Γ. Αρναούτογλου στη Θεσσαλονίκη, παρέα με την Ν. Θεοδωρίδου!

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου παρέμεινε στη Θεσσαλονίκη όλη την περίοδο των γιορτινών ημερών, όπως αναφέρεται στο περιοδικό ”ΟΚ”.

Ο γνωστός παρουσιαστής το απόγευμα της Τετάρτης 29 Δεκεμβρίου γευμάτισε με τη Νατάσα Θεοδωρίδου και τη φίλη τους, Ζιζή Συμεωνίδου, ενώ το προηγούμενο βράδυ διασκέδασαν σε τρία διαφορετικά μαγαζιά, μεταξύ των οποίων και το μπαρ του Αντώνη Κανάκη.

”Ο Γρηγόρης από τη μέρα που βρέθηκε σε έντονη διαμάχη με τη Νάντια Μπουλέ, λίγα 24ωρα πριν από τα Χριστούγεννα, προτίμησε να παραμείνει στην ιδιαίτερη πατρίδα του κοντά στην οικογένεια και τους δικούς του ανθρώπους. Με τον Αντώνη Κανάκη και τη Νατάσα Θεοδωρίδου μοιράστηκαν πολλές ώρες συζητώντας προσωπικά και επαγγελματικά θέματα. Με τη Νατάσα, αν και γνωρίζονται αρκετά χρόνια, το τελευταίο διάστημα έχοθν έρθει πολύ κοντά και κάνουν στενή παρέα” περιέγραψε άνθρωπος από το περιβάλλον του παρουσιαστή, στο περιοδικό ”ΟΚ”.
Η γνωστή τραγουδίστρια την επόμενη μέρα επέστρεψε στην Αθήνα, λόγω υποχρεώσεων, ενώ ο παρουσιαστής παρέμεινε στη Θεσσαλονίκη μέχρι το απόγευμα της Κυριακής 2 Ιανουαρίου και ταξίδεψε αεροπορικώς για την Αθήνα μαζί με τον Γιάννη Λάτσιο, ο οποίος βρέθηκε κοντά στους κολλητούς του για το τριήμερο της Πρωτοχρονιάς.
Διάβασε περισσότερα στο ”ΟΚ” που κυκλοφορεί!
 

Read More

And More