Ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος έγινε σουβενίρ στις Σπέτσες!

Oι κάτοικοι των Σπετσών, έχουν ενθουσιαστεί με τον γάμο της Τατιάνας και του Νικόλαου. Οι ιδιοκτήτες καταστημάτων με τουριστικά είδη θέλησαν να επωφεληθούν από το γεγονός και αποφάσισαν να βγάλουν από τις αποθήκες πιατάκια ποτηράκια και άλλα ..σουβενίρ που απεικονίζουν τον τέως σε νεαρή ηλικία. Τα στόλισαν λοιπόν στους πάγκους και τις βιτρίνες τους και ελπίζουν να πουλήσουν!

Ιδιοκτήτης μαγαζιού στις Σπέτσες λέει στο TLIFE πως η κίνηση στα μαγαζιά έχει αυξηθεί λίγο με αφορμή το γάμο του λαμπερού ζευγαριού. “Υπάρχει μια μικρή άυξηση στην κίνηση λόγω του γάμου. Το νησί διαφημίζεται αρκετά. Ωστόσο, πάντα υπάρχουν και αντιδράσεις”, αναφέρει χαρακτηριστικά ιδιοκτήτης τουριστικών ειδών.

Όπως είχε δηλώσει παλιότερα στο TLIFE ο δήμαρχος των Σπετσών, η άφιξη του τέως βασιλιά στο νησί θα ενίσχυε πολύ τον τουριστικό τομέα.

Γι’ αυτό τον έκαναν σουβενίρ! Πλέον στις Σπέτσες δεν θα βρίσκεις μόνο αναμνηστικά πιάτα, μαγνητάκια για το ψυγείο και καρτ ποστάλ αλλά και κατασκευές που απεικονίζουν τον τέως βασιλιά. Ενδεικτική τιμή για τα μικρά πιατάκια με το πρόσωπο του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου είναι τα 2 ευρώ.

Ρεπορτάζ: Άρτεμις Θύμιου
Φωτογραφίες: Άρτεμις Θύμιου / Eurokinissi

Read More

And More