O Σάκης Ρουβάς κοντά στα παιδιά του συλλόγου “Ελπίδα”

Ο Σάκης Ρουβάς μαζί με το ArGOODaki στηρίζουν για ένατη χρονιά, έμπρακτα τα παιδιά που έχουν ανάγκη! Σήμερα το πρωί ο τραγουδιστής βρέθηκε στον Ξενώνα του Συλλόγου “Ελπίδα” όπου πραγματοποιήθηκε η επίσημη ανακοίνωση του προγράμματος για το 2010. Το TLIFE ήταν εκεί!

Την εκδήλωση προλόγισε η Μαριάννα Βαρδινογιάννη, Πρόεδρος Συλλόγου Φίλων παιδιών με καρκίνο “Ελπίδα” και αναφέρθηκε και στην ολοκλήρωση της Ογκολογικής Μονάδας Παίδων “Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη – ΕΛΠΙΔΑ” που εγκαινιάστηκε πρόσφατα.

Η ίδια ευχαρίστησε τόσο τον Σάκη, που είναι Αγγελιοφόρος του συλλόγου όσο και την Goody’s για τη συμμετοχή τους στο έργο του συλλόγου.

Ο Σωτήρης Σεϊμενίδης , Διευθύνων Σύμβουλος της Goody’s τόνισε την εξαιρετική επιτυχία του προγράμματος για το 2009 και δεσμεύτηκε ότι θα συνεχίσουν να προσφέρουν το χαμόγελο στα παιδιά που τόσο πολύ το έχουν ανάγκη.

Η Νίκη Σμύρνη, Διευθύντρια Marketing και Εταιρικής Επικοινωνίας Goody’s έκανε σύντομη αναδρομή στο έργο του ArGOODaki από το 2002 έως σήμερα.

Συνολικά έχουν συγκεντρωθεί 3.400.000 ευρώ, έχουν υλοποιηθεί δέκα ολοκληρωμένα έργα σε συνεργασία με επιλεγμένα ιδρύματα και ο επόμενος στόχος είναι η δημιουργία, στον πρότυπο Ξενώνα του Συλλόγου “Ελπίδα”, ενός νέου μεγαλύτερου δημοτικού σχολείου και πέντε χώρων δημιουργικής απασχόλησης.

Ο Σάκης ως Αγγελιοφόρος της “Ελπίδας” ηγείται της εκστρατείας και πρωταγωνιστεί στην καμπάνια για να εμπνεύσει όλους να βοηθήσουν στον τόσο σημαντικό σκοπό!

Ο ίδιος δεσμεύτηκε ότι θα στηρίξει με όλες του τις δυνάμεις τους σκοπούς του συλλόγου “Ελπίδα” και ζήτησε την δυναμική συμμετοχή όλων.

Κατά την διάρκεια της παρουσίασης του προγράμματος ο τραγουδιστής είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τα παιδιά του συλλόγου και να πάρει ως δώρο κάποιες από τις ζωγραφιλες που έφτιαξαν ειδικά για εκείνον!

Read More

And More