Γρ. Αρναούτογλου: “Τώρα που στεγνώνουν τα δάκρυα τα βρίσκω όλα πολύ αστεία!”

Ο παρουσιαστής Γρηγόρης Αρναούτογλου λέει στο ΟΛΑ People ότι το τηλεπαιχνίδι Money Drop με το οποίο επέλεξε να επιστρέψει στην τηλεόραση ήταν ένα πρόγραμμα που του άρεσε όταν το είδε, ενώ λόγω της κρίσης δεν θα μπορούσαν να πραγματοποιηθούν τη δεδομένη στιγμή άλλα τηλεοπτικά προγράμματα που είχε στο μυαλό του.

Επίσης σχετικά με την απόφαση του καναλιού να μεταδοθεί μαγνητοσκοπημένο, ενώ είχε συμφωνηθεί να γίνει ζωντανό απάντησε: “Όλα αλλάζουν ραγδαία, οι εξελίξεις τρέχουν. Όταν λοιπόν βλέπεις ότι πρέπει κι εσύ από τη δικιά σου μεριά να βοηθήσεις, έτσι ώστε να μη χαθούν θέσεις εργασίας και μεροκάματα, τότε δεν το σκέφτεσαι ούτε λίγο και κάνεις αυτό που πρέπει.”

Σχετικά με τη νέα σεζόν αρνήθηκε να απαντήσει σε φημολογίες που τον θέλουν να πηγαίνει στον ΑΝΤ1, ενώ για τη συνεργασία του με το MEGA δήλωσε πως η σχέση του με το κανάλι όλα τα χρόνια ήταν και παραμένει άψογη και συμπλήρωσε “Το μόνο που μένει είναι να συμπέσουν τα “θέλω” μας. Επίσης, αν και προτιμά να βρίσκεται σε ένα κανάλι και δεν είναι υπερ των συχνών αλλαγών δεν έκρινε άλλους συναδέλφους του απαντώντας: “Όταν είσαι ελεύθερος επαγγελματίας, όλα τα ενδεχόμενα μπορούν να συμβούν.”

Δεν παρέλειψε επίσης να δηλώσει ότι σε πράγματα που έγιναν στη ζωή του και δεν τον έκαναν να νιώσει όμορφα, επέστρεψε για να τα αλλάξει “με το δικό του τρόπο” όπως λένε άλλωστε και οι στίχοι του αγαπημένου του κομματιού που ακούει συνεχώς “Έχω αγαπήσει, έχω γελάσει και έχω κλάψει. Έχω αισθανθεί γεμάτος και πως τα’ χω χάσει όλα. Και τώρα που στεγνώνουν τα δάκρυα τα βρίσκω όλα πολύ αστεία”.

Τέλος, απαντά πως δεν μπορεί να ζήσει αν δεν υπάρχει γύρω του χιούμορ και καλή διάθεση ενώ ονειρεύεται “να ξαναρχίσουμε να ονειρευόμαστε”.
Διάβασε περισσότερα στο “ΟΛΑ People” που κυκλοφορεί!

Read More

And More