Παραμυθένιος γάμος στις Σπέτσες για τον πρίγκιπα Νικόλαο και την Τατιάνα!

Στις Σπέτσες, στο μυροβόλο νησί του Αργοσαρωνικού, θα γίνει ο γάμος του πρίγκηπα Νικολάου με την βασίλισσα της καρδιάς του Τατιάνα Μπλάτνικ, στις 25 Αυγούστου. Το TLIFE σας αποκαλύπτει τις λεπτομέρειες του γάμου, που αποτελεί την είδηση της χρονιάς, στους βασιλικούς κύκλους της Ευρώπης.

Το νησί των Σπετσών επέλεξε το λαμπερό ζευγάρι για να ζήσει την πιο ευτυχισμένη στιγμή της ζωής του και αυτό γιατί η συγκεκριμένη τοποθεσία έχει μεγάλη σημασία τόσο για τον πρίγκιπα Νικόλαο όσο και για την αγαπημένη του Τατιάνα. Η τέως βασιλική οικογένεια πέρα από το ότι ήθελε να δει το γιό της γαμπρό σε ελληνικό έδαφος δεδομένου ότι αυτό θα είναι μεγάλη διαφήμιση για τη χώρα μας, επέλεξε τις Σπέτσες μετά από απόφαση του ζευγαριού και αυτό γιατί εκεί έγινε η πρόταση γάμου.

Είναι γνωστό πως η βασιλική οικογένεια από το 2003 και μετά περνά κάθε χρόνο τις διακοπές του καλοκαιριού και των Χριστουγέννων στο Πόρτο Χέλι που βρίσκεται απέναντι από το νησί και λατρεύει αυτόν τον τόπο. Δεν είναι λίγες άλλωστε, οι φορές που το ζευγάρι έχει περάσει τις διακοπές του στο νησί. Σύμφωνα, όμως, με άτομο του στενού περιβάλλοντος του ζευγαριού, ο γάμος θα γίνει στο νησί του Αργοσαρωνικού, αφού στα ανοιχτά των Σπετσών, σε μια βόλτα που έκαναν με το σκάφος ο πρίγκιπας Νικόλας έκανε την πολυπόθητη πρόταση γάμου στην Τατιάνα.

Οι προετοιμασίες του γάμου έχουν ξεκινήσει από πολύ νωρίς, από τα τέλη Μαρτίου όπως αναφέρει η ίδια πηγή κι αυτό γιατί το ζευγάρι ταξιδεύει πολύ και χρειάζοταν χρόνο για να τα προετοιμάσει όλα. Μάλιστα, όσοι ασχολήθηκαν με τις ετοιμασίες του γάμου αρχικά είχαν κάποιες αντιδράσεις δεδομένου ότι στο νησί δεν κυκλοφορούν αυτοκίνητα και οι μετακινήσεις τους θα ήταν δύσκολες. Ωστόσο, μποροστά στην επιθυμία του ζευγαριού παραμερίστηκαν όλες οι αντιδράσεις.

Την αδυναμία του ζευγαριού στο νησί επιβεβαιώνει και ο δήμαρχος Ευάγγελος Κονταξάκης. “Έχουν αδυναμία στο νησί. Τα τελευταία χρόνια. κάθε Πάσχα. ο τέως βασιλιάς έρχεται με την οικογένειά του και μας συνοδεύει στην περιφορά του επιταφίου”, αναφέρει χαρακτηριστικά ο κ. Κονταξάκης.

Ο γάμος θα είναι παραδοσιακός και όλα θα έχουν το ύφος των Σπετσών. Η νύφη μάλιστα θα φθάσει στην εκκλησία με άμαξα. Το ζευγάρι είναι πάρα πολύ χαρούμενο και περιμένει με αγωνία τη μεγάλη στιγμή. Ο πρίγκιπας Νικόλαος άλλωστε, βρέθηκε πρόσφατα στο γάμο του καλού του φίλου Νάσου Θανόπουλου, στον οποίο ήταν κουμπάρος και πήρε μια γεύση από τη μαγεία του μυστηριου.


