Το ξενοδοχείο που θα μείνει η Τατιάνα Μπλάτνικ στις Σπέτσες!

Το νησί των Σπετσών θα γεμίσει σε λίγες μέρες με γαλαζοαίματους από όλο τον κόσμο οι οποίοι θα είναι καλεσμένοι στον γάμο του Νικόλαου και της Τατιάνας Μπλάτνικ.

Οι τελευταίες λεπτομέρειες έχουν ήδη κανονιστεί για να μπορέσουν τόσο οι καλεσμένοι όσοι και οι ίδιοι να απολαύσουν την σπουδαία αυτή μέρα!

Κουμπάροι του ζευγαριού θα είναι ο μεγαλύτερος αδελφός του Νικόλαου, Παύλος, ο αδελφός της Τατιάνας, Μπόρις, και ο επιχειρηματίας και πολύ καλός φίλος του μέλλοντα γαμπρού Νάσος Θανόπουλος. Ο Νικόλαος μάλιστα έγινε με την σειρά του κουμπάρος στον γάμο του καλού του φίλου που έγινε στο Κουβάρι.

Ο γάμος θα γίνει στο νησί του Αργοσαρωνικού, καθώς στα ανοιχτά των Σπετσών, σε μια βόλτα που έκαναν με το σκάφος ο Νικόλαος έκανε την πολυπόθητη πρόταση γάμου στην Τατιάνα.

Το TLife εξασφάλισε μάλιστα τις πρώτες αποκλειστικές εικόνες από τον ιερό ναό που θα πραγματοποιηθεί το μυστήριο. Πριν από τον γάμο το ζευγάρι θα μένει ξεχωριστά. Ο Νικόλαος και η οικογένειά του θα φιλοξενείται στην έπαυλη της οικογένειας Μαυρολέοντος, που βρίσκεται απέναντι από τις Σπέτσες. Όσον αφορά την Τατιάνα, θα μένει στο πολυτελές ξενοδοχείο Poseidonio Grace, από όπου θα βγει και νυφούλα.

Δες εικόνες από το ξενοδοχείο στις Σπέτσες:

Read More

And More