Δες τις προετοιμασίες του γάμου της Kim Kardashian

Μεγάλη μέρα η σημερινή για την Kim Kardashian αφού σήμερα θα παντρευτεί τον εκλεκτό της καρδιάς της. Μία στιγμή που όλες οι γυναίκες Εδώ και αρκετές μέρες η Kim Kardashian βρίσκεται σε πυρετό προετοιμασιών. Στιγμές που κάθε γυναίκα ονειρεύεται να ζήσει και φροντίζει να τα οργανώσει έτσι ώστε να είναι όλα στην εντέλεια.

Η Kim Kardashian δεν διαφέρει σε τίποτα και με ευχάριστη διάθεση οργανώνει την κάθε λεπτομέρεια του γάμου της. Πριν από λίγο καιρό το TLIFE σου είχε παρουσιάσει καρέ καρέ το πώς με τον καλό της και τη μαμά της σύμβουλο επέλεξαν τη γαμήλια τούρτα.

Mια μέρα πριν τη μεγάλη στιγμή η Kim και η οικογένεια της βγήκαν στους δρόμους του Beverly Hills για τα τελευταία ψώνια αλλά και το μανικούρ και πεντικούρ της νύφης.

Μία μέρα πριν από τον γάμο της και η Kardashian βγήκε από το σπίτι για να πάει να κάνει τα νύχια της στο Beverly Hills.

Οφωτογραφικός φακός την απαθανάτισε κατά τη διάρκεια που οι γυναίκες του ινστιτούτου τις φτιάχνανε τα νύχια της.

Την ίδια στιγμή που η Kim έκανε τα νύχια της η μητέρα της Kris και αδερφή της Kourtney ψώνιζαν σε boutique με είδη σπιτιού.

Κατά την επιστροφή της στο σπίτι συνάντησε όλα τα τηκεοπτικά συνεργεία που θα είναι εκεί και σήμερα ώστε να απαθανατίσουν τη μεγάλη μέρα αλλά και την Kim με το νυφικό που το κραταέι ως επτασφράγιστο μυστικό.

Φυσικά δεν έχασε την ευκαιρία μέσα στην εβδομάδα να κάνει και τα ψώνια της.

Δες το χώρο που θα πραγματοποιηθεί η τελετή:

Read More

And More