Αντ. Ρέμος – Υβ. Μπόσνιακ: Έτσι περνούν τα βράδια τους! Φωτογραφίες

Σαν παντρεμένοι ζουν ο Αντώνης Ρέμος και η Υβόννη Μπόσνιακ. Το ζευγάρι, που μετρά πλέον πολλά χρόνια σχέσης, απολαμβάνει μία όμορφη καθημερινότητα και φροντίζουν να έχουν μέσα σε αυτήν και ξέγνοιαστες στιγμές.

Σε μία από αυτές τους απαθανάτισε και ο φωτογραφικός φακός του TLIFE. O τραγουδιστής και το όμορφο μοντέλο, που πλέον ασχολείται με το σχέδιο ρούχων και έχει τη δική της σειρά, βρέθηκαν στο θέατρο Μουσούρη και παρακολούθησαν την παράσταση “Φον Δημητράκης” με πρωταγωνιστή τον Πέτρο Φιλιππίδη.

Ο ηθοποιός είναι πολύ καλός φίλος με τον Αντώνη και μάλιστα το καλοκαίρι είχαν περάσει μέρος των διακοπών τους μαζί στη Μύκονο. Εκεί, είχε την ευκαιρία να γνωρίσει καλύτερα και την σύντροφο του τραγουδιστή.

Η Υβόννη άλλωστε δεν λείπει ποτέ από το πλευρό του αγαπημένου της. Το μόνο που κάποιες φορές τους χωρίζει είναι οι επαγγελματικές υποχρεώσεις.

Καθώς ασχολείται με την προώθηση της σειράς ρούχων και ο τραγουδιστής συνεχίζει τις επιτυχημένες εμφανίσεις του με την Άννα Βίσση αλλά και την σκληρή δουλειά για το talent show του ΑΝΤ1, The Voice.

Τις υπόλοιπες ώρες είναι αχώριστοι! Δεν είναι λίγες οι φορές μάλιστα που έχουν πει και οι δύο δημόσιοι ότι έχουν βρει ο ένας στο πρόσωπο του άλλου τον άνθρωπό του. Δεν είναι λίγες οι φορές που απολαμβάνουν τέτοιες όμορφες στιγμές όπως αυτή στο θέατρο…

Read More

And More