Ρ. Αντωνίου: Όλα όσα αποκάλυψε στην Τ. Στεφανίδου, λίγο πριν τον τελικό του Dancing!

Μια ιδιαίτερη συνέντευξη έκανε η Τατιάνα στην Ρία Αντωνίου. Η παρουσιάστρια του “Μίλα” συνάντησε την όμορφη Ρία στην Ρώμη λίγο πριν τον τελικό του Βallando Con Le Stelle.

To γνωστό μοντέλο έχει εντυπωσιάσει το Ιταλικό κοινό μέσα από το show και έχει αποκτήσει πολλούς θαυμαστές που την ψηφίζουν σε κάθε live και την έδωσαν το εισιτήριο για το μεγάλο τελικό. H ίδια εκμυστηρεύτηκε στην Τατιάνα το άγχος της για το show χορού ενώ παράλληλα μίλησε μεταξύ άλλων για τα παιδικά της χρόνια, τον αυστηρό πατέρα της και τη ζωή στην Ιταλία.

Η Ρία Αντωνίου μίλησε για τα παιδικά της χρόνια και την οικογένεια της ενώ τόνισε ότι ο μπαμπάς της ήταν αρκετά αυστηρός: “Γεννήθηκα στην Αθήνα, μεγάλωσα στον Χαλάνδρι με την οικογένειά μου, ήμουνα μέτρια μαθήτρια. Ο μπαμπάς μου είναι αντιπλοίαρχος του πολεμικού ναυτικού αυστηρός, η μαμά μου σπούδασε σχεδιάστρια μόδας αλλά δεν ασχολήθηκε πότε με αυτό γιατί τότε ήταν πολύ δύσκολο επάγγελμα” ανέφερε.

Παράλληλα η ίδια αναφέρθηκε για το Αμερικάνικο “play boy” και την πρόταση που της έγινε να φωτογραφηθεί στο περιοδικό τους, αφού τους είχε εντυπωσιάσει από την φωτογράφηση του Ελληνικού περιοδικού” είπε.

Το μοντέλο έχει συμμετέχει σε πολλούς διαγωνισμούς ομορφιάς και εξήγησε γιατί έπαιρνε συμμετοχή:“18 χρόνων είναι η πρώτη φόρα που πήγα σε διαγωνισμό στο star Πελοπόννησος, ήταν πολλές οι συμμετοχές ο λόγος που το έκανα ήταν ότι τα καλλιστεία με πήγαιναν δεν πήγαινα από μόνη μου και όταν είσαι σε μια ηλικία 18 χρόνων δεν έχεις την εμπειρία, έχεις στο μυαλό σου να ασχοληθώ με τη μόδα αλλά δεν ξέρεις ποιες είναι ο σωστός ο δρόμος ώστε να καταλήξεις εκεί.”

Η Ρία μίλησε για την γνωριμία της με τον μάνατζερ και πρώην σύντροφο της Ηλία Πανταζόπουλο: “ Με τον Ηλία είμασταν δυο χρόνια μαζί και εξακολουθεί να είναι στο πλευρό μου και να με στηρίζει σε οτιδήποτε.

Είναι μια πάρα πολύ δύσκολη δουλεία και ειδικά στην Ιταλία, που υπάρχουν μοντέλα από όλο τον κόσμο. Είναι δύσκολα, όταν πρωτοήρθα έμενα μόνη μου ‘ήταν η πρώτη φόρα ήταν δύσκολα αλλά και μια ωραία εμπειρία.” Τονίζοντας ότι ο Ηλίας Πανταζόπουλος ήταν η αφορμή να πάει στην Ιταλία και ο ίδιος κανόνισε να συμμετέχει στο παιχνίδι.

Μέτα την συνέντευξη η Ρία ξενάγησε την Τατιάνα στην όμορφη Ρώμη ενώ οι δυο τους έκαναν ευχή πετώντας κέρμα για την νίκη της Ρίας.

Δες το βίντεο

Read More

And More