Τ. Momsem: “Τα ρούχα της Μadonna είναι για πόρνες πολυτελείας!”

Οι περισσότεροι γνωρίζουμε την σειρά ρούχων “Μaterial Girl” η οποία απευθύνεται σε κορίτσια της εφηβείας και την οποία διατηρεί η star μαζί με την κόρη της, Λούρδη. Όμως, λίγοι είναι αυτοί που γνωρίζουν το τελευταίο επεισόδιο που συνέβη ανάμεσα στην pop star και την 17χρονη Taylor Momsem η οποία ήταν και το κεντρικό πρόσωπο της καμπάνιας μέχρι πρότινος.

Η συνεργασία τους έλειξε άδοξα και με πολλές φωνές όταν η τελευταία δήλωσε δημοσίως ότι τα ρούχα της σειράς μοιάζουν πολύ στο στιλ με τα ρούχα μιας πόρνης πολυτελείας.

Φυσικά, η δήλωση αυτή έκανε έξαλλη την Madonna η οποία και διέκοψε την συνεργασία. Το νέο πρόσωπο της καμπάνιας για την σειρά “Material Girl” θα είναι η 26χρονη Kelly Osbourne.

Το συμβόλαιο το οποίο υπέγραψε η Kelly Osbourne φημολογείται ότι έχει πολύ αυστηρούς όρους. Ένας βοηθός της Madonna εξηγεί σχετικά: “Η Madonna δεν θα ήθελε να επαναληφθούν παρόμοια επεισόδια. Η Kelly θα πρέπει να είναι πάρα πολύ προσεκτική σε αυτά που λέει για την σειρά Material Girl αλλά και γενικά. Ας μην ξεχνάμε ότι τα ρούχα απευθύνονται σε teenagers”.

Read More

And More