Η Ε. Φουρέιρα έγινε… πλατινένια! Δες φωτογραφίες στο TLIFE

Χθες το βράδυ έγινε η απονομή του πρώτου πλατινένιου άλμπουμ της Ελένης Φουρέιρα. Φίλοι και συνεργάτες της νεαρής τραγουδίστριας βρέθηκαν στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Κολωνάκι.

Ιδιαίτερα χαρούμενη και συγκινημένη η Ελένη παρέλαβε το πρώτο πλατινένιο άλμπουμ για την προσωπική της δισκογραφική δουλειά. Στο πάρτυ που έγινε μάλιστα προς τιμή της στο Messiah club βρέθηκαν η Νατάσα Θεοδωρίδου, ο Κώστας Mαρτάκης και ο Ηλιάς βρεττός, με τους οποίους εμφανίζεται στο “Anodos”.

H Νατάσα Θεοδωρίδου μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την νεαρή τραγουδίστρια. “Η Ελένη είναι ένα αξιόλογο κορίτσι, δουλευταρού και ταλαντούχα. Πατά γερά στη γη και ξέρει τι θέλει. Δεν είχε καθόλου άγχος στο μαγαζί και δίνει πάντα τον καλύτερό της εαυτό στη σκηνή”, ανέφερε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα, στην απονομή του πλατινένιου βρέθηκαν ο Παναγιώτης Πετράκης που τραγουδούσε μαζί της στο “Just the 2 of us”, αλλά και το Θηρίο που συνεργάστηκε με την Ελένη σ’ ένα από τα μεγαλύτερα hits που ακούσαμε το καλοκαίρι. Ακόμη, από την εκδήλωση δεν έλειψε η Μαρία Σταματέρη, οι Μέλισσες και η Κατερίνα Στικούδη.
Δες φωτογραφίες από την απονομή:


Ο Ηλίας Βρεττός, ο Κώστας Μαρτάκης, η Νατάσα Θεοδωρίδου και ο Παναγιώτης Πετράκης!


Η Ελένη Φουρέιρα στο Messiah


Οι συνεργάτες από το Anodos


H εκκρηκτική Ελένη Φουρέιρα


Η Μαρία Σταματέρη


Οι Μέλισσες με την Ελένη Φουρέιρα


Ο Γ. Παπαδημητράκης και η Κατερίνα Στικούδη!


Η Ελένη Φουρέιρα με την Μαρία Σταματέρη


Παναγιώτης Πετράκης με την Ελένη Φουρέιρα


Η απονομή του πλατινένιου


Η Ελένη Φουρέιρα με το Θηρίο

Read More

And More