πρώτο στρατιωτικό ρόλο που ανέλαβε η Δούκισσα και τον ολοκλήρωσε με μεγάλη επιτυχία. Με πολύ στυλ και φινέτσα, η Catherine βρέθηκε στην εκδήλωση και μονοπώλησε για μια ακόμη φορά το ενδιαφέρον. Η ίδια φορούσε ένα μπλε στρατιωτικού στυλ φόρεμα με το αντίστοιχο καπέλο και ψηλοτάκουνες γόβες.
Το ζευγάρι βρέθηκε κοντά στους στρατιώτες, στους οποίους έδωσε τα μετάλλια για τις υπηρεσίες που προσέφεραν στη χώρα τους. O Δούκας του Cambridge που είναι συνταγματάρχης της Ιρλανδικής Φρουράς, τους ευχαρίστησε προσωπικά για το θάρρος και τη δύναμη ψυχής που δείχνουν, ενώ, η Catherine αντάλλαξε θερμές χειραψίες μαζί τους.
Δες φωτογραφίες:

Read More

And More