Η εντυπωσιακή εμφάνιση της Έλενας Παπαρίζου στην Σουηδία!

Μια άκρως εντυπωσιακή εμφάνιση έκανε η Έλενα Παπαρίζου στον τελικό του Melodifestivalen για την επιλογή τραγουδιού που θα εκπροσωήσει τη Σουηδία στη Eurovision.

H τραγουδίστρια, που φέτος έκλεψε τις εντυπώσεις σαν κριτής του “Dancing on ice”, έκανε μια μοναδική εμφάνιση τραγουδώντας μια εναλλακτική ερμηνεία του τραγουδιού “Popular”το οποίο είχε κατακτήσει την τρίτη θέση στον περσινό διαγωνισμό.

Η Έλενα βγήκε στη σκηνή μαζί με 24 χορευτές και φορώντας ένα απόλυτα sexy φόρεμα χάρισε ένα ιδιαίτερο θέαμα στο κοινό τραβώντας όλα τα αντρικά βλέμματα πάνω της.

Μετά την εμφάνιση της, η τραγουδίστρια μίλησε για τις φήμες που την θέλουν να συμμετέχει στο “Dancing with the stars” της Σουηδίας, αν εγκατέλειψε την Ελλάδα και τα επόμενα επαγγελματικά της σχέδια. Για τις φήμες που την θέλουν στο Dancing της Σουηδίας ανέφερε ότι είναι αναληθείς αλλά δεν μπορεί να πει περισσότερα.

Όσον αφορά αν εγκατέλειψε την Ελλάδα λόγο οικονομικής κρίσης δήλωσε: “Δεν πρόκειται να εγκαταλείψω την Ελλάδα, αγαπώ την θάλασσα, αγαπώ τον ήλιο αγαπώ τα πάντα γύρω από την Ελλάδα”. Και συνέχισε: “ Θα πηγαίνω πέρα δώθε βασικά, για όνομα του Θεού είμαι Ελληνίδα γεννημένη στη Σουηδία.”

Δες απόσπασμα από τη συνέντευξη:

Read More

And More