Ο πρίγκιπας Νικόλαος από το γάμου του Νάσου Θανόπουλου!

Οι καλεσμένοι δεν θα ξεπεράσουν τους 350 και ανάμεσα σε αυτούς θα είναι και παιδικοί φίλοι του πρίγκιπα. Ακόμη, το γραφικό λιμανάκι των Σπετσών θα κατακλυστεί από θαλαμηγούς. Ανάμεσά στις βασιλικές οικογένειες που θα δώσουν το παρόν είναι αυτή της Ιορδανίας, του Μπαχρέιν, της Ελβετίας και της Σουηδίας, αλλά και πλήθος πολιτικών και επιχειρηματικών παράγοντων της Ελλάδας.


Ο πρίγκιπας Νικόλαος μαζί με την αγαπημένη του Τατιάνα!

Ο πρίγκιπας Νικόλαος, θα φιλοξενείται μαζί με την οικογένειά του στην έπαυλη της οικογένειας Μαυρολέοντος, που βρίσκεται απέναντι από τις Σπέτσες, ενώ η Τατιάνα θα διαμένει σουίτα στο ξενοδοχείο Posidonio, απ’ όπου θα ξεκινήσει για την εκκλησία.

Το ξενοδοχείο που θα μείνει η νύφη, αποτελεί κόσμημα για το νησί. Η βασιλική οικογένεια έχει κλείσει όλο το ξενοδοχείο που θα φιλοξενήσει τους εκλεκτούς καλεσμένους.


Το ξενοδοχείο Posidonio!

Ο γάμος θα τελεστεί στη Μητρόπολη του νησιού, στον Άγιο Νικόλαο. “Η νύφη θα φτάσει στην εκκλησία με άμαξα που θα την σέρνουν δύο λευκά άλογα, ενώ ο γαμπρός θα μεταβεί στο νησί με σκάφος”.


Βόλτα του ζευγαριού στο νησί!

Η γαμήλια δεξίωση που θα ακολουθήσει θα γίνει σε κτήμα του νησιού, στην περιοχή Κουζουλού Σπετσών. Εκεί, το ζευγάρι θα χορέψει τον πρώτο χορό, με θέα τη Σπετσοπούλα. Ανάμεσα στις εκπλήξεις που επιφυλλάσουν οι μελλόνυμφοι στους καλεσμένους τους είναι και ένας τραγουδιστής της διεθνούς μουσικής σκηνής, που θα τραγουδίσει για χάρη του ζευγαριού. Φήμες αναφέρουν τον Έλτον Τζον, όμως επίσημα το όνομα του καλλιτέχνη δεν έχει ανακοινωθεί.

Σύμφωνα με τα λεγόμενα του δημάρχου Σπετσών, τα μέτρα ασφαλείας θα είναι αυστηρά με μέριμνα των αρμοδίων αρχών του νησιού, ενώ τα μεγαλύτερα ειδησεογραφικά δίκτυα, θα καταφτάσουν στο νησί προκειμένου να καλύψουν το γεγονός. “Αυτό για έμας είναι πολύ σημαντικό, αφού η προβολή του νησιού μας, θα είναι πολύ μεγάλη”, αναφέρει ο κ. Κονταξάκης.

Ο δήμαρχος θέλοντας να τονίσει τη σημασία του γεγονότος, επισημαίνει ότι: “Είναι ένα γεγονός που τιμά και προβάλλει το νησί μας. Δεν γίνονται συχνά βασιλικοί γάμοι στην Ελλάδα. Έχει να γίνει βασιλικός γάμος στην Ελλάδα, από τον Σεπτέμβρη του 1964, όταν παντρεύτηκε ο πατέρας του Νικολάου με την Άννα Μαρία”, υπογραμμίζει.

Ρεπορτάζ: Αγγελική Δαρατσανού, Νατάσσα Στρόβιλα

Read More

And More