H Victoria Beckham πιο λαμπερή από ποτέ στο εξώφυλλο βρετανικού περιοδικού!

Η Victoria Beckham σε ηλικία 37 ετών και μητέρα τεσσέρων παιδιών μιλάει στο βρετανικό περιοδικό i-D και φωτογραφίζεται, μόλις εφτά μήνες μετά τη γέννα της κόρης της Harper, πιο λαμπερή και αδύνατη από ποτέ.

Η Victoria που την γνωρίσαμε μέσα από το pop συγκρότημα Spice Girls πλέον είναι καταξιωμένη σχεδιάστρια μόδας και φαίνεται να απολαμβάνει πολύ την οικογενειακή ευτυχία δίπλα στο πλευρό του David Beckham – που πρόσφατα δήλωσε πως θα ήθελε πολύ και πέμπτο παιδί -αλλά και την επιτυχία της ομώνυμης σειράς ρούχων της. Άλλωστε όπως η ίδια είπε στο i-D όσο μεγαλώνει τόσο καλύτερα νιώθει με τον εαυτό της και το σώμα της και δεν φοβάται πια να φορέσει και πιο φαρδιά – casual ρούχα που παλιά απέφευγε αφού πίστευε πως τις πρόσθεταν πόντους.

Ο φωτογράφος του περιοδικού Josh Olins ήθελε στην πρώτη φωτογράφιση της Victoria μετά τη γέννηση της κόρης της να βγάλει προς τα έξω έναν αρκετά sexy χαρακτήρα όπου και το πέτυχε αφού ποζάρει με λευκό κορσέ και μαύρες γόβες και αποδεικνύει πως βρίσκεται στην καλύτερη φυσική κατάσταση που υπήρξε ποτέ.


H Victoria με μαύρο κορσε και δερμάτινο σορτσάκι Balmain.

Read More

And More