Η Δ. Βανδή βόλτα στην Κηφισιά με την Μελίνα και το Γιώργο!

Η Δέσποινα Βανδή, αφού ανάκτησε και πάλι τις δυνάμεις της μετά την περιπέτεια που είχε με την υγεία της, απόλαυσε μία βόλτα με τα παιδιά της, Μελίνα και Γιώργο.

Όπως διαβάσαμε στο περιοδικό ”Hello”, η λοίμωξη του αναπνευστικού που πέρασε, την ανάγκασε να κλειστεί στο σπίτι της για δύο εβδομάδες και να ανακτήσει πλήρως τις δυνάμεις της, αλλά λεπτό δεν σταμάτησε να ασκεί τα καθήκοντά της ως μαμά. Οι γιατροί ήθελαν να απέχει ακόμα μία εβδομάδα από τις εμφανίσεις της στο Vox, αλλά η ίδια ανυπομονούσε να επιστρέψει, όπως και έκανε, με μικρότερη όμως, εμφάνιση στο δεύτερο πρόγραμμα. Η Δέσποινα ένιωσε για δεύτερη φορά το άγχος της πρεμιέρας, αλλά όλοι κατάλαβαν πόσο πολύ της είχε λείψει η αποχή από το τραγούδι. Επιπλέον, ευχαρίστησε προσωπικά την Πέγκυ Ζήνα, που έσπευσε να την αντικαταστήσει τις ημέρες των Εορτών, ώστε να μην μείνουν δυσαρεστημένοι οι θαμώνες του νυχτερινού κέντρου.

Την επόμενη μέρα την αφιέρωσε στα παιδιά της, με τα οποία απόλαυσε μια βόλτα στα μαγαζιά της Κηφισιάς. Η αδυναμία των παιδιών στη μαμά Δέσποινα είναι μεγάλη και μάλιστα η Μελίνα, όταν επέστρεψε εκείνη από το νοσοκομείο της είπε: ”Μαμά ήρθες και ξαναγέμισε το σπίτι μας με λάμψη.”

Τέλος, σύμφωνα με το περιοδικό, η γνωστή τραγουδίστρια έχει δεχθεί πρόταση από εταιρεία κινηματογραφικών παραγωγών να πρωταγωνιστήσει σε μία νέα ταινία.

Διάβασε περισσότερα στο ”Hello” που κυκλοφορεί!

Read More

And